T-mobile logo webp

Een storing is altijd vervelend, vooral als u op dat moment niet kunt bellen of internetten. Soms kan het zijn dat T-Mobile bezig is met onderhoud en werkzaamheden aan het netwerk, waardoor u tijdelijk geen verbinding hebt. Maar het kan ook zijn dat de oorzaak bij u thuis ligt. Gelukkig zijn er een aantal stappen die u kunt volgen om het probleem op te lossen.

 

// T-Mobile

Hoe een T-Mobile storing oplossen

Een T-Mobile storing kan slecht uitkomen, vooral als u op dat moment afhankelijk bent van het internet. Gelukkig zijn er verschillende stappen die u kunt ondernemen om het probleem op te lossen. Wij zullen u enkele tips geven om eenT-Mobile storing snel op te lossen, zodat u weer kunt genieten van uw internet en televisie.

Controleer uw internetverbinding

Een internet storing kan vele oorzaken hebben, waaronder problemen met uw modem of router. Controleer daarom eerst uw internetverbinding en reset indien nodig uw modem. Dit doet u door de stekker van uw modem uit het stopcontact te halen en vervolgens na een minuut weer terug te plaatsen.

Controleer de UTP-kabel en de modem

Als u last heeft van een T-Mobile internet storing thuis, dan is het eerste wat u moet doen controleren of de UTP-kabel goed in de modem zit en in de juiste poort is gestoken. Als alles goed zit en u nog steeds geen verbinding hebt, haal dan de stekker van de modem uit het stopcontact. Wacht minimaal een minuut voordat u de stekker terugdoet in het stopcontact.

Bekijk de T-Mobile storingkaart

Als het probleem nog niet is opgelost, bekijk dan de storingen en werkzaamheden op de T-Mobile storingkaart. Dit kan u helpen om te bepalen of er een storing is in uw gebied.

Reset uw televisieontvanger

Als uw televisieontvanger niet goed functioneert, kunt u deze ook resetten. Vaak lost dit het probleem op. Dit doet u door naar het menu te gaan op uw afstandsbediening en de optie ‘resetten’ te selecteren. Wacht vervolgens een paar minuten voordat u de ontvanger weer aanzet.

Neem contact op met de T-Mobile klantenservice

Als de storing niet is opgelost na het uitvoeren van de bovenstaande stappen, kunt u contact opnemen met de T-Mobile klantenservice. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van het probleem en kunnen u eventueel doorverwijzen naar een specialist.

T-Mobile wifi en televisie storingen

Als u last heeft van een WiFi storing, volg dan dezelfde stappen als hierboven beschreven. Als u last heeft van een televisie storing, controleer dan eerst of u internet heeft. Branden alle lampjes op het modem? Loop de kabels na of alles goed zit. Haal de TV Box en het modem van het stopcontact. Wacht ongeveer een minuut en zet alles weer terug. Helpt het nog niet, neem dan contact op met de klantenservice op 0800 – 0092.

preloader vergelijk provider snel nl

T-Mobile storingen melden en overstappen van provider

Als u een T-Mobile storing wilt melden, controleer dan eerst of er een storing is op uw postcode via de website van T-Mobile. Volg vervolgens de stappen hierboven om het probleem met internet, wifi of televisie op te lossen. Als u van alles hebt geprobeerd en er nog steeds geen verbinding is, neem dan contact op met de klantenservice van T-Mobile. Ze zijn bereikbaar op het nummer 0800 – 0092.

Als u last blijft houden van storingen, kunt u altijd overwegen om over te stappen naar een andere internet provider. Bij Vergelijkprovidersnel.nl vergelijken we alle beschikbare pakketten van internet providers in Nederland, zodat u de meest betaalbare en beste deals kunt kiezen.

Conclusie

Kortom, storingen bij T-Mobile zijn vervelend, maar gelukkig zijn er manieren om het probleem op te lossen. Controleer eerst de UTP-kabel en de modem, bekijk de T-Mobile storingkaart en neem contact op met de klantenservice als het probleem nog niet is opgelost. En als u last blijft houden van storingen, overweeg dan om over te stappen naar een andere internet provider.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over T-Mobile Storingen

Is er een storing op het mobiele netwerk van T-Mobile?
 

 

Is er een storing met Internet, TV en/of Vast Bellen van T-Mobile Thuis?

Als u problemen ondervindt met internet, TV en/of vast bellen van T-Mobile Thuis, kunt u op de storingskaart kijken of er een storing of geplande werkzaamheden bij u in de buurt zijn. Op deze kaart kunt u ook een probleem op uw locatie melden. Als er momenteel een storing is, zal dit op de storingskaart worden weergegeven.

 

Ik heb een storing gehad. Kan ik compensatie krijgen? En hoe werkt dat?

Als u minimaal 12 uur last hebt gehad van een netwerkstoring op ons mobiele en vaste netwerk, heeft u recht op compensatie volgens de wettelijke compensatieregeling. Om in aanmerking te komen voor deze regeling, moet u wonen in het storingsgebied. Producten als Deezer Music of Videoland tellen niet mee. Als de storing langer dan 12 uur heeft geduurd, krijgt u automatisch compensatie. De hoogte van de compensatie is afhankelijk van de duur van de storing. U krijgt 1/30 van uw maandelijkse abonnementskosten per dag vergoed. U kunt ook online compensatie aanvragen via een formulier als de storing langer dan 12 uur heeft geduurd.