Kpn nieuwe logo zwart

Als u op zoek bent naar een betrouwbare internetverbinding, dan heeft u waarschijnlijk al gehoord van KPN. Als grootste internetprovider van Nederland biedt KPN verschillende internetabonnementen aan, waaronder een Internet Only abonnement dat alleen internetdiensten biedt zonder televisie of telefonie. Wij zullen alles wat wij weten vertellen over de mogelijkheden van KPN internet, inclusief de kosten, internetsnelheid en extra opties.

 

// KPN

Internet only abonnement bij KPN

Bij KPN heeft u de keuze om te kiezen voor een Internet Only abonnement. Dit abonnement biedt internet voor thuis met een stabiel WiFi netwerk. Als u geen behoefte heeft aan televisie of telefonie, dan is alleen Internet van KPN de beste optie voor u.

Wat kost alleen internet van KPN?

Als u kiest voor alleen internet van KPN, dan heeft u de keuze uit verschillende snelheden:

  • Snel Internet 100 Mbit/s voor € 42,50 per maand
  • Supersnel Internet 200 Mbit/s voor € 50,00 per maand
  • Ultrasnel Internet 1 Gbit/s voor € 52,50 per maand
    Naast de maandelijkse kosten betaalt u ook eenmalige aansluitkosten van € 25,00 bij KPN.

Hoeveel internetsnelheid (Mbit/s) heb ik nodig?

Welke internetsnelheid u nodig heeft, is afhankelijk van met hoeveel personen u het tegelijkertijd gebruikt én welke apparaten WiFi gebruikt. Steeds meer apparaten gebruiken WiFi, zoals uw telefoon, laptop, tablet, televisie, thermostaat en geluidssysteem. Maar ook als u bijvoorbeeld 4K televisie wilt streamen, dan heeft u meer internetsnelheid nodig dan bijvoorbeeld wanneer u alleen maar e-mails verstuurt. Wij van Vergelijkprovidersnel.nl kunnen u altijd een minimale internet snelheid van 100 mb/s aanbevelen, dit sluit perfect aan bij KPN want dit is de minimale snelheid die ze aanbieden!

Dit zijn de extra’s en opties bij KPN Internet

Bij KPN kunt u kiezen uit verschillende extra’s en opties om uw internetervaring te verbeteren:

  • Snelheid tot 1 Gbit/s: u heeft de keuze uit 100, 200 en 1000 Mb/s, afhankelijk van de mogelijkheden op uw adres.
  • KPN TV+: met de KPN TV+ heeft u al uw favoriete entertainment overzichtelijk op één plek in de App
  • KPN SuperWifi: verbeter het WiFi-signaal op slecht bereikbare plekken.
  • – KPN Service Plus: met Service plus heeft u altijd de beste service waaronder Veilig Online. Zo houdt u virussen en spyware buiten de deur. Kortom, met KPN internet bent u altijd verzekerd van een stabiele en veilige online verbinding.
 

Wat is de levertijd van KPN internet?

Wanneer u een KPN internet abonnement afsluit, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk online zijn. De levertijd van KPN internet is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw postcode en de beschikbaarheid op uw adres. Over het algemeen geldt dat de levertijd tussen de 4 en 12 werkdagen bedraagt. Tijdens het afsluiten van uw abonnement krijgt u meer informatie over de verwachte levertijd. Ook vindt u in onze provider vergelijker alle informatie over elke provider terug.

Installatie en gebruiksgemak

KPN begrijpt dat u niet altijd zin heeft om zelf alles uit te zoeken, vooral als het gaat om het installeren van uw internet. Daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden voor een zo eenvoudig mogelijke installatie. Via MijnKPN kunt u online alles zelf regelen, of u kunt ervoor kiezen om een KPN monteur langs te laten komen die u helpt bij de installatie en uitleg van de diensten. Zo bent u binnen no-time online en kunt u direct genieten van uw KPN internet met onze installatie garantie.

Conclusie

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare internet provider in Nederland? Dan is KPN internet zeker het overwegen waard. Met een internet only abonnement krijgt u een stabiele internetverbinding, waarbij u zelf kunt kiezen welke snelheid het beste bij uw wensen past. Daarnaast biedt KPN u de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket met Internet & TV, of enkel internet. Door uw internet te combineren met KPN Mobiel profiteert u zelfs nog van extra voordelen. Met KPN SuperWifi kunt u zelfs het wifisignaal verbeteren op plekken waar het bereik slecht is en bij KPN Service Plus kunt u terecht voor uitgebreide service. En met Veilig Online houdt u virussen en spyware buiten de deur. Kortom, met KPN internet bent u verzekerd van een veilige en stabiele online verbinding, met de mogelijkheid om het helemaal naar uw wens in te richten in onze provider vergelijker!

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over KPN Alles-in-1

Wat is Internet only?
 

 

Hoe werkt alleen internet zonder tv?

Bij een Internet only-abonnement ontvang je alleen een modem om verbinding te maken met het internet. Als je geen tv wilt kijken, hoef je geen tv-decoder te installeren en aan te sluiten.

 

Wat heb je nodig voor Internet only?

Om Internet only te kunnen gebruiken, heb je een modem nodig. Deze wordt door de provider geleverd. Daarnaast heb je een computer, laptop of ander apparaat nodig waarmee je verbinding kunt maken met het internet.

 

Hoe lang loopt een Internet only abonnement?

De looptijd van een Internet only-abonnement kan verschillen per provider en contract. Bij KPN kun je bijvoorbeeld kiezen voor een contractduur van 1 jaar of maandelijks opzegbaar.