Caiway Logo

Caiway is een Nederlandse internet, televisie en telefonie provider die in 1981 werd opgericht onder de naam CAIW. In 1995 begonnen ze met het aanbieden van internet onder de naam Kabelfoon en sinds 2004 gebruiken ze de naam Caiway. Het bedrijf is de tweede grootste glasvezelprovider van Nederland met meer dan 203.500 klanten.

Caiway internet, tv of telefonie abonnement:

Caiway biedt diverse internet abonnementen aan, waaruit u kunt kiezen afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen voor een internet-only abonnement, een combinatie van internet, televisie en/of telefonie of een alles-in-1 pakket. Maak simpel gebruik van onze vergelijker met de postcode check om te zien welke diensten beschikbaar zijn op uw adres en om een abonnement aan te vragen.

 

// Caiway

Caiway Alles-in-1

Caiway biedt de mogelijkheid om een alles-in-1 pakket af te sluiten, waarmee u gebruik kunt maken van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf biedt het moderne glasvezel internet aan, waarmee u snel kunt downloaden en uploaden. Bovendien is glasvezel toekomstbestendig en kan de snelheid nog verder worden verhoogd met werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk.

 

// Caiway

Caiway Internet en tv

Wilt u alleen gebruik maken van internet en televisie? Dat kan ook bij Caiway. U kunt gebruikmaken van onze vergelijker om te zien welke pakketten beschikbaar zijn en ook om een abonnement af te sluiten. U kunt kiezen uit meerdere tv-pakketten, elk met hun eigen programma’s en zenders.

 

// Caiway

Caiway Interactieve tv

Caiway biedt interactieve tv aan, waarmee u toegang heeft tot meer dan 70 tv-zenders, waarvan de meesten in HD zijn. Ook kunt u online tv kijken via de app van Caiway. Hiermee kunt u waar en wanneer u wilt naar uw favoriete programma’s, films en series of live sport kijken, zoals Formule 1. U kunt gemiste programma’s terugkijken, live pauzeren en opnemen. Caiway biedt ook de mogelijkheid om extra zenderpakketten en onbeperkt bellen in Nederland toe te voegen aan uw abonnement.

 

// Caiway

Caiway vergelijken

Wilt u Caiway vergelijken met andere providers? U kunt gebruik maken van vergelijkingssites zoals Vergelijkprovidersnel waarop u alle verschillende internet providers kunt vergelijken op prijs, snelheid, kwaliteit en extra’s. Hierdoor kunt u een juiste keuze maken voor de provider die het beste bij uw wensen aansluit. In onze provider vergelijker vindt u alle details terug over de providers, zelfs welke recensies vorige klanten van ons hebben achtergelaten over de internetaanbieder.

 

// Caiway

Caiway klantenservice

Caiway heeft een uitstekende klantenservice die u graag helpt met vragen en problemen. U kunt contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of chat. Zij staan voor u klaar om u te helpen met het aanvragen van een abonnement, het oplossen van problemen en het geven van informatie over de diensten van Caiway.

 

// Caiway

Waarom Caiway?

Caiway is een betrouwbare provider die diverse internet, televisie en telefonie diensten aanbiedt. Het bedrijf biedt snel glasvezel internet aan, heeft een uitstekende klantenservice en investeert voortdurend in haar infrastructuur en technologie. Caiway is een prima keuze voor u als u op zoek bent naar een provider met veel extra services en glasvezel internet.

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over Caiway.

Caiway klantenservice en contact gegevens

Caiway contactgegevens

Contact opnemen met Caiway over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Caiway bestelling? Gebruik de onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-2249111 (lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

 • Status van uw bestelling opvragen

  Telefonisch via 088-2249111 (lokaal tarief).

 • Postadres

  CAIW Diensten B.V.
  Postbus 45
  2670 AA Naaldwijk

 

Caiway reviews en recensies

Lees hier alle trustpilot reviews van mensen en hun ervaringen met het Caiway netwerk: nl.trustpilot.com/review/www.caiway.nl

Caiway is een populaire provider voor internet, televisie en telefonie in Nederland. Veel gebruikers zijn tevreden over de snelle en betrouwbare verbindingen van Caiway. U kunt ook gebruik maken van diverse extra opties, zoals interactieve televisie en opnamefuncties.

Op diverse websites kunt u reviews en recensies vinden van Caiway-gebruikers. Deze kunnen u helpen om een beeld te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers met Caiway. U kunt bijvoorbeeld zoeken op termen als "Caiway recensies" of "Caiway ervaringen" in zoekmachines zoals Google om relevante resultaten te vinden.

Houd er wel rekening mee dat niet alle recensies op het internet objectief zijn en dat sommige mensen sneller geneigd zijn om negatieve ervaringen te delen dan positieve. U kunt daarom het beste een aantal verschillende recensies lezen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de diensten van Caiway.

Als u zelf ook ervaringen heeft met Caiway, aarzel dan niet om uw eigen review te schrijven en te delen. Hiermee helpt u andere consumenten bij hun keuze voor een provider.

 
 

 

Is er een caiway storing

Caiway storingen kunt u terug vinden op deze pagina:  https://www.caiway.nl/klantenservice/storing

Het is helaas mogelijk dat er een storing optreedt bij Caiway. Dit kan invloed hebben op uw internetverbinding, televisieontvangst of telefonie.

Als u denkt dat er een storing is bij Caiway, kunt u eerst controleren of de storing al bekend is bij de provider. Caiway biedt een online storingsoverzicht op hun website waar u kunt zien of er momenteel een algemene storing plaatsvindt en wat de oorzaak hiervan is.

Als er geen algemene storing bekend is, kunt u proberen uw modem of router opnieuw op te starten of contact opnemen met de Caiway klantenservice. Zij kunnen u helpen om de oorzaak van de storing te achterhalen en deze op te lossen.

Houd er rekening mee dat er tijden kunnen zijn waar het Caiway netwerk onderhouden wordt, dit kan ook een storing veroorzaken.

Het is ook aan te raden om regelmatig op de social media van Caiway of op hun website te kijken voor de meest recente informatie over eventuele storingen, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

 
 

 

Hoe Caiway abonnement opzeggen

Om uw Caiway abonnement op te zeggen, moet u contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of chat. Geef uw opzeggingsreden aan, vraag om een bevestiging van de opzegging, lever eventuele apparatuur terug en registreer uw opzegging bij een belangenvereniging voor consumenten.

Als u besluit om uw Caiway abonnement op te zeggen, is het belangrijk om dit correct en op tijd te doen om problemen te voorkomen. Er zijn verschillende manieren waarop u uw abonnement kunt opzeggen, afhankelijk van uw situatie.

De eerste stap is om contact op te nemen met de Caiway klantenservice. U kunt dit doen via de telefoon, via e-mail of via de chatfunctie op de Caiway website. Verstrek uw gegevens en vraag om opzegging van uw abonnement. U zult gevraagd worden om uw opzeggingsreden te geven, zorg dat u dit duidelijk aangeeft.

Als u een opzegtermijn heeft, zal de klantenservice u informeren over de duur van de termijn en wanneer uw abonnement eindigt. Als u geen opzegtermijn heeft, zal uw abonnement eindigen op de datum waarop u de opzegging heeft aangevraagd.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het teruggeven van eventuele apparatuur, zoals een modem of een decoder, aan Caiway binnen de gestelde termijnen, anders zal dit in rekening gebracht worden.

Het is verstandig om een bevestiging van de opzegging te vragen, zodat u een bewijs heeft dat u uw abonnement op de juiste manier heeft opgezegd.

Het is ook verstandig om uw opzegging te registreren bij de belangenvereniging voor consumenten, zoals de Consumentenbond, zodat zij u kunnen ondersteunen bij eventuele problemen met uw opzegging.

 

Hoe snel wordt Caiway geleverd?

De snelheid waarmee Caiway geleverd wordt, kan variëren afhankelijk van uw locatie en de beschikbaarheid van de diensten in uw gebied. Als u zich aanmeldt voor Caiway diensten, zal een medewerker van Caiway u informeren over de verwachte levertijd.

In het algemeen zal Caiway trachten om de dienst zo snel mogelijk te leveren nadat u uw aanvraag heeft ingediend. Dit hangt echter af van de beschikbaarheid van technische middelen, zoals een openbaar netwerk, beschikbaarheid van technici en andere factoren.

Caiway kan een planning geven van de verwachte levering, het is verstandig om contact te houden met Caiway klantenservice voor meer informatie over de status van uw levering.

Houd er rekening mee dat het kan gebeuren dat er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor de levering vertraagd kan worden, zoals weersomstandigheden of problemen met toegang tot uw locatie. Caiway zal u echter zo snel mogelijk op de hoogte houden van eventuele vertragingen.

Wat zijn de beschikbare internet snelheden bij Caiway?

Caiway biedt verschillende internet snelheden aan, variërend van 100 Mbps tot 1000Mbps. De snelheid die u kunt krijgen, hangt af van uw locatie en de beschikbaarheid van het netwerk. U kunt informatie over de beschikbare snelheden op de website van Caiway vinden of contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!