Kpn nieuwe logo zwart

KPN is een van de grootste internetproviders van Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan internetabonnementen, waaronder internet en tv, alles-in-1 en glasvezel internet. In deze pagina zullen we een overzicht geven van de verschillende abonnementen die KPN aanbiedt, en hoe ze zich verhouden tot abonnementen van andere providers.

KPN internet abonnementen

Of u nu op zoek bent naar een snelle internetverbinding voor uw huis of een compleet alles-in-1 abonnement, KPN biedt een oplossing die aan uw wensen voldoet. Lees verder om meer te weten te komen over de opties die KPN aanbiedt en hoe u de beste keuze kunt maken voor uw internetverbinding. 

 
 
 
 
// KPN

KPN internet en tv

Met een internet en tv abonnement van KPN kunt u genieten van snel internet en een uitgebreid zenderschema. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare internet en tv abonnementen van KPN. Het volledige zenderoverzicht van KPN vindt u hier

PakketDownload snelheidUpload snelheidPrijs per maand
Start100 Mbps10 Mbps€35,-
Standaard250 Mbps20 Mbps€45,-
Premium500 Mbps50 Mbps€65,-
// KPN

KPN internet

Bij KPN is er talloze keuze uit verschillende internet abonnementen. De internetsnelheid die KPN aanbiedt in zijn pakketten, zijn een downloadsnelheid van 50 Mb/s, 100 Mb/s, 200 Mb/s en 1 Gb/s. En een uploadsnelheid van 5 Mb/s, 10 Mb/s, 20 Mb/s en 1.000 Mb/s. De beste snelheden en stabiliteit vindt u altijd bij Glasvezel internet verbindingen, om deze glasvezel internet verbindingen staat KPN ook voornamelijk bekend en zijn hoog geprezen door vele consumenten. Weet u niet welke internet snelheid u nodig bent, lees dat dan hier.

Elk aangeboden abonnement komt inclusief met een modem en installatie garantie. Vaak lopen er bij KPN en andere aanbieders ook kortingen, met wat geluk ontvangt u dan KPN-cadeau en acties. Doe de internetcheck in onze internetvergelijker om te kijken hoe voordelig het aanbod van KPN is voor u, vergeleken met de aanbiedingen van andere providers.

 

// KPN

KPN glasvezel internet

Met een glasvezel internet abonnement van KPN kunt u genieten van ultra snel internet. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare glasvezel internet abonnementen van KPN.

PakketDownload snelheidUpload snelheidPrijs per maand
Glasvezel 250250 Mbps250 Mbps€35,-
Glasvezel 500500 Mbps500 Mbps€45,-
Glasvezel 10001000 Mbps1000 Mbps€60,-
// KPN

KPN alles-in-1

KPN Alles-in-1 geeft u snel internet met een breedbandverbinding of glasvezel verbinding. U kunt kiezen uit verschillende snelheden, zodat u altijd de snelheid krijgt die het beste past bij uw omstandigheden. Of u nu veel streamt of veel online games speelt, met KPN alles-in-1 heeft u altijd een snelle verbinding.

Met een alles-in-1 abonnement van KPN krijgt u internet, tv en bellen in één pakket. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare alles-in-1 abonnementen van KPN.

Doe de postcode check in onze vergelijker om het meeste actuele aanbod van KPN alles-in-1 abonnementen terug te vinden.

PakketDownload snelheidUpload snelheidPrijs per maand
Compleet100 Mbps20 Mbps€30,-
Maximaal250 Mbps50 Mbps€40,-
Ultiem500 Mbps100 Mbps€55,-
// KPN

KPN TV

Bij KPN interactieve tv krijgt u toegang tot meer dan 70 tv-zenders, waarvan de meesten zenders HD zijn. Ook heeft KPN een app waarmee u online-tv via de KPN-app kan kijken. Meer informatie over wat u nou precies krijgt bij het KPN-abonnement zoals: TV-programma’s, beeld, kwaliteit, KPN zenderpakketten, soort modem en ontvanger en het aantal tv’s dat u kan aansluiten vindt u allemaal terug in onze vergelijker bij het tab meer informatie.

Met KPN interactieve TV kunt u maar liefst 6 tv-ontvangers voor Interactieve KPN TV aansluiten. Wilt u een extra TV aansluiting dan bent u wel een extra ontvanger nodig. Deze kunnen besteld worden bij KPN zelf. Klik hier voor de KPN-klantenservice. Daarbij komt nog wel dat bij KPN alleen interactieve tv kan afgesloten kan worden in combinatie met een VDSL of glasvezel internet abonnement.

// KPN

KPN interactieve TV

Met interactieve TV van KPN heeft u toegang tot een groot aantal zenders en extra functionaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld programma’s opnemen, terugkijken en programma’s op afstand via uw mobiele app of website opnemen. Ook kunt u met interactieve TV eenvoudig zenders sorteren en zoeken op genre of naam.

De interactieve TV van KPN is beschikbaar als onderdeel van een alles-in-1 abonnement, maar ook als losse optie voor bestaande internet- en telefonie abonnementen. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare pakketten voor interactieve TV van KPN:

PakketInclusief zendersExtra functionaliteitenMaandelijkse kosten
BasispakketNPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5 en 7, SBS 6 en 9Opnemen, terugkijken, op afstand opnemen€15,-
PluspakketBasispakket + themakanalen zoals Discovery ChannelBasispakket + extra opnamecapaciteit€20,-
PremiumpakketPluspakket + sportzenders zoals Fox Sports en Ziggo SportPluspakket + 4K beeldkwaliteit€25,-

Naast de standaard functionaliteiten die bij elk pakket zijn inbegrepen, biedt KPN ook extra opties zoals het huren van recente films en series en het abonneren op extra zenderpakketten. Zo kunt u altijd de inhoud kijken die u wilt, op het moment dat het u uitkomt.

In vergelijking met andere providers biedt KPN een gevarieerd aanbod aan zenders en functionaliteiten voor interactieve TV. Dit in combinatie met de mogelijkheid om dit te combineren met internet en telefonie in een alles-in-1 abonnement, maakt KPN een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar all-in-one oplossing.

 

// KPN

KPN zakelijk glasvezel internet

Als zakelijk internet gebruiker is een snelle en stabiele internetverbinding van uiterst belang. KPN biedt hiervoor uitstekende oplossing met hun glasvezel internet netwerk. Dankzij de glasvezel verbinding heeft u bijna geen last van downtimes, waardoor uw bedrijf altijd bereikbaar is voor klanten en je medewerkers ongestoord kunnen werken.

Met KPN’s zakelijke internet, tv en telefoon abonnementen kunt u profiteren van de snelste en stabielste verbinding die beschikbaar is. Hierdoor is het mogelijk om een grote hoeveelheid klanten op een locatie tevreden te houden, ook als er erg veel dataverkeer is. Daarnaast biedt KPN een uitmuntende en speciale klanten service aan, aan zakelijke internet gebruikers. Is er een probleem? Dan staat u direct in contact met KPN.

Met onze provider vergelijker kunt u eenvoudig controleren of een glasvezel internet verbinding mogelijk is op het adres van uw bedrijf of onderneming. Dit maakt het gemakkelijk om te bepalen of een verbinding met KPN de beste oplossing is voor uw bedrijf. Upgrade nu naar KPN glasvezel internet voor een betrouwbare en snelle verbinding die uw zakelijke activiteiten, collega’s en klanten ondersteunt.

 

// KPN

KPN Prijzen

De prijzen van KPN’s internetabonnementen variëren afhankelijk van de gekozen dienst en pakket. Bijvoorbeeld, een basis internetabonnement zal goedkoper zijn dan een alles-in-1 abonnement met meerdere extra’s. Bovendien kunnen er kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn voor nieuwe klanten of klanten die hun contract verlengen. Het is raadzaam om de website van KPN te bekijken voor de meest recente prijzen en aanbiedingen.

// KPN

Snelheid en stabiliteit

De snelheid van KPN’s internetabonnementen varieert ook afhankelijk van de gekozen dienst en pakket. Bijvoorbeeld, een glasvezelabonnement zal een snellere internetverbinding bieden dan een kabelabonnement. KPN biedt internetverbindingen met snelheden vanaf 30Mbps tot wel 1Gbps. Naast de snelheden van KPN is de stabiliteit van de verbinding bij KPN erg goed. Dit betekent dat je minder snel last hebt van haperingen of onderbrekingen tijdens het online zijn. Bovendien biedt KPN ook de mogelijkheid om de internetverbinding te upgraden naar een hoger niveau voor een toeslag. Het is raadzaam om onze vergelijker te bekijken voor alle beschikbare snelheden KPN en de kosten van een upgrade.

 
 

 

// KPN

Kpn verhuizen

Als u binnenkort gaat verhuizen en heeft KPN momenteel als uw internet, tv, telefoon of vaste telefonie provider heeft. Dan zijn er een aantal zaken waar u nog rekening mee moet houden om niet zonder de diensten van KPN te komen zitten.

1. Controleer of u al vrij bent om over te stappen

Bekijk of u op dit moment al kunt overstappen van uw huidige KPN internet, tv, telefoon of telefonie abonnement. In uw afgesloten contract met KPN kunt u deze datum terug vinden.

Kiest u om uw KPN abonnement mee te nemen naar uw nieuwe adres? Dan kunt u uw huidige KPN internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen gewoon meeverhuizen. Bekijk wel eerst met onze vergelijker of KPN wel internet en andere abonnementen wel leverbaar zijn op uw nieuwe adres.

Kiest u voor een nieuwe aansluiting bij een andere provider? Hier vindt u de levertijd van alle aanbieder in Nederland. Leveringen kunnen bij sommige providers wat langer duren, dus bestel uw internet en tv altijd optijd. U kunt de startdatum doorgeven aan onze klanten service na het bestellen van uw nieuwe abonnement.  Als u nog niet contract vrij bent en u verhuist naar een adres waar de huidige provider niet kan leveren. Dan kan het contract ontbonden worden, en kunt u een andere provider uitzoeken.

Voer uw postcode in de vergelijker en ontdek de verschillende keuze van aanbieders die wij op uw (nieuwe)adres kunnen aanbieden.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan een contract met KPN, helaas kunt u dan meestal niet zomaar dit abonnement opzeggen. U heeft de volgende opties:

 • Het huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen met KPN afkopen en overstappen naar een andere provider.
 • Verhuis het huidige internet en andere abonnementen van KPN mee naar uw nieuwe adres. Mocht u ervoor kiezen om het KPN Internet en abonnement mee te verhuizen, neem dan contact op met de klantenservice van KPN zelf via deze pagina.

3. Denk nog is na over uw huidige gebruik en wensen

Kan en gaat u overstappen? Denk dan nog is na over u huidige gebruik internet, tv en telefoon gebruik. Misschien is het tijd sneller internet. Of meer TV programma’s voor extra vermaak op de zondag. Zoals Viaplay wat de Formule 1 en Premier League voetbal uitzendt.

Lees hier welke internetsnelheid u nodig bent voor uw huishouden.

 

// KPN

KPN levertijd

De gemiddelde levertijd voor KPN is 8 dagen KPN levert verschillende producten en diensten zoals: internet, televisie en telefonie. De levertijden kunnen dus variëren afhankelijk van het uitgekozen pakket en misschien de beschikbaarheid van installateurs in uw gebied.

// KPN

KPN modem resetten en hulp bij storing

Als u problemen ondervindt met uw internetverbinding, kan het resetten van uw modem een snelle oplossing bieden. Lees hieronder hoe u uw KPN modem kunt resetten en wat u kunt doen als de storing zich blijft aanhouden.

Stap 1: uw modem resetten

Het resetten van uw modem is eenvoudig. Volg deze stappen:

 1. Zorg dat uw modem is aangesloten op het stopcontact en dat het aan staat.
 2. Zoek de resetknop op uw modem. Dit is meestal een klein gaatje met een knop erin, vaak aan de achterkant van het apparaat.
 3. Druk met een paperclip of een ander dun voorwerp op de resetknop en houd deze ingedrukt voor ongeveer 10 seconden.
 4. Laat de knop los en wacht tot het modem opnieuw is opgestart. Dit duurt ongeveer een minuut.

Na het resetten zou uw internetverbinding weer normaal moeten werken. Als dit niet het geval is, ga dan verder met stap 2.

Stap 2: controleer uw verbinding

Als uw modem is gereset en uw internetverbinding nog steeds niet werkt, controleer dan de volgende zaken:

 • Zorg dat uw modem goed is aangesloten op de kabel van uw internetprovider.
 • Controleer of er geen stekkers los zitten of beschadigd zijn.
 • Controleer of er geen andere apparaat aangesloten is op uw modem, zoals een router of switch, die de verbinding kan verstoren.
 • Controleer of uw modem de juiste internetinstellingen gebruikt. Dit kunt u vaak doen via de webinterface van uw modem.

Als uw verbinding nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van KPN. Zij kunnen u verder helpen met het oplossen van het probleem.

Stap 3: overweeg een professioneel advies

Als u problemen blijft ondervinden met uw internetverbinding, overweeg dan om professioneel advies in te winnen. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het oplossen van internetproblemen en die u kunnen helpen met het verbeteren van uw verbinding. Zij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over de aanschaf van een nieuw modem of router, of over de plaatsing van een antenne voor een beter internet ontvangst.

// FAQ

Veelgestelde vragen over KPN.

KPN klantenservice en contact gegevens

KPN staat altijd klaar om haar klanten te helpen met hun vragen of opmerkingen over hun abonnement. Hieronder vindt u de contactgegevens van de klantenservice van KPN:

Telefonische klantenservice

De telefonische klantenservice is bereikbaar op het nummer 0900-0818 (€0,10 per minuut). KPN is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Online klantenservice

Op de website www.kpn.com/klantenservice kunt u veelgestelde vragen bekijken en het contactformulier invullen voor specifieke vragen.

Status van uw bestelling opvragen

Voor informatie over de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met de klantenservice via 0900-0818 (€0,10 per minuut)

Postadres

KPN Postbus 200 2500 AE Den Haag

Algemene voorwaarden

Op de website van KPN www.kpn.com/voorwaarden kunt de onze algemene voorwaarden terugvinden.

 

 

KPN reviews en recensies

Lees hier alle trustpilot reviews van mensen en hun ervaringen met het KPN netwerk: https://nl.trustpilot.com/review/www.kpn.com

KPN is een van de grootste en meest bekende providers van internet, televisie en telefonie in Nederland. Veel gebruikers zijn tevreden over de snelle en betrouwbare verbindingen van KPN. U kunt ook gebruik maken van diverse extra opties, zoals interactieve televisie en opnamefuncties.

Op diverse websites kunt u reviews en recensies vinden van KPN-gebruikers. Deze kunnen u helpen om een beeld te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers met KPN. U kunt bijvoorbeeld zoeken op termen als "KPN recensies" of "KPN ervaringen" in zoekmachines zoals Google om relevante resultaten te vinden.

Hou er wel rekening mee dat niet alle recensies op het internet objectief zijn en dat sommige mensen sneller geneigd zijn om negatieve ervaringen te delen dan positieve. U kunt daarom het beste een aantal verschillende recensies lezen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de diensten van KPN.

Als u zelf ook ervaringen heeft met KPN, aarzel dan niet om uw eigen review te schrijven en te delen op bijvoorbeeld een platform zoals Trustpilot of via KPN's eigen klantenservice. Hiermee helpt u andere consumenten bij hun keuze voor een provider. Ook kunt u op de website van KPN zelf informatie vinden over eventuele storingen en de meest recente ontwikkelingen.

Is er een KPN storing

KPN storingen kunt u terug vinden op deze pagina:  https://www.kpn.com/service/storingen.htm

Het kan helaas voorkomen dat er een storing optreedt bij KPN. Dit kan invloed hebben op uw internetverbinding, televisieontvangst of telefonie.

Om te controleren of er een algemene storing plaatsvindt bij KPN, raden wij u aan om de online storingsoverzicht op de website van KPN te raadplegen. Hier kunt u zien of er momenteel een storing is en wat de oorzaak hiervan is.

Als er geen algemene storing bekend is, kunt u proberen uw modem of router opnieuw op te starten of contact opnemen met de KPN klantenservice. Zij zullen u helpen om de oorzaak van de storing te achterhalen en proberen deze op te lossen.

Houd er rekening mee dat er tijden kunnen zijn waar het KPN netwerk onderhouden wordt, dit kan ook een storing veroorzaken.

Het is ook aan te raden om regelmatig op de social media van KPN of op hun website te kijken voor de meest recente informatie over eventuele storingen, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

 

Wat is KPN

KPN is een Nederlandse telecommunicatiebedrijf dat zich richt op het aanbieden van telefonie, internet en televisie aan particulieren en bedrijven. KPN biedt een breed scala aan diensten aan, van vast bellen en mobiel bellen tot internet en televisie, KPN streeft ernaar hun klanten de beste ervaring te bieden.

 

Hoe kan ik mijn abonnement bij KPN opzeggen

U kunt uw abonnement bij KPN opzeggen door contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt ons bellen op 0900 - 0400 of een e-mail sturen naar klantenservice@kpn.com. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van 1 maand geldt voor de meeste abonnementen.

In het algemeen zal Caiway trachten om de dienst zo snel mogelijk te leveren nadat u uw aanvraag heeft ingediend. Dit hangt echter af van de beschikbaarheid van technische middelen, zoals een openbaar netwerk, beschikbaarheid van technici en andere factoren.

Caiway kan een planning geven van de verwachte levering, het is verstandig om contact te houden met Caiway klantenservice voor meer informatie over de status van uw levering.

Houd er rekening mee dat het kan gebeuren dat er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor de levering vertraagd kan worden, zoals weersomstandigheden of problemen met toegang tot uw locatie. Caiway zal u echter zo snel mogelijk op de hoogte houden van eventuele vertragingen.

 

Kan ik bellen en internetten in het buitenland met mijn KPN-abonnement

Ja, u kunt bellen en internetten in het buitenland met uw KPN-abonnement. Dit is afhankelijk van het type abonnement dat u heeft en de tarieven die gelden voor het land waar u zich bevindt. Wij adviseren u om contact op te nemen met de klantenservice van KPN voor meer informatie over de tarieven en opties voor bellen en internetten in het buitenland.

 

Hoe kan ik mijn internet- of televisiesignaal versterken

Er zijn een aantal manieren waarop u uw internet- of televisiesignaal kunt versterken. Hieronder vindt u enkele tips:

 • Zorg ervoor dat uw modem op een centrale plek in uw huis staat
  • Zorg voor een goede ventilatie rondom uw modem
  • Gebruik een kwalitatief hoogwaardige kabel voor aansluiting van uw modem op uw router
  • Verwijder eventuele obstakels tussen uw modem en de buitenantenne (bijvoorbeeld muur of meubelstukken)
  • Probeer een andere frequentiekanalen voor uw wifi
  • Gebruik een wifi-repeater of -versterker om het signaal te versterken
  • Controleer of er geen andere apparaten in de buurt zijn die mogelijk interferentie veroorzaken

  Als u na het uitvoeren van de bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervindt met uw internet- of televisiesignaal, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere assistentie.

 

Kan ik mijn KPN abonnement verlengen of veranderen

Ja, u kunt uw abonnement verlengen of veranderen door contact op te nemen met de klantenservice van KPN. Hun medewerkers helpen u graag bij het vinden van het abonnement dat het beste bij uw wensen past.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!