T-mobile logo webp

Welkom bij Vergelijkprovidersnel.nl. Als u op zoek bent naar het snelste en meest stabiele internet, dan is T-Mobile Glasvezel misschien wel iets voor u. Glasvezel is een revolutionaire technologie die u supersnel internet biedt, met snelheden tot wel 1 Gbit/s. Het unieke voordeel van glasvezel is dat uploaden even snel gaat als downloaden, waardoor u altijd kunt genieten van de beste internetverbinding.

// T-mobile

Waarom kiezen voor T-Mobile Glasvezel?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van glasvezel van T-Mobile. Met glasvezel van T-Mobile heeft u thuis supersnel internet, met snelheden tot wel 1 Gbit/s. Uw verbinding thuis is ook ontzettend snel als u veel apparaten tegelijk gebruikt, door middel van een grote breedband ruimte. Dit maakt T-Mobile Glasvezel ideaal als u thuis veel streamt en misschien online games speelt

Maak gebruik van de TV Anywhere App en Klantenvoordeel

Daarnaast biedt T-Mobile u ook gratis Eredivisie van ESPN als u televisie in uw pakket heeft. Hierdoor kunt u live voetbal uit de Eredivisie bekijken via de TV Anywhere-app, zelfs onderweg. Als u een telefoonabonnement heeft bij T-Mobile en een Glasvezelabonnement afsluit, krijgt u ook nog eens extra klantvoordeel. U krijgt dan korting op uw mobiele abonnement en als u een Unlimited-abonnement combineert met uw Glasvezelabonnement, betaalt u slechts €25 voor een internetsnelheid van maar liefst 1 Gbit/s. In onze internet vergelijker kunt u aanvinken om gebruik te maken van uw T-mobile klanten voordeel.

telefoon met t-mobile logo op blauwe achtergrond

Wij van Vergelijkprovidersnel.nl bieden u ook nog is een gratis overstapservice & installatie garantie aan als u wilt overstappen of aansluiten op het glasvezelnetwerk van T-Mobile.

Glasvezelcheck en bestellen

Bent u overtuigd en wilt u ook een glasvezel verbinding bij u thuis of op de zaak? Doe dan eerst de glasvezelcheck en stel vervolgens uw ideale pakket samen in onze vergelijker door te filteren. Op dit moment kunt u tijdelijk de eerste 8 maanden T-Mobile Glasvezel afnemen voor slechts €30 per maand. En zelfs daar boven op krijgt u ook nog een extra cashback van ons!

// T-mobile

Welke internetsnelheid heeft u nodig?

Welke internetsnelheid u nodig heeft, hangt af van uw gezinssamenstelling, wensen en behoeften en uw adres. Bij T-Mobile kunt u kiezen uit diverse snelheden: van 100 Mb/s, tot 1 Gb/s. Voor al deze snelheden betaalt u de eerste 8 maanden dezelfde prijs. Op die manier kunt u uitproberen welke snelheid bij u past.

Mocht het alsnog teveel zijn, dan past u de snelheid achteraf makkelijk aan. Bij T-Mobile staat de klant centraal en bieden zij u de beste service om uw internetervaring zo goed mogelijk te maken.

fiber en coax kabel vergelijking

Glasvezel of Kabel(Coax): wat zijn de verschillen?

Bij een kabelaansluiting zit er altijd verschil in de upload- en downloadsnelheid van het abonnement. De uploadsnelheid is veel lager (max. 50 Mbit/s) dan bij een glasvezelaansluiting, waar de maximale uploadsnelheid op dit moment op 1 Gbit/s is. Daarnaast is een kabelnetwerk een gesloten netwerk, wat betekent dat er maar één aanbieder actief is. Bij glasvezel kan wél elke aanbieder op dit netwerk, waardoor u de keuze heeft uit meerdere providers.

De voordelen van Glasvezel

Een uniek voordeel van glasvezel is dat uploaden even snel gaat als downloaden. Dit is een groot voordeel voor mensen die vaak grote bestanden moeten uploaden. Daarnaast biedt glasvezel een stabiele, supersnelle internetverbinding met snelheden tot wel 1 Gbit/s.

Een ander voordeel van glasvezel is dat het minder gevoelig is voor storingen en slechte weersomstandigheden. Hierdoor heeft u altijd een stabiele internetverbinding en hoeft u zich geen zorgen te maken over haperingen in uw internetverbinding.

Het andere pluspunt van glasvezel is dat iedereen zijn eigen aansluiting heeft. Dit betekent dat uw snelheid niet lager is als de rest van de buurt ook online is. Uw privéverbinding haalt altijd de snelheid van uw abonnement.

t-mobile logo achtrgrond berg met roze

T-Mobile Glasvezel abonnementen vergelijken

Als u op zoek bent naar de beste T-Mobile Glasvezel abonnementen, dan bent u bij Vergelijkprovidersnel.nl aan het juiste adres. Wij vergelijken alle beschikbare pakketten van internetproviders in Nederland, zodat u de meest betaalbare en beste deals kunt kiezen. Bij ons vindt u de beste deals voor T-Mobile Glasvezel en kunt u gemakkelijk de verschillende pakketten vergelijken.

Conclusie

T-Mobile Glasvezel biedt u het internet van de toekomst met unieke voordelen zoals even snelle upload- als downloadsnelheid, een stabiele en supersnelle internetverbinding en de mogelijkheid om uw abonnement maandelijks aan te passen. Met T-Mobile Glasvezel heeft u de zekerheid van een betrouwbare internetverbinding en de vrijheid om te kiezen wat het beste bij u past. Vergelijk de beschikbare pakketten van T-Mobile Glasvezel bij Vergelijkprovidersnel.nl en kies het pakket dat het beste past bij uw wensen en behoeften.

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over T-Mobile Glasvezel

Wat zijn de voordelen van glasvezelinternet?
 

 

Hoe snel is glasvezel internet?

Met glasvezelinternet van T-Mobile kunt u snelheden tot wel 1 Gbps behalen, afhankelijk van het gekozen abonnement.

 

Hoeveel apparaten kunnen tegelijk gebruikmaken van glasvezelinternet?

Bij T-Mobile kunt u met glasvezelinternet tot wel 20 apparaten tegelijkertijd verbinden met het internet, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.

 

Hoe wordt glasvezel aangesloten?

Het aansluiten van glasvezel verloopt via een glasvezelkabel die vanaf de straat naar uw woning wordt getrokken. Deze wordt vervolgens aangesloten op het glasvezelmodem in uw woning.

 

Kan ik altijd overstappen op Glasvezel van T-Mobile?

Of u kunt overstappen op glasvezel van T-Mobile is afhankelijk van of er glasvezel beschikbaar is op uw adres. Controleer dit op onze website of neem contact op met onze klantenservice.

 

Wat als mijn internet langzamer is dan verwacht?

Als uw internet langzamer is dan verwacht, kunt u het beste de modem resetten en controleren of alle kabels goed zijn aangesloten. Als het probleem blijft bestaan, kunt u contact opnemen met de klantenservice van T-Mobile voor verdere ondersteuning.

 

Hoe lang duurt het aansluiten van internet?

Het aansluiten van glasvezelinternet bij T-Mobile duurt doorgaans ongeveer 2 tot 3 uur, afhankelijk van uw woonsituatie en eventuele extra wensen.

 

Welk modem krijg ik?

Bij T-Mobile ontvangt u een gratis glasvezelmodem bij uw glasvezelabonnement. Dit modem is geschikt voor alle standaard internettoepassingen en biedt uitgebreide functionaliteiten zoals wifi en telefonie.

 

Is er glasvezel beschikbaar op mijn adres?

U kunt via de postcode check op onze website. Om te controleren of er glasvezel beschikbaar is op uw adres. Voer uw postcode en huisnummer in en bekijk de beschikbare opties.

 

Heb ik al Glasvezel via kabel (coax)?

Als u internet heeft via kabel (coax), heeft u geen glasvezel. Glasvezel en kabel (coax) zijn twee verschillende technieken om internet te leveren.

 

Hoe snel is mijn huidige internet?

De snelheid van uw huidige internet is afhankelijk van uw abonnement en provider. U kunt de snelheid van uw huidige internet controleren via onze Speedtest!

 

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De benodigde internetsnelheid hangt af van uw gebruik en het aantal apparaten dat u aansluit. T-Mobile biedt verschillende abonnementen met verschillende snelheden, lees hier welke snelheid u nodig heeft.

 

Wat is het snelste glasvezel internet dat beschikbaar is?

Bij T-Mobile kunt u met het abonnement 'Glasvezel 1 Gbps' de hoogst mogelijke internetsnelheid behalen: 1 Gbps.

 

Waar kan ik internet afsluiten?

U kunt via onze internet vergelijker of natuurlijk via T-Mobile zelf een glasvezelabonnement afsluiten. Onthoudt wel dat via ons bestellen u nog altijd een extra cashback krijgt!