wifi router apparaat
// Internetgarantie

Internetgarantie

In samenwerking met uw nieuwe provider doen wij er alles aan uw overstap of aansluiting zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar mocht er bij uw huidige of nieuwe provider toch iets fout gaan voordat uw nieuwe internet, tv of telefonie abonnement is geactiveerd. Dan biedt onze gratis internetgarantie een mooie uitkomst. Dit zal u ervan verzekeren u niet zonder internet komt te zitten tijdens de overstap of aansluit periode. Wel zo handig als u moet thuiswerken en dus altijd online moet zijn bijvoorbeeld. U ontvangt dan van ons kosteloos binnen 24 uur een 4G Wifi apparaat als dit nodig mocht zijn.

Hulp nodig? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

 

// Internetgarantie

Over het 4G WiFi apparaat

Dit 4G Wifi apparaat is een handige router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi verbinding. Hierop kunnen acht personen tegelijkertijd internetten met bijvoorbeeld een laptop, mobiel en tablet. U ontvangt in totaal een databundel van 50GB. Hiermee kunt u gemakkelijk de periode overbruggen tot het nieuwe internet, tv of telefonie abonnement is afgeleverd en opgeleverd.

 

// Internetgarantie

Inhoud van internetgarantie pakket

4G Wifi-apparaat
Databundel50GB
Gebruiksaanwijzing
Stroomadapter
USB-kabel

 

// Internetgarantie

Neem contact met ons op

Mocht het nodig zijn dan kunt u gebruikmaken van de internetgarantie service. Begin dan eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Doet u dit op werkdagen voor 18:00 uur, dan heeft u het 4G Wifi apparaat de volgende dag in huis. Het pakketje wordt gratis verzonden en past door uw brievenbus. Ook hoeft u dus niet thuis te zijn voor het ontvangen van het apparaat. Na afloop van de huurperiode kunt u het 4G Wifi apparaat kosteloos weer naar ons opsturen met het bijgevoegde retourlabel dat u van ons ontvangt.