Youfone mobiel interface app myyoufone

Youfone is een van de meest populaire internet- en tv-providers van Nederland. Ze bieden alles-in-1 abonnementen aan voor een scherpe prijs. Maar waarom zou u voor Youfone kiezen en wat zijn de voordelen van hun abonnementen? Hier bespreken we de belangrijkste redenen waarom u voor Youfone zou moeten kiezen als u op zoek bent naar een internet- en tv-provider met voordelige prijzen.

Youfone internet, tv of telefonie abonnement:

Youfone heeft een keuze uit meerdere pakketten die natuurlijk uit te breiden zijn naar keuze. Geef in de vergelijker zelf uw voorkeuren aan door te selecteren en filteren. Gebruik u alleen internet, of wilt u een combinatie maken van internet, tv en/of bellen, dit kan allemaal aangegeven worden. Youfone zo nu en dan acties en kunt u gebruikmaken van combikortingen. bijvoorbeeld als u Alles-in-1 van Youfone combineert met een sim only-abonnement. Vul uw postcode in de vergelijker en wij geven u een overzicht wat voor internet, tv en telefonie diensten Youfone aanbiedt op uw adres.

 

// Youfone

Youfone Alles-in-1

Met Youfone alles in 1 internet, tv en telefonie abonnementen krijgt u de keuze uit een van de voordeligste providers in Nederland. Kiest u voor internet, tv en/of telefonie allemaal in 1 pakket te nemen? Sluit deze dan af bij ons en ontvang bovenop de lopende aanbieding ook nog altijd een extra cashback.

Het handige aan alles in 1 is dat u het gemak van één overzicht op al uw lopende internet, tv en/of telefonie abonnementen en extra pakketten heeft. Voer uw postcode in onze vergelijker, zo heeft u direct een overzicht van wat Youfone levert op uw adres. Misschien lopen er zelfs op dit moment aanbiedingen voor Youfone alles in 1. Mocht dat zo zijn dan vindt u deze altijd in onze vergelijker terug.

 

// Youfone

Youfone Internet en tv

Gaat uw voorkeur uit naar alleen internet en tv? In de provider vergelijker kunt u boven in filteren op internet en tv. Wij laten u vervolgens alle aanbieidngen zien van Youfone. U krijgt de keuze uit meerdere tv pakketten met ieder zijn specifieke programma’s en zenders. Deze zijn natuurlijk ook nog aan te vullen met losse zenders.

 

// youfone

Youfone interactieve tv

Met TV van Youfone maakt u gebruik van alle interactieve tv diensten van Youfone. Zo krijgt u onder andere toegang tot de Youfone TV App. Live TV kijken op uw tablet, laptop en smartphone.

Wilt u meer TV-opties? Kies dan voor een comfort of premium pakket en bekijk je favoriete TV-programma’s wanneer het jou uitkomt. Alle extra informatie en opties vindt u terug bij het tab “extra informatie” in de provider vergelijker.

Youfone tv

Bij Youfone tv krijgt u toegang tot minimaal 46 tv-zenders met het tv standaard pakket. Tv standaard is uit te breiden naar tv Comfort met 53 zenders of tv premium met 86 zenders. Beide uitbreidingen komen inclusief interactieve tv via een 4K android tv ontvanger. De exacte zenders en extra’s over het Youfone abonnement zoals: Welke tv programma’s, kwaliteit, zenderpakketten, soort modem en ontvanger en het aantal tv’s dat u kan aansluiten vindt u allemaal terug in onze vergelijker bij het tab meer informatie.

Youfone tv App

Met de Youfone Tv App kijkt u naar al uw favoriete programma’s waar u ook bent. Gewoon vanaf uw smartphone of tablet.  Wilt u meer opties? Kies dan voor het comfort of premium pakket, dan kijkt u ook met interactieve tv. jKies zelf wanneer u uw favoriete tv-programma kijkt. Pauzeer, kijkt terug en neem programma’s op. Wat u maar wilt, het kan allemaal. Ook vindt u in de Youfone Tv App al uw favoriete films en programma’s terug.

Youfone TV extra zenderpakketten

Bij Youfone kunt u kiezen uit drie vaste zenderpakketten die u kunt aanvullen met extra losse zenders. In de vergelijker vindt u alle extra informatie over de verschillende zenderpakketten en programma’s.

 

// Youfone

Youfone verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u Youfone momenteel als uw provider? Dan zijn er een aantal zaken waar u nog rekening mee moet houden om niet zonder de services van Youfone te komen zitten.

1. Controleer of u al vrij bent om over te stappen 

Bekijk of u op dit moment al kunt overstappen van uw huidige Youfone internet, tv, telefoon of telefonie abonnement. In uw afgesloten contract met Youfone kunt u deze datum terug vinden.

Kiest u om uw Youfone abonnement mee te nemen naar uw nieuwe adres? Dan kunt u uw huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen gewoon meeverhuizen. Voer wel eerst de postcode check uit met onze vergelijker om te checken of Youfone zijn internet, tv en telefonie abonnementen wel leverbaar zijn op uw nieuwe adres.

Kiest u voor een nieuwe provider met een beter aanbieding? Hier vindt u de levertijd van alle aanbieder in Nederland. Leveringen duren bij sommige providers wat langer, dus bestel uw internet en tv altijd zo vroeg mogelijk. U kunt uw startdatum doorgeven aan onze klanten service na het bestellen van uw nieuwe abonnement.  Als u nog niet contract vrij bent en u verhuist naar een adres waar de huidige provider niet kan leveren. Dan kan het contract ontbonden worden, en kunt u een andere provider uitzoeken.

Voer uw postcode in de vergelijker en ontdek de verschillende keuze van aanbieders die wij op uw (nieuwe)adres kunnen aanbieden.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan uw huidige contract? Hoogst waarschijnlijk kunt u dan niet dit abonnement opzeggen. U heeft de volgende opties:

 • Het huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen met Youfone afkopen en overstappen naar een andere provider.
 • Verhuis het huidige internet en andere abonnementen van Youfone mee naar uw nieuwe adres. Mocht u ervoor kiezen om uw abonnementen mee te verhuizen, neem dan contact op met de klantenservice van Youfone zelf via deze pagina.

3. Neem uw huidige verbruik eens onder de loep

Kan en gaat u overstappen? Denk dan nog is na over u huidige gebruik internet, tv en telefoon gebruik. Misschien is het tijd sneller internet. Of meer TV-programma’s voor extra vermaak op de zondag. Zoals Viaplay wat de Formule 1 en Premier League voetbal uitzendt.

Lees hier welke internetsnelheid u nodig bent voor uw huishouden.

Extra hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice of stuur een bericht in de chatfunctie(rechts onderin) Wij helpen u graag verder.

 

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over Youfone

Youfone klantenservice en contact gegevens

Youfone klantenservice en contact gegevens

U kunt contact opnemen met Youfone over uw bestaande abonnement of voor het opvragen van uw Youfone bestelling. Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 

 • Telefonische klantenservice

  088-2229222 (Lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

 • Status van uw bestelling

  Telefonisch via 088-2229222 (Normaal/lokaal tarief).

 • Postadres

  Youfone klantenservice
  Postbus 23441
  3001 KK Rotterdam

 

 

Youfone reviews en recensies

Lees hier alle trustpilot reviews van mensen en hun ervaringen met het Youfone netwerk: nl.trustpilot.com/review/www.youfone.nl

Youfone is een populaire provider voor internet, televisie en telefonie in Nederland. Veel gebruikers zijn tevreden over de scherpe tarieven en de flexibiliteit van Youfone. U kunt ook gebruik maken van diverse extra opties, zoals interactieve televisie en opnamefuncties.

Op diverse websites kunt u reviews en recensies vinden van Youfone-gebruikers. Deze kunnen u helpen om een beeld te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers met Youfone. U kunt bijvoorbeeld zoeken op termen als "Youfone recensies" of "Youfone ervaringen" in zoekmachines zoals Google om relevante resultaten te vinden.

Houd er wel rekening mee dat niet alle recensies op het internet objectief zijn en dat sommige mensen sneller geneigd zijn om negatieve ervaringen te delen dan positieve. U kunt daarom het beste een aantal verschillende recensies lezen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de diensten van Youfone.

Als u zelf ook ervaringen heeft met Youfone, aarzel dan niet om uw eigen review te schrijven en te delen. Hiermee helpt u andere consumenten bij hun keuze voor een provider.

 

Is er een Youfone storing

Youfone storingen kunt u terug vinden op deze pagina: https://www.youfone.nl/klantenservice/storing

Het is helaas mogelijk dat er een storing optreedt bij Youfone. Dit kan invloed hebben op uw internetverbinding, televisieontvangst of telefonie.

Als u denkt dat er een storing is bij Youfone, kunt u eerst controleren of de storing al bekend is bij de provider. Youfone biedt een online storingsoverzicht op hun website waar u kunt zien of er momenteel een algemene storing plaatsvindt en wat de oorzaak hiervan is.

Als er geen algemene storing bekend is, kunt u proberen uw modem of router opnieuw op te starten of contact opnemen met de Youfone klantenservice. Zij kunnen u helpen om de oorzaak van de storing te achterhalen en deze op te lossen.

Houd er rekening mee dat er tijden kunnen zijn waar het Youfone netwerk onderhouden wordt, dit kan ook een storing veroorzaken.

Het is ook aan te raden om regelmatig op de social media van Youfone of op hun website te kijken voor de meest recente informatie over eventuele storingen, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. U kunt ook zoeken naar termen zoals "Youfone storingen" of "Youfone onderhoud" om meer informatie te vinden.

 

 

Hoe Youfone abonnement opzeggen

Er zijn twee manieren om dit te doen: via de website van Youfone of via de telefonische klantenservice.

 1. Opzeggen via de website: Log in op uw account op de website van Youfone. Ga naar de pagina 'Mijn abonnement' en selecteer 'Opzeggen'. Volg vervolgens de stappen om uw abonnement op te zeggen.

 2. Opzeggen via de telefonische klantenservice: Bel naar de klantenservice van Youfone op het nummer 0800-4444. Geef uw gegevens op en geef aan dat u uw abonnement wilt opzeggen. De medewerker zal u vervolgens door het opzegproces loodsen.

Houd er rekening mee dat er bij opzegging van een abonnement vaak een opzegtermijn van een maand geldt. Dit betekent dat uw abonnement pas na een maand wordt opgezegd. Ook kan het zijn dat er een opzegvergoeding geldt, dit is afhankelijk van de abonnementsvoorwaarden.

Vergeet niet om eventuele opzegdatum in de agenda te noteren en de bevestiging van de opzegging op te bewaren

 

Hoe snel wordt Youfone geleverd?

De snelheid waarmee een Youfone abonnement geleverd wordt, kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de diensten in uw gebied en de tijd die nodig is om uw aanvraag te verwerken. Over het algemeen zal Youfone proberen om uw abonnement natuurlijk zo snel mogelijk te leveren. 
Lees hier meer over de levertijden van providers in Nederland.

 

Kan ik extra zenders afnemen bij Youfone

Ja, u kunt extra zenders afnemen bij Youfone. Youfone heeft een ruime keuze aan extra zenders, waaronder sportzenders, filmzenders en internationale zenders. Kijk in onze vergelijker naar alle extra opties.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!