Kpn nieuwe logo zwart

KPN biedt Internet en TV abonnement aan op het stabiele en betrouwbare glasvezelnetwerk. Zo kunt u zorgeloos internetten en televisie kijken. Wij van Vergelijkprovidersnel.nl begrijpen dat u altijd op zoek bent naar de beste kwaliteit en service, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om alle Internet en TV pakketten van KPN te vergelijken in onze provider vergelijker!

 

// KPN

Het Aanbod van KPN

Bij het Internet en TV abonnement van KPN ontvangt u standaard 65 zenders. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende zenderpakketten, zodat u altijd uw favoriete programma’s kunt kijken. Het Internet en TV abonnement kunt u maandelijks aanpassen naar uw persoonlijke situatie via MijnKPN.

Wat Kost KPN TV en Internet?

Wij begrijpen dat u ook geïnteresseerd bent in de prijzen van alle pakketten. Bij KPN kunt u kiezen uit drie verschillende internet snelheden: Snel Internet 100 Mbit/s, Supersnel Internet 200 Mbit/s en Ultrasnel Internet 1 Gbit/s. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen per maand, inclusief de bijbehorende aansluitkosten en eventuele extra opties, al deze informatie en meer vindt u ook allemaal terug in onze provider vergelijker:

 

PakketPrijsAansluitkostenDraadloos modemKPN TV+Extra TV-ontvangerHD naar 4K upgradeOpnemen PakketKPN VeiligKPN Service PlusVast BellenInternet opzegbaarKPN SuperWifi
Snel Internet 100 Mbit/s

€42,50 /mnd

€ 25,00Ja€12,50€ 5,00€ 2,50 /mnd€ 4,99 /mnd2 apparaten€ 5,00 /mnd€2,00/mnd€ 3,00 /mnd€ 199,-
Supersnel Internet 200 Mbit/s

€50,00 /mnd*

€ 25,00Ja€12,50€ 5,00€ 2,50 /mnd€ 4,99 /mnd5 apparaten€ 5,00 /mnd€2,00/mnd€ 3,00 /mnd€ 199,-
Ultrasnel Internet 1 Gbit/s€52,50 /mnd*€ 25,00Ja€12,50€ 5,00€ 2,50 /mnd€ 4,99 /mnd5 apparaten€ 5,00 /mnd€2,00/mnd€ 3,00 /mnd€ 199,-

Prijzen zijn nog zonder actie prijzen, kortingen en extra cashbacks van www.vergelijkprovidersnel.nl.
Voor het meeste actuele aanbod met kortingen check de provider vergelijker
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

// KPN

KPN Internet en TV: prijzen

Als het gaat om de prijzen van KPN Internet en TV, is er veel te overwegen. U wilt tenslotte de beste deal voor uw behoeften en budget.

Voor Snel Internet 100 Mbit/s betaalt u €42,50 per maand, met een eenmalige aansluitingskosten van €25,00. Voor Supersnel Internet 200 Mbit/s betaalt u €50,00 per maand, met dezelfde eenmalige aansluitingskosten van €25,00. Als u op zoek bent naar de hoogste snelheid, dan is Ultrasnel Internet 1 Gbit/s de optie voor u. Het kost €52,50 per maand en heeft dezelfde aansluitingskosten als de andere opties.

Bij alle opties krijgt u een draadloos modem ter waarde van € 150,- in bruikleen. Bovendien kunt u kiezen voor extra opties, zoals KPN TV+, KPN Veilig en KPN Service Plus, die elk wel extra kosten met zich meebrengen. Het is ook mogelijk om een vast telefoonabonnement aan uw pakket toe te voegen voor een kleine € 2,00 per maand.

Als u uw abonnement maandelijks wilt kunnen aanpassen naar uw persoonlijke situatie, dan betaalt u hiervoor € 3,00 per maand. Voor KPN SuperWifi, een optie om uw WiFi en internetbereik te vergroten, betaalt u € 199,- eenmalig.

KPN Internet en TV: aanbiedingen

Bij KPN kunt u als nieuwe klant profiteren van verschillende aanbiedingen en kortingsacties. Zo kunt u bijvoorbeeld een korting op het abonnement krijgen, zelfs soms in combinatie met een gratis smart tv! Bovendien kunt u bij KPN diensten zoals Spotify en HBO Max en Viaplay rechtstreeks afnemen, die dan allemaal op dezelfde KPN-factuur worden vermeld. Alle actuele KPN aanbiedingen en Cashbacks staan duidelijk en overzichtelijk in de provider vergelijker.

Installatie en gebruiksgemak

Als het gaat om de installatie van KPN Internet en TV, kunt u ervoor kiezen om het zelf te doen of om hulp te krijgen van een KPN-monteur, uw voorkeur kan al worden doorgegeven bij het maken van een bestelling in de provider vergelijker.

Dit maakt het heel gemakkelijk om alles zelf in te stellen en te beheren, zonder hulp van anderen.

Als u echter liever een KPN-monteur heeft die u helpt bij de installatie en uitleg van de diensten, dan kunt u hier een afspraak voor maken. Dit is een geweldige optie als u bijvoorbeeld niet zo technisch bent of als u gewoon wat extra hulp nodig heeft. Lees meer over onze installatie garantie.

Conclusie

In conclusie biedt KPN Internet en TV stabiele en betrouwbare service, met verschillende internetsnelheden om uit te kiezen. Er zijn tal van extra opties en aanbiedingen beschikbaar.

Het mooie is dat u deze extra diensten direct kunt afnemen via KPN, zoals bijvoorbeeld Spotify, HBO Max en Viaplay. Alles kan eenvoudig en overzichtelijk worden teruggevonden op uw KPN factuur.

De installatie en het gebruik van KPN Internet en TV zijn heel eenvoudig. Met de online dienst MijnKPN kunt u alles zelf regelen en aanpassen. Daarnaast kunt u ook een KPN-monteur inschakelen om u te helpen bij de installatie en het uitleggen van de diensten.

Kortom, KPN Internet en TV is een uitstekende optie als u op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare internet- en TV-provider. Met een breed scala aan zenders en diensten, installatiegemak en een uitstekende klantenservice, biedt KPN Internet en TV alles wat u nodig heeft voor het ultieme thuiscomfort. Bovendien biedt KPN verschillende opties voor elk budget, zodat u een abonnement kunt vinden dat perfect past bij uw persoonlijke situatie.

Vergelijk KPN Internet en TV met andere providers

Bij Vergelijkprovidersnel.nl hebben we de verschillende providers van internet en TV voor u vergeleken. U kunt bij ons terecht voor alle beschikbare opties in Nederland, waaronder KPN Internet en TV. Op onze website kunt u alle prijzen, opties en aanbiedingen van alle internet en tv providers in Nederland vergelijken en eenvoudig een keuze maken die past bij uw behoeften.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over KPN Alles-in-1

Wat is KPN Internet en TV?
Hoe werkt KPN Internet en TV?

Om gebruik te maken van Internet en TV heef een modem en een tv-ontvanger nodig. Het modem zorgt voor een stabiele internetverbinding en de tv-ontvanger maakt het mogelijk om tv te kijken, op te nemen en terug te kijken. U ontvangt beide de Modem en tv-ontvanger van KPN bij uw bestelling.

Wat kost KPN Internet en TV?

De kosten van KPN Internet en TV hangen af van de internetsnelheid en de extra opties die je kiest. De prijs voor de instap optie is €42,50 per maand.

 

Wat heb je nodig voor KPN Internet en TV?

Om gebruik te kunnen maken van Internet en TV heeft u een internetaansluiting nodig, evenals een modem en een tv-ontvanger. Deze worden door KPN geleverd bij uw bestelling.

 

Hoe lang loopt mijn KPN Internet en TV abonnement?

Als u kiest voor een jaarabonnement, dan loopt uw abonnement minimaal 1 jaar. Daarna kunt u maandelijks opzeggen. Als u kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement, kunt u elke maand opzeggen voor een kleine meerprijs.

 

Ik wil toch een ander abonnement dan KPN Internet en TV, is dit mogelijk?

Ja, bij KPN zijn er verschillende abonnementen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een Internet Only-abonnement als u alleen internet nodig heeft, of voor een Alles-in-1 abonnement waarbij u internet, tv en vaste telefonie combineert in één pakket.