T-mobile logo webp

Beste lezer, vandaag gaan we het hebben over T-Mobile en de pakketten en diensten die ze bieden. Als een internet provider vergelijkingswebsite, Vergelijkprovidersnel.nl, streven we ernaar om onze klanten de meest betaalbare en beste deals te bieden die beschikbaar zijn bij internet providers in Nederland. Vandaag kijken we specifiek naar T-Mobile alles-in-1.

 

// T-mobile

T-Mobile alles-in-1 pakket: alles wat u nodig heeft

Met T-Mobile alles-in-1 voor thuis krijgt u alle vrijheid bij het kiezen van uw eigen pakket. U kunt razendsnel internet combineren met tv en vast bellen van T-Mobile. Met alles-in-1 betaalt u nooit teveel, en u kunt uw pakket iedere maand kosteloos aanpassen. Geniet van een sterk wifi-signaal, kijk programma’s terug met de TV Anywhere App en ontdek Vast Bellen vanaf 13 cent per minuut. Met alles wat u nodig heeft in één overzichtelijk pakket, bespaart u tijd en geld.

Inhoud van het T-Mobile pakket: alles voor uw huishouden

Met T-Mobile alles-in-1 heeft u toegang tot een indrukwekkend pakket. Internet met een downloadsnelheid van 100 Mbit/s tot 1 Gbit/s en een uploadsnelheid van 100 Mbit/s tot 1 Gbit/s. Een betrouwbaar wifimodem, tv met 64 zenders, waarvan 59 in HD, en tv-kijken met of zonder TV Box. Het pakket is boordevol handige functies, inclusief de TV Anywhere App en gratis Sportzender ESPN. Daarnaast biedt T-Mobile voordelig vast bellen met lage tarieven en een uitstekende service. Met onze gratis overstapservice en hulp bij installatie wordt alles goed geregeld.

t-mobile tv anywhere tv roze

Meer TV bij T-Mobile: ontdek een wereld van mogelijkheden

Met interactieve TV van T-Mobile gaat er een wereld voor u open. Er is altijd wel iets op TV met 64 zenders, waarvan 59 in HD. T-Mobile maakt het u makkelijk met hun handige functies. Komt het even niet uit? Dan kunt u live pauzeren, tot 7 dagen terugkijken of via de TV Anywhere app onderweg verder kijken. U kijkt naar interactieve TV via een TV-box of via de T-Mobile TV app op een geschikte smart-tv of mediaplayer. Ontdek een wereld van mogelijkheden bij T-Mobile!

Goedkope vaste telefonie bij T-Mobile: bespaar op uw telefoonkosten

Thuis bellen via een vaste lijn brengt veel voordelen met zich mee. Zoals een laag tarief en bellen per seconde. U betaalt dus nooit te veel. U kunt uw huidige vaste nummer gewoon behouden. En als u wilt, sturen ze voicemailberichten direct door naar uw e-mailadres. T-Mobile maakt vaste telefonie betaalbaar en gemakkelijk.

t-mobile bank familie thuis

Supersnel glasvezel bij T-Mobile alles-in-1: eindeloos genieten

Kies voor vast internet van T-Mobile en u zit goed. “Zeer goed” zelfs, volgens de toonaangevende benchmarkorganisatie umlaut. Met een score van maar liefst 910 uit 1000 punten behaalde T-Mobile de hoogste waardering. Met dit snelle en stabiele vaste internet geniet u eindeloos van alle mogelijkheden van vandaag en die van morgen. Of u nu online wilt werken, gamen of streamen, met glasvezel van T-Mobile gaat het moeiteloos.

T-Mobile alles-in-1 vergelijken: maak de juiste keuze

Met T-Mobile alles-in-1 krijgt u alle vrijheid om uw eigen pakket samen te stellen. Maar het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken uit de vele opties die beschikbaar zijn. Als een vergelijkingswebsite voor internet providers, helpen wij u bij de juiste keuze te maken. Vergelijk T-Mobile alles-in-1 met andere opties en ontdek welk pakket het beste bij uw wensen en behoeften past.

t-mobile bestellen roze

Conclusie

T-Mobile alles-in-1 biedt alles wat u nodig heeft in één overzichtelijk pakket. Combineer razendsnel internet met tv en vast bellen van T-Mobile en bespaar tijd en geld. Met betrouwbaar internet, tv met 64 zenders en voordelig vast bellen, biedt T-Mobile alles wat u nodig heeft voor uw huishouden. Ontdek een wereld van mogelijkheden met interactieve tv en geniet van eindeloos snelle glasvezel. Vergelijk T-Mobile alles-in-1 met andere opties en maak de juiste keuze. Kies voor de vrijheid om te kiezen met T-Mobile alles-in-1. Doe vandaag de postcode check en ontdekt alle mogelijkheden op uw adres!

 
 
// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over T-Mobile Alles-in-1

Hoe sluit ik T-Mobile Alles-in-1 aan?
 

 

Wanneer ontvang ik mijn Alles-in-1 pakket?

Als u Alles-in-1 van T-Mobile heeft besteld, ontvangt u het pakket binnen enkele werkdagen. In de bevestigingsmail die u van ons ontvangt, staat de verwachte levertijd enleverdatum vermeld.

 

Kan ik ook Alles in 1 met glasvezelinternet afsluiten? alles in 1 pakket?

Ja, bij T-Mobile kunt u kiezen voor Alles-in-1 met glasvezelinternet. Dit zorgt voor een snelle en stabiele internetverbinding, waarmee u kunt genieten van TV en vast bellen.

 

Kan ik ook alleen Internet en TV, of alleen Internet en Vast Bellen afsluiten?

Ja, bij T-Mobile kunt u kiezen voor alleen internet en TV, of alleen internet en vast bellen. T-Mobile biedt verschillende pakketten aan die aansluiten bij uw wensen en behoeften.