Kpn nieuwe logo zwart

Beste ondernemer,

U weet als geen ander dat het hebben van een betrouwbare internet verbinding essentieel is voor het soepel verlopen van uw bedrijfsactiviteiten. Als u op zoek bent naar een oplossing die specifiek is afgestemd op uw zakelijke behoeften, dan is KPN Zakelijk Internet een uitstekende keuze. Neem een kijkje in onze provider vergelijker, alle informatie die u zoekt over Zakelijk internet vindt u hierin terug!

 

// KPN

Waarom uw bedrijf KPN Zakelijk Internet nodig heeft

Als u als bedrijfseigenaar afhankelijk bent van internet, dan begrijpt u natuurlijk al hoe belangrijk het is om altijd online te zijn. Uw bedrijf kan niet functioneren zonder een stabiele internetverbinding. KPN Zakelijk Internet biedt niet alleen snelheid, maar ook een betrouwbare en veilige netwerkverbinding om uw bedrijfsactiviteiten veilig en efficiënt te houden.

Hoge snelheid internetverbinding

Met KPN Zakelijk Internet kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare internetverbinding. Of u nu grote bestanden moet uploaden of meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang moeten hebben tot internet, KPN Zakelijk Internet zorgt ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten soepel blijven verlopen.

Betrouwbaar en veilig netwerk

Uw bedrijf kan niet functioneren zonder een veilige internetverbinding. KPN Zakelijk Internet biedt een betrouwbare netwerkverbinding met beveiligingsfuncties zoals firewalls, antivirus– en malwarebescherming om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen online bedreigingen.

24/7 Klantenservice bij KPN Zakelijk Internet

KPN Zakelijk Internet biedt haar klanten 24/7 klantenservice om u te helpen met al uw vragen en problemen. Of u nu hulp nodig heeft bij het installeren van uw internetverbinding of technische ondersteuning nodig heeft, u kunt altijd rekenen op de deskundige hulp van het KPN-team.

Flexibele plannen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen

Elk bedrijf heeft unieke internetbehoeften. KPN Zakelijk Internet begrijpt dit en biedt daarom flexibele plannen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen. Of u nu een klein bedrijf hebt met een beperkt budget of een groot bedrijf dat behoefte heeft aan meerdere internetverbindingen, KPN Zakelijk Internet heeft het juiste pakket voor u.

Icoon van internet telefoon computer en mobiel in het groen

Cloudopslag en online beveiliging

KPN Zakelijk Internet biedt niet alleen internettoegang, maar ook extra diensten zoals cloudopslag en online beveiliging. Met cloudopslag kunt u belangrijke documenten en gegevens opslaan en delen met uw werknemers en collega’s.

 

KPN Zakelijk Internet voor verschillende bedrijven

KPN Zakelijk Internet biedt verschillende pakketten voor kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. Of u nu een startend bedrijf bent met een beperkt budget of een grote onderneming met meerdere locaties, KPN Zakelijk Internet heeft de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

KPN Zakelijk Internet vs Ziggo Zakelijk Internet

Als u op zoek bent naar internet voor uw bedrijf, zult u waarschijnlijk de opties van verschillende providers vergelijken. Hoewel Ziggo Zakelijk Internet een van de belangrijkste concurrenten is van KPN, zijn er aanzienlijke verschillen in de diensten die zij aanbieden. KPN Zakelijk Internet biedt niet alleen hogere snelheden, maar ook meer flexibiliteit en betere beveiligingsopties.

Recap van de voordelen van KPN Zakelijk Internet

  • Snelle en betrouwbare internetverbindingen
  • Betrouwbare en veilige netwerkverbinding
  • 24/7 klantenservice
  • Flexibele plannen voor verschillende zakelijke behoeften
  • Extra diensten zoals cloudopslag en online beveiliging
  • Opties voor kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en grote ondernemingen

KPN het beste uit de test, groene achtergrond

 

Aanbeveling om over te stappen op KPN Zakelijk Internet

Het is essentieel voor bedrijven om te beschikken over betrouwbaar internet om hun dagelijkse taken uit te voeren en te communiceren met klanten en partners. Met KPN Zakelijk Internet kunt u rekenen op een snelle en stabiele internetverbinding, waardoor uw bedrijf productief kan blijven en kan groeien.

Betrouwbare en veilige netwerkverbinding

Daarnaast biedt KPN Zakelijk Internet een betrouwbare en veilige netwerkverbinding met 24/7 klantenondersteuning. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost, zodat uw bedrijf geen kostbare downtime ondervindt.

Zakelijk KPN internet voor de kleinere ondernemer

Voor kleine bedrijven biedt KPN Zakelijk Internet eenvoudige en flexibele plannen die passen bij uw budget en vereisten. Voor middelgrote bedrijven biedt KPN Zakelijk Internet uitgebreide opties en extra functies zoals online beveiliging. En voor grote bedrijven biedt KPN Zakelijk Internet aangepaste oplossingen en ondersteuning op maat.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over KPN Alles-in-1

Hoeveel IP-adressen krijg ik ter beschikking bij zakelijk internet van KPN?

 

Moet ik al mijn zakelijk internet zaken bij één provider willen?

Nee, dit is niet verplicht. Veel ondernemers zijn echter bang dat het regelen van alle telecom zaken bij één provider een risico vormt. KPN zorgt ervoor dat u business altijd draaiende blijft, ook bij een eventuele storing. Met het betrouwbare netwerk en uitstekende zakelijke klanten service kunt u zorgeloos ondernemen.

 

Hoe kan ik mijn huidige telefoonnummer(s) behouden?

In het bestelproces biedt KPN u een optie aan waarin u uw huidige nummer kunt doorgeven. KPN zorgt er vervolgens voor dat uw huidige telefoonnummer wordt meegenomen bij uw overstap van internet provider.

 

Hoe check ik mijn huidige internetsnelheid?

U kunt uw huidige internetsnelheid controleren op onze speedtestpagina.

 

Wat gebeurt er wanneer ik overstap van mijn huidige provider?

Tijdens uw bestelling kunt u aangeven gebruik te maken van onze gratis overstapservice*. Wij zeggen uw abonnement en extra's, zoals tv-zenders, voor u op aan de hand van uw gegevens.

*service verschilt per provider.

 

Mijn bedrijf gaat verhuizen. Wat moet ik doen om de diensten mee te verhuizen?

Neem contact op met de klantenservice van KPN om uw verhuizing tijdig door te geven.

 

Kan ik mijn pakket overzetten van een consumenten abonnement naar een zakelijk abonnement?

Nee, dit is niet mogelijk tijdens uw lopende contract. Bekijk uw contract warneer u vrij bent voor een overstap. Kunt u overstappen? Gebruik onze provider vergelijker voor een extra cashback!