logo online nl

Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

 

Online.nl internet, tv of telefonie abonnement:

Aanbieder Online.nl staat bekend om budget vriendelijke internet, tv en telefonie abonnementen. Vaak lopen er online aanbieding dus doe de postcodecheck! Online.nl profileert zichzelf als een budget vriendelijk bedrijf. U kunt zowel kiezen voor glasvezelinternet als VDSL, beide internet verbindingen komen via het KPN-netwerk. Online.nl biedt combinatie-pakketten aan, waarbij u internet combineert met televisie en/of vaste telefonie.

 

// Online.nl

Online.nl

Online.nl alles in 1

Met Online.nl alles in 1 abonnementen krijgt u de mogelijkheid om te profiteren van alle voordelige abonnementen in 1. Kiest u er dus voor om internet, tv en/of telefonie allemaal in 1 pakket te nemen? Sluit u deze af bij ons, dan ontvangt u altijd een extra cashback bovenop de lopende aanbiedingen.

Met Alles in 1 houdt u een duidelijk overzicht op al uw lopende internet, tv en/of telefonie abonnementen en pakketten. Vul uw postcode in onze vergelijker, zo ziet u direct of Online.nl alles in 1 levert op uw adres, en krijg ook direct een duidelijk overzicht van alle andere mogelijkheden qua providers en aanbiedingen op uw adres. Misschien lopen er zelfs op dit moment aanbiedingen voor Online.nl Alles in 1 – Als dat zo is vindt u die natuurlijk terug in onze vergelijker.

Online.nl internet en tv

Is een vaste telefoon niet nodig voor u? Kies dan voor alleen internet en tv abonnement met Online.nl. In onze vergelijker kunt u boven in filteren op alleen internet en tv. Wij geven u dan een overzicht van al het aanbod van Online.nl voor internet en tv abonnementen.

Online.nl interactie tv

Bij Online.nl interactieve tv krijgt u 69 tv-zenders. Bij interactieve TV kunt u ook gebruik maken van de u de Online.nl app kan, hiermee kunt u tv kijken waar een wanneer u maar wilt. Alle informatie over de precieze inhoudt van Online.nl abonnement zoals: TV programma’s, beeld kwaliteit, Online.nl zenderpakketten, zender overzicht, soort modem en ontvanger en het aantal tv’s dat u kan aansluiten vindt u allemaal terug in onze vergelijker bij het tab meer informatie. Met de Online.nl app kijkt u tv op uw laptop, tablet of smartphone. Pauzeer tv wanneer het u precies uitkomt en kunt maak gebruik van Programma Gemist. Bij Online.nl krijgt u zelfs al bij het basis tv pakket gratis ESPN Compleet (4 kanalen), Films & Series en opnemen in de Cloud en Film1. Echte waarde voor uw geld dus!

 

Online.nl vaste telefonie

Bekijk hier de tarieven voor vast bellen met Online.nl, bij Online.nl kan een vast telefonie abonnement alleen worden afgesloten in combinatie met een internet en/of tv aansluiting.

Bellen

 • Bellen naar vast en mobiel voor € 0,14 per minuut en gesprek
 • Nummerbehoud voor eenmalig € 10,00

Onbeperkt bellen

 
Bellen Onbeperkt Nederland voor € 10,00 extra per maand, of Bellen Europa of Bellen Wereld voor € 5,00 extra per maand

Nummerbehoud

 
Eenmalig € 10,00

Starttarief

 
€ 0,14 per gesprek

Beltarief naar vaste nummers

 
€ 0,14 per minuut

Beltarief naar mobiel

 
€ 0,14 per minuut
 
 
 
 
 
 
  

Draadloos internet met wifi | Online.nl

 

Online.nl internet

Met Online.nl kunt u kiezen uit verschillende internet abonnementen, aansluitingen en snelheden. De meest stabiele en snelle verbinding is altijd glasvezel. Weet u niet welke internet snelheid u nodig bent, lees dat dan hier.  Als u kiest voor Online.nl krijg u gratis een wifi-modem in bruikleen. Elk aangeboden abonnement komt inclusief met een modem en installatie garantie. Doe de internet check in onze internetvergelijker hier vindt u ook alle specifieke details over een provider en zijn diensten, en natuurlijk ook de allerbeste aanbiedingen.

Kabel internet verbinding

U heeft bij Online.nl kunt u kiezen voor twee internet verbindingen, een daarvan is een VDSL verbinding. De snelheid hiervan ligt over het algemeen een stuk lager vergeleken met dat van glasvezelinternet, met name qua uploadsnelheid. Doe de postcodecheck om te zien welke verbinding beschikbaar is op uw adres.

Online.nl biedt maar een snelheid aan voor zijn VDSL verbinding:

  • 100 Mb/s down en 30 Mb/s uploadsnelheid

Glasvezel internet verbinding

Met glasvezel heeft u altijd een stabiele snelle internet verbinding, zo bent u klaargestoomd voor alles wat de toekomst te bieden heeft. Kiest u voor glasvezel van Online.nl, dan heeft u de keuze uit verschillende internet snelheden. Waarvan de download en uploadsnelheid van 500 Mb/s het hoogste is wat er verkrijgbaar is.

Bij Online.nl kunt u kiezen uit de onderstaande glasvezelnetwerk internetsnelheden:

  • 100 Mb/s down en uploadsnelheid
  • 200 Mb/s down en uploadsnelheid
  • 500 Mb/s down en uploadsnelheid
 

Download de TV App voor Android en iOS | Online.nl

 

 

 

Online.nl Interactieve TV zenderpakketten en extra losse kanalen

 

Bij Online.nl TV kunt u nog veel meer zenders kijken dan alleen de zenders uit uw basispakket. Van Viaplay tot ESPN Compleet. Alle pakketen zijn maandelijks opzegbaar. Altijd fijn mocht u toch van gedachte veranderen over een zenderpakket. Bij Online.nl kunt u kiezen uit drie vaste zenderpakketten die u kunt aanvullen met extra losse zenders. In de vergelijker vindt u alle extra informatie over de verschillende zenderpakketten en programma’s.

 

 

Online Verhuizen

 

Zit u momenteel met uw internet, tv en/of bij provider Online.nl en gaat u verhuizen of heeft u verhuisplannen? Bekijk dan de volgende stappen zodat u niet zonder internet, tv of telefonie komt te zitten op nieuwe adres.

1. Controleer of u al vrij bent om over te stappen

Controleer of u op dit moment al vrij bent om over te stappen van uw huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnement. In uw afgesloten contract met uw huidige provider kunt u de minimale contract duur terug vinden.

Kiest u ervoor uw Online.nl abonnement mee te nemen naar uw nieuwe adres? Dan kunt u uw huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen gewoon meeverhuizen. Bekijk wel eerst met onze vergelijker of Online.nl zijn internet en andere abonnementen wel leverbaar zijn op uw nieuwe adres.

Kiest u voor een nieuwe aansluiting bij een andere provider? Hier vindt u de levertijd van alle aanbieder in Nederland. Leveringen kunnen bij sommige providers wat langer duren, dus bestel altijd tijdig uw nieuwe abonnement. U kunt de startdatum doorgeven aan onze klanten service na het bestellen van uw nieuwe abonnement, wij zorgen ervoor dat alles strak gepland wordt.  Als u nog niet contract vrij bent en u verhuist naar een adres waar de huidige provider niet kan leveren. Dan kan het contract alsnog ontbonden worden, en kunt u een andere provider uitzoeken.

Voer uw postcode in de vergelijker en ontdek alle keuzes van providers die op uw (nieuwe) adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan uw contract? Helaas kunt u dan meestal niet zomaar dit abonnement opzeggen. U heeft de volgende opties:

 • Het huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen met Online.nl afkopen en overstappen naar een andere provider.
 • Verhuis het huidige internet en andere abonnementen van Online.nl mee naar uw nieuwe adres. Mocht u ervoor kiezen om uw abonnementen mee te verhuizen, neem dan contact op met de klantenservice van Online.nl zelf via deze pagina.

3. Denk nog is na over uw huidige gebruik en wensen

Kan en gaat u overstappen? Misschien kunt u beter wat meer of minder mb/s afnemen. Lees hier welke internetsnelheid u nodig bent voor uw huishouden.

 

Hulp nodig?

Wilt  overstappen naar een andere provider en zo dus geld besparen? Dan zit u bij ons goed. Een nieuw internet abonnement met of zonder tv/telefonie is bijna altijd erg voordelig. Wij hebben vaak budget acties, kado’s en cashsbacks op onze Online aanbiedingen.

Neem contact op met onze klantenservice of stuur een bericht in de chatfunctie(rechts onderin) voor vragen over het afsluiten van een abonnement. Wij helpen u graag verder.

Wilt u alleen gebruik maken van internet en televisie? Dat kan ook bij Caiway. U kunt gebruikmaken van onze vergelijker om te zien welke pakketten beschikbaar zijn en ook om een abonnement af te sluiten. U kunt kiezen uit meerdere tv-pakketten, elk met hun eigen programma’s en zenders.

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over Online.nl

Online.nl klantenservice en contact gegevens

Contact opnemen met online.nl over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw online.nl bestelling? Gebruik de onderstaande gegevens:

Telefonische klantenservice

0900-9292 (lokaal tarief). Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Online klantenservice

Klantenservice pagina van online.nl

Postadres

Online.nl Postbus 45 1234 AB Amsterdam

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van online.nl

 

Online.nl reviews en recensies

Les hier alle trustpilot reviews van mensen en hun ervaringen met het Online.nl netwerk: https://nl.trustpilot.com/review/www.online.nl

 
 

 

Is er een Online.nl storing

Storingen  bij Online.nl kunt u terug vinden op deze pagina:  www.online.nl/klantenservice/meldingen-en-storingen/

 
 

 

Online.nl abonnement opzeggen

Als u niet langer gebruik wil maken van Online.nl, dan kunt u het abonnement opzeggen. Wat er precies mogelijk is, hangt af van uw contract en de looptijd. Wij raden u aan om contact op te nemen met de klantenservice van Online.nl: 0900-9515 (50 cent per gesprek).

U kunt uiteraard ook per brief opzeggen. Het beste kunt u deze brief aangetekend versturen. Zo weet u altijd aan te kunnen tonen dat u de opzeggingsbrief heeft verstuurd. U kunt bij Online.nl ook telefonisch opzeggen, via 0900-9515 (50 cent per gesprek).

Wanneer u wilt overstappen naar een nieuwe provider hoeft u in principe niet zelf uw Online.nl abonnement op te zeggen. Uw nieuwe provider kan samen met Online.nl uw oude abonnement stopzetten. Houw uw Online.nl klantnummer bij de hand, deze is de nieuwe provider nodig.
Doe de postcodecheck en bekijk wat er beschikbaar is op uw adres, bestel het nieuwe abonnement en laat ons direct uw opzegging regelen.

Als u besluit om uw Caiway abonnement op te zeggen, is het belangrijk om dit correct en op tijd te doen om problemen te voorkomen. Er zijn verschillende manieren waarop u uw abonnement kunt opzeggen, afhankelijk van uw situatie.

De eerste stap is om contact op te nemen met de Caiway klantenservice. U kunt dit doen via de telefoon, via e-mail of via de chatfunctie op de Caiway website. Verstrek uw gegevens en vraag om opzegging van uw abonnement. U zult gevraagd worden om uw opzeggingsreden te geven, zorg dat u dit duidelijk aangeeft.

Als u een opzegtermijn heeft, zal de klantenservice u informeren over de duur van de termijn en wanneer uw abonnement eindigt. Als u geen opzegtermijn heeft, zal uw abonnement eindigen op de datum waarop u de opzegging heeft aangevraagd.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het teruggeven van eventuele apparatuur, zoals een modem of een decoder, aan Caiway binnen de gestelde termijnen, anders zal dit in rekening gebracht worden.

Het is verstandig om een bevestiging van de opzegging te vragen, zodat u een bewijs heeft dat u uw abonnement op de juiste manier heeft opgezegd.

Het is ook verstandig om uw opzegging te registreren bij de belangenvereniging voor consumenten, zoals de Consumentenbond, zodat zij u kunnen ondersteunen bij eventuele problemen met uw opzegging.

 

Hoe snel wordt Caiway geleverd?

Normaal gesproken wordt internet, tv en bellen van Online.nl binnen 30 dagen geleverd. Dat is de langste levertijd van alle providers in Nederland. Het is mogelijk het via onze klantenservice dat te versnellen naar 16 dagen. In dat geval wordt de wettelijke bedenktijd overgeslagen en start Online.nl direct met de oplevering. Bekijk hier de algemene levertijden van providers in Nederland.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!