laagtse prijsgarantie keurmerk internet providers
// Nieuwe woning

Internet aanvragen nieuwe woning: doe de postcodecheck en bestel

Gaat u intrekken in een nieuwe woning en wilt u deze voorzien van internet? Dan is het belangrijk om te beginnen met een postcodecheck. Met onze postcodecheck ziet u gelijk welke verbindingen en internet abonnementen er beschikbaar zijn van de verschillende providers zoals: KPN & Ziggo

Waarom het belangrijk om op tijd internet aan te vragen bij een verhuizing

U wilt natuurlijk vanaf de eerste dag in uw nieuwe huis snel en goed werkend internet hebben. De levertijd van een nieuwe aansluiting kan namelijk weken in beslag nemen, daarom is het slim om op tijd uw nieuwe internet abonnement te bestellen en een lever datum aan te geven.

U heeft de keuze uit drie verschillende mogelijkheden bij het aanvragen van internet van uw nieuwe woning:

+ Uw huidige internetabonnement ongewijzigd meenemen naar uw nieuwe adres.

++ Een ander internetabonnement afsluiten bij dezelfde provider.

+++ Uw huidige internetabonnement opzeggen en overstappen naar een andere internetprovider. (aanrader, ontvang opnieuw welkomst kortingen)

Waarom een postcodecheck?

Met onze postcodecheck bent u direct op de hoogte. Krijg een overzicht van alle internet abonnement en prijzen die beschikbaar zijn op het adres van uw nieuwe woning. Wij bieden ook extra services aan naast onze vergelijk service. Zo krijgt u ook gratis een overstap service en installatie garantie bij uw bestelling.

Hoe bestelt u internet voor uw nieuwe woning?

Wanneer u een abonnement heeft uitgekozen in de provider vergelijker, druk dan op verder. Vul de benodigde informatie in, en geef de gewenste start datum door. Plan misschien zelfs al direct een installatie dag in met een monteur. Bevestig de bestelling en uw aanvraag is direct onderweg naar de gekozen provider. Bij ons krijgt u ook altijd nog een extra cashback die u niet bij de provider zelf krijgt.

Conclusie

Als u op zoek bent naar internet voor uw nieuwe woning, is het belangrijk om te beginnen met een postcodecheck. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht van de opties op het adres van uw nieuwe woning. Door de verschillende internet providers te vergelijken, kunt u de beste keuze maken voor uw eigen specifieke situatie. Het afnemen van internet via ons brengt u ook extra voordelen mee, zoals de overstap service, installatie garantie en altijd een extra cashback.

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!