Budget alles in 1 logo

U bent op zoek naar de beste internetprovider in Nederland en zoekt daarbij naar een alles-in-1-pakket dat past bij uw wensen en budget. Het vergelijken van verschillende pakketten kan echter een ontmoedigende taak zijn. Daarom zijn klantbeoordelingen zo belangrijk bij het maken van een beslissing. In onze internet vergelijker tool zult u alle recensies van onze klanten terug vinden. Als u verder leest delen we ook nog wat andere websites met u, waar u nog meer reviews kan vinden over Budget Alles-in-1

 

// Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 op Trustpilot

Een van de platforms waar u klantbeoordelingen van Budget Alles-in-1 kunt vinden, is Trustpilot. Hier heeft Budget Alles-in-1 een TrustScore van slechts 1.5 uit 5, gebaseerd op 210 beoordelingen. Slechts 12% van de beoordelingen is 5-sterren, terwijl 81% slechts 1-ster krijgt.

Hoewel deze score niet veel vertrouwen wekt, moet er wel rekening worden gehouden met het feit dat ontevreden klanten vaker geneigd zijn om een beoordeling achter te laten. Toch is het belangrijk om deze beoordelingen te lezen en rekening te houden met de kritiekpunten.

Trustpilot Logo Groene ster  

Budget Alles-in-1 op Kiyoh

Een ander platform voor klantbeoordelingen is Kiyoh, waar Budget Alles-in-1 een totale score van 7.6 heeft, gebaseerd op 799 beoordelingen. Het percentage klanten dat Budget Alles-in-1 aanbeveelt, ligt op 80%. Dit is een veel betere score dan op Trustpilot. De beoordelingen op Kiyoh geven u waarschijnlijk een beter beeld van de kwaliteit van de internet diensten van Budget.

Kiyoh Logo Circle green checkmark

Budget Alles-in-1 op Reviews.nl

Op Reviews.nl heeft Budget Alles-in-1 een gemiddelde beoordeling van 3.0, gebaseerd op 107 beoordelingen. Het is belangrijk om te beseffen dat het aantal beoordelingen op dit platform beperkt is. Toch zijn de beoordelingen wel de moeite waard om te lezen, omdat deze een aanvulling vormen op de beoordelingen op andere platforms.

Reviews.nl groen logo met circel en tekst

 

Budget Alles-in-1 in de provider vergelijker

Onze internet vergelijker bevat alle beoordelingen van onze klanten over Budget Alles-in-1. Dit stelt u in staat om alle beoordelingen op één plek te vinden. Het is belangrijk om de beoordelingen op verschillende platforms te vergelijken, zodat u een compleet beeld krijgt van de dienstverlening van Budget Alles-in-1.

Contactinformatie Budget Alles-in-1

Als u vragen heeft over de dienstverlening van Budget Alles-in-1, kunt u altijd contact opnemen met hun klantenservice. De telefonische klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 19:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Het telefoonnummer van Budget Alles-in-1 is 020 205 5555 en de belkosten zijn lokaal tarief.

Als u op zoek bent naar meer informatie over het bedrijf, kunt u terecht bij de Kamer van Koophandel. Het Kamer van Koophandel-nummer (KvK) van Budget Alles-in-1 is 34297646 en het vestigingsnummer is 000017772559. De statutaire naam van het bedrijf is Budget Thuis B.V.

 

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!