Kpn nieuwe logo zwart

 

Als u op zoek bent naar een alles-in-1 internet pakket, dan is KPN Alles-in-1 wellicht de juiste keuze voor u. Als medewerkers van Vergelijkprovidersnel.nl heb wij de afgelopen tijd het aanbod van verschillende internetproviders in Nederland vergeleken. En de opties die KPN aanbiedt aan zijn klanten voor Alles-in-1 hebben ons zeker niet teleurgesteld.

 

// KPN

KPN Alles-in-1 Aanbiedingen en Kosten

Eerst en vooral wilt u waarschijnlijk weten wat het u gaat kosten. KPN Alles-in-1 biedt verschillende abonnementen aan, afhankelijk van uw behoeften. De prijzen variëren van 45 euro tot 72,50 euro per maand. Maar in ruil voor deze prijzen krijgt u wel een pakket met alle verschillende mogelijkheden die KPN aanbiedt in Nederland.

Ultrasnel, Supersnel of Snel?

KPN Alles-in-1 biedt verschillende snelheden aan. Het pakket met de hoogste snelheid biedt een downloadsnelheid van 1 Gbit/s en is ideaal voor grote huishoudens waar iedereen altijd online is. Gamen, bingewatchen, download en stream non-stop met deze snelheid. Voor een kleinere huishouden, zoals een gezin met kleinere kinderen, is de snelheid van 100 Mbit/s misschien al meer dan voldoende. Hiermee kunt u e-mailen, downloaden en Netflix streamen met meerdere mensen tegelijk zonder zorgen. Voor gezinnen met tieners die vaak willen Netflixen en gamen tegelijk, is de snelheid van 200 Mbit/s ideaal. Hiermee game je supersnel en download je grote bestanden. Weet u niet welke snelheid u nodig bent? Lees dat dan hier.

Waarom is KPN Alles-in-1 de beste?

Naast de verschillende snelheden biedt KPN Alles-in-1 nog vele andere voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om interactieve televisie te kijken, zodat u nooit meer een aflevering van uw favoriete serie hoeft te missen. Daarnaast biedt KPN een uitstekende klantenservice en heeft u met KPN Alles-in-1 de mogelijkheid om gratis te bellen met andere KPN-gebruikers.

Voordelen van KPN Alles-in-1

Als u op zoek bent naar een alles-in-1 pakket voor uw huishouden, dan is KPN Alles-in-1 wellicht de beste optie voor u. Hieronder volgen enkele voordelen van dit pakket.

Hoge internetsnelheden en stabiele verbinding

KPN biedt verschillende internetsnelheden, van 100 Mbit/s tot 1 Gbit/s. Hierdoor is er voor elk gezin wel een geschikte snelheid te vinden. Daarnaast staat KPN bekend om zijn stabiele verbinding, wat betekent dat u zonder haperingen kunt streamen, gamen of videovergaderen.

Keuze uit verschillende TV-pakketten met veel zenders

Bij KPN Alles-in-1 heeft u de keuze uit verschillende TV-pakketten. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke zenders u wilt ontvangen en betaalt u nooit voor zenders die u niet gebruikt. Daarnaast biedt KPN ook de mogelijkheid om TV te kijken via uw laptop, tablet of smartphone, zodat u overal en altijd kunt genieten van uw favoriete programma’s.

Mogelijkheid om via vaste telefoon goedkoop te bellen

Een ander voordeel van KPN Alles-in-1 is de mogelijkheid om goedkoop te bellen via de vaste telefoon. Dit kan voordelig zijn als u veel naar het buitenland belt of als u graag een vaste telefoonlijn wilt hebben voor noodgevallen.

Alles-in-1 pakketten zijn vaak voordeliger dan losse diensten afnemen

Tot slot zijn Alles-in-1 pakketten vaak voordeliger dan wanneer u losse diensten afneemt. Hierdoor bespaart u maandelijks geld en heeft u alle diensten bij één aanbieder. Dit kan ook handig zijn als u problemen heeft met uw internet, TV of telefonie. U hoeft dan slechts één partij te benaderen in plaats van verschillende providers.

 

Levertijd KPN Alles-in-1: Snel en Efficiënt

Als u op zoek bent naar een alles-in-1 internetpakket, dan wilt u natuurlijk ook weten hoe snel u hier gebruik van kunt maken. Bij KPN Alles-in-1 verloopt de levertijd doorgaans snel en efficiënt. Afhankelijk van uw situatie kan het zelfs zo zijn dat u al binnen enkele dagen kunt genieten van supersnel internet, interactieve televisie en telefoon.

Bij het bestellen van een KPN Alles-in-1 pakket, kunt u zelf een gewenste leverdatum selecteren. En wordt er misschien de mogelijkheid om al een afspraak in te plannen in de vergelijker voor de installatie. Er komt dan een monteur bij u langs die alles voor u installeert en uitlegt. Zo bent u verzekerd van een goede start met onze installatie garantie voor uw nieuwe internet abonnement.

Wat zit er allemaal in een KPN Alles-in-1 pakket?

Bij een Alles-in-1 pakket van KPN ontvangt u een compleet pakket met verschillende mogelijkheden. U krijgt niet alleen snel internet, maar ook interactieve televisie en telefoon. Zo kunt u eindeloos series en films kijken, maar ook gemakkelijk contact onderhouden met vrienden en familie.

Daarnaast biedt KPN Alles-in-1 ook extra’s zoals gratis FOX Sports, Eredivisie voetbal en korting op het mobiele abonnement van KPN. Zo heeft u nog meer voordelen en kunt u altijd en overal genieten van snel en betrouwbaar internet.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en compleet pakket voor uw digitale huishouden, dan is KPN Alles-in-1 zeker een aanrader. Afhankelijk van uw wensen en budget, zijn er verschillende abonnementen beschikbaar en de snelheid van het internet is ongekend hoog. Met KPN Alles-in-1 kunt u eindeloos bingen, gamen, downloaden en streamen.

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over KPN Alles-in-1

Wat is Alles in 1?
 

 

Hoe werkt een Alles in 1 pakket bij KPN?

Alles in 1 bij KPN werkt door middel van één aansluiting die wordt gebruikt voor internet, televisie en bellen. Hierdoor heb je maar één aansluiting en één abonnement nodig, wat het gebruiksgemak vergroot.

 

Wat heb ik nodig voor een Alles in 1 pakket bij KPN?

Voor een Alles in 1 pakket bij KPN heb je een internetaansluiting nodig en een televisie. Daarnaast heb je een modem nodig om het internet en de televisie aan te sluiten. Bij sommige pakketten krijg je ook een telefoon bijgeleverd.

 

Is het mogelijk om een ander abonnement dan Alles in 1 af te sluiten bij KPN?

Ja, het is ook mogelijk om bij KPN losse abonnementen af te sluiten voor internet en internet & TV. Hierdoor heb je meer keuzevrijheid en kun je zelf bepalen welke diensten u af wilt nemen.