delta logo web p

Als u op zoek bent naar een nieuw internetabonnement, is het de moeite waard om DELTA-glasvezel te overwegen. Bij Vergelijkprovidersnel.nl helpen wij u graag bij het vergelijken van alle beschikbare internetpakketten van DELTA, zodat u het ideale pakket kunt samenstellen op basis van uw postcode en adres.

 

// delta

Delta Glasvezel: De Snelste Glasvezelverbinding van Nederland

Het is tijd om het te hebben over glasvezelinternet. Bij DELTA kiest u voor de snelste glasvezelverbinding van Nederland, met een snelheid van 8 GB/s. Met glasvezelinternet heeft u continu stabiel en snel internet. Is uw woning aangesloten op het glasvezelnetwerk? Dan levert DELTA u internet standaard via glasvezel, zonder extra kosten.

Delta Glasvezel Abonnementen

DELTA biedt verschillende glasvezelabonnementen aan die passen bij uw specifieke behoeften. Wij helpen u graag bij het vergelijken van deze abonnementen, zodat u de juiste keuze kunt maken. Als u meer informatie wilt over de abonnementsprijzen van DELTA of andere eigenschappen van het abonnement, voer dan de postcode check uit en filter bij “Provider” op alleen DELTA.

Delta Glasvezel Poster met drie mensen

Delta Glasvezel en Kabel Internet Pakketten Vergelijken

Bij Vergelijkprovidersnel.nl bieden u de mogelijkheid om alle abonnementen van DELTA te laten zien, inclusief internet via glasvezel en kabel. U kunt zelf uw ideale pakket samenstellen, afhankelijk van de beschikbaarheid op uw adres. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u de beste optie kiest voor uw specifieke situatie.

 

 
// delta

TV Bij Delta Glasvezel Abonnementen

Tv-kijken zoals u dat wilt kan met het DELTA Flexpakket. U kiest zelf of u 50+, 90+ of 120+ zenders wilt. Dit vul je vervolgens naar wens aan met aanvullende zenderpakketten. Dankzij DELTA’s interactieve tv kijkt u waar en wanneer u maar wilt en kunt u uitzendingen live pauzeren, opnemen en terugkijken. Download de DELTA-tv-app en kijk tv op uw smartphone of tablet.

Makkelijk Overstappen naar Delta Glasvezel

Wilt u snel en soepel overstappen naar DELTA? Dat kan via onze overstapservice. Een nieuw abonnement is zo aangevraagd en wij regelen de rest. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe abonnement ingaat op het door u doorgegeven moment.

Glasvezelmodem Bij Uw Bestelling

Bij uw bestelling voor glasvezelinternet ontvangt u van ons een glasvezelmodem. Afhankelijk van uw adres krijgt u de Genexis of de Nokia. Het Nokia glasvezelmodem ontvangt u als onze XGS-PON snelheid beschikbaar is op uw adres.

Delta overstappen actie poster

Hulp nodig bij het uitkiezen van een Delta Glasvezel Abonnement?

Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of heeft u vragen over welke internetsnelheid u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Het is ook aan te raden om de veelgestelde vragen door te nemen.

Het is begrijpelijk dat het overstappen naar een nieuw internetabonnement vragen kan oproepen.

Daarom staan wij bij Vergelijkprovidersnel.nl voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij hebben jarenlange ervaring met het vergelijken van internetproviders en weten precies waar u op moet letten bij het kiezen van het juiste abonnement. Ook bieden wij onze klanten de volgende voordelen aan naast onze gratis provider vergelijker.

Als u nog verder vragen heeft over onze internet vergelijk services of specifieke details over een DELTA glasvezel abonnement, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 
// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over DELTA Glasvezel

Welke providers bieden diensten aan op het Delta glasvezelnetwerk?
 

 

Wanneer kan ik gebruik maken van Delta glasvezel?

Om te zien of Delta glasvezel beschikbaar is op uw adres, kunt u de postcode check op onze website uitvoeren.

Wat zijn de kosten voor glasvezel bij Delta?

De kosten voor glasvezel bij Delta hangen af van het abonnement dat u kiest. U kunt onze website raadplegen voor meer informatie over de verschillende beschikbare abonnementen.

 

Welke televisiezenders ontvang ik bij Delta glasvezel?

Bij Delta glasvezel ontvangt u standaard meer dan 70 televisiezenders, waarvan er 50 in HD-kwaliteit zijn. U kunt ook bij het bestellen van uw glasvezel abonnement verschillende zenderpakketten toevoegen in onze internet vergelijker.

Wat zijn de kosten voor Delta glasvezel per maand?

De kosten voor Delta glasvezel zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. De prijzen beginnen bij €55 per maand.

 

Is Delta glasvezel een goede optie?

Delta glasvezel is een betrouwbare en snelle optie voor internet, televisie en telefonie. Het is de enige provider die diensten aanbiedt op het eigen glasvezelnetwerk.

 

Hoe kan ik een abonnement afsluiten bij Delta?

U kunt een abonnement afsluiten bij Delta via onze internet vergelijker.

 

Kan ik mijn oude telefoonnummer behouden als ik overstap naar Delta?

Ja, u kunt uw oude telefoonnummer behouden als u overstapt naar Delta. Tijdens het bestellen kunt u in onze internet vergelijker aangeven dat u uw huidige telefoonnummer wilt behouden.