Bij Vergelijkprovidersnel.nl helpen wij onze klanten al te graag met internet vergelijken.

Of u nu alleen internet wilt, of een compleet pakket inclusief tv en telefonie zoekt, wij vinden altijd de beste deal voor u. Een goed internet abonnement moet ook natuurlijk voldoen aan de juiste internet snelheid voor de beste prijs. Geen zorgen, wij hebben het allemaal in huis. Om erachter te komen wat er beschikbaar is op uw adres begin dan altijd met onze postcode check!

 

De goedkoopste internet abonnementen vergelijken

YoufoneBudget Online.nlT-MobileKPNZiggo
30 Mb/s30Mb/s100 Mb/s50 Mb/s100 Mb/s50 Mb/s
€ 31,00€31,00€ 40,50€32,50€42,50€40,00

Peiling gemaakt op 17-02-2023
Prijzen zijn exclusief onze extra cashbacks & kortingen.
Alle prijzen en kortingen zijn altijd het meest recent in onze internet provider vergelijker.

laagtse prijsgarantie keurmerk internet providers

// Internet Vergelijken

Alleen internet - Betaal alleen voor wat u nodig heeft

Wilt u alleen internet, zonder tv of telefonie? Dat kan! Bij ons kunt u een abonnement afsluiten met alleen internet. Waarom zou u betalen voor diensten die u niet gebruikt? Er zijn veel verschillende abonnementen met alleen internet, en door internet te vergelijken vindt u gemakkelijk de beste only internet deals voor u. Kies uit 4 verschillende soorten verbindingen: ADSL, VDSL, glasvezel en kabel. De downloadsnelheid verschilt per abonnement en deze kunt u ook aangeven in onze internet vergelijker.

Internet abonnement vergelijken – Check uw voordeel

Wilt u een internet abonnement vergelijken? Vul dan uw postcode, huisnummer en eventueel uw huidige provider in op onze internet vergelijker. Vul uw postcode in en druk op “Zoek aanbiedingen”. Zo kunt u gemakkelijk internet aanbieders vergelijken, met één druk op de knop. Het goedkoopste internet abonnement staat altijd bovenaan in onze internet vergelijker. Wilt u liever de hoogst haalbare snelheid of een specifieke internet verbinding? Dan kunt u daar ook op filteren.

provider vergelijker van vergelijk provider snel


Internet vergelijken – Waar moet u op letten?

Bij thuis internet vergelijken kunt u alleen kiezen voor providers die hun diensten aanbieden op uw adres. Op basis van uw postcode en huisnummer laten wij u precies zien welke providers dat zijn. Providers verschillen op het gebied van het soort verbinding dat u kunt kiezen en extra services. Daarnaast verschillen de prijs en internetsnelheid per abonnement. Onze internet vergelijker sorteert de abonnementen in eerste instantie op de laagste jaarprijs. U kunt er ook voor kiezen de resultaten te sorteren op laagste maandprijs, hoogste score of hoogste verwachte snelheid en levertijd.

Internet vergelijken – De beste provider deals

Onze internet vergelijker biedt u een actueel overzicht van al onze aanbiedingen die het beste bij uw specifieke wensen en voorkeuren aansluiten. Bij ons vindt u abonnementen met kortingen en cashbacks die u nergens anders vindt. Filter op prijs, aanbieders, gewenste downloadsnelheid en type verbinding. U kunt er ook voor kiezen alleen internet-abonnementen te vergelijken waarbij u een monteur kunt inschakelen voor de installatie van het pakket. Onze goedkoopste deal staat altijd bovenaan. Tevens bieden wij ook een laagsteprijsgarantie aan, zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt!


Meer dan alleen internet vergelijken

In onze internet vergelijker staat standaard alleen internet aangevinkt. Maar u kunt ook pakketten met meer dan alleen internet vergelijken. Als u bijvoorbeeld ook een abonnement voor tv wilt, kunt u ervoor kiezen om een pakket met internet en tv af te sluiten. Of u kunt kiezen voor een pakket met internet, tv én bellen, ook wel alles-in-1 genoemd. In sommige gevallen is dit goedkoper dan voor alle diensten een los pakket afsluiten.

Conclusie

Bij Vergelijkprovidersnel.nl kunt u gemakkelijk de beste internetdeals vinden die aansluiten op uw wensen en budget. Of u nu op zoek bent naar alleen internet of een alles-in-1-pakket, wij hebben altijd de beste aanbiedingen voor u. Onze internet vergelijker maakt het vergelijken van internet-abonnementen eenvoudig en snel. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Dus waar wacht u nog op? Vergelijk nu uw internet abonnement en maak gebruik van onze extra cashback en overstapservice!

Meer weten over internet vergelijken?

Misschien heeft u nog vragen over welk abonnement nou het beste bij uw wensen past. Of wat de juiste internet snelheid voor uw huishouden is. Neem in ieder geval gerust contact met ons op om uw vraag te stellen. Wij helpen u graag, zie de veelgestelde vragen aan ons.

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over Internet Vergelijken

Moet ik zelf mijn Internet abonnement opzeggen?

Maak gebruik van de overstapservice als u overstapt naar een nieuw abonnement. Hierdoor regelt uw nieuwe provider alles voor u, waaronder het opzeggen van uw huidige abonnement. Geef bij de aanvraag van uw nieuwe abonnement aan of u wilt dat uw nieuwe provider uw huidige internet abonnement opzegt.

 

Wat houdt de internetgarantie in?

De internetgarantie houdt in dat we een MiFi-router naar je toesturen ter bruikleen als de provider van je via ons afgesloten abonnement niet op tijd kan beginnen met internet leveren. Hierdoor kun je alsnog internetten terwijl je wacht op de levering van je provider.

 

Wanneer moet ik een nieuw internet- en tv-pakket aanvragen als ik ga verhuizen?

Geef uw verhuizing vier weken van tevoren door als u uw internet huidige abonnement behoudt. Zo weet u zeker dat u straks zorgeloos kunt internetten op uw nieuwe adres. Wilt u gebruik maken van de overstapservice? Geef dit aan in de internet vergelijker.

 

Wat is de ingangsdatum van mijn abonnement?

Als u overstapt via de overstapservice, duurt het gemiddeld 15 dagen voordat uw nieuwe provider begint met leveren. Regel je de overstap zelf? Dan kunt u op het aanvraagformulier aangeven wanneer u wilt dat uw nieuwe internet abonnement ingaat. Let op dat de gewenste ingangsdatum niet vóór de einddatum van uw huidige contract ligt.

 

Kan ik mijn internet aanvraag annuleren?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging uw aanvraag annuleren. Het is niet nodig om een reden te geven voor annulering. Zorg er wel voor dat u altijd om een schriftelijke bevestiging van uw annulering vraagt, zodat u deze zwart-op-wit hebt.