T-mobile logo webp

Misschien heeft u al gehoord van onze T-Mobile Glasvezel Check, waarmee u snel en gemakkelijk kunt controleren of glasvezel beschikbaar is op uw adres. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren en ozne glasvezel check doet de rest voor u. Zo weet u direct of glasvezel op uw adres beschikbaar is. Handig toch?

 

// T-mobile

Wat is de T-Mobile Glasvezel Check

Onze T-Mobile glasvezel check is een handige tool waarmee u snel en gemakkelijk kunt ontdekken of u ook glasvezel internet kunt ontvangen. In Nederland is bijna de helft van de huishoudens aangesloten op het glasvezel netwerk, dus de kans is groot dat u ook kunt profiteren van de voordelen van glasvezel internet.

Met onze T-Mobile glasvezel check kunt u uw postcode en huisnummer invoeren, waarna de glasvezel postcodecheck doet de rest. U ziet direct welke internet aansluitingen er op uw adres beschikbaar zijn.

Bij T-Mobile heeft u de vrijheid om zelf uw pakket samen te stellen. U kunt kiezen uit diverse snelheden: tot 100 Mbit/s, tot 400 Mbit/s en 1 Gbit/s. Bovendien betaalt u geen eenmalige kosten voor het aansluiten en kunt u zorgeloos overstappen met onze Overstapservice.

Tijdelijk de eerste 8 maanden voor €30/mnd: Een geweldige aanbieding

Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van glasvezel internet? Allereerst is glasvezel internet veel sneller en stabieler dan kabel- of DSL-internet. Dit komt doordat de data via glasvezelkabels met lichtsignalen wordt verstuurd. Hierdoor is de internetverbinding veel minder gevoelig voor storingen en vertragingen.

Bij T-Mobile kunt u tijdelijk profiteren van een geweldige aanbieding: de eerste 8 maanden betaalt u slechts €30 per maand voor uw internetabonnement. Daarna betaalt u minimaal €35 per maand, afhankelijk van de gekozen internetsnelheid. En het mooie is dat u de vrijheid heeft om zelf uw pakket samen te stellen. Mocht u erachter komen dat u toch een te lage of te hoge snelheid heeft gekozen, dan kunt u uw pakket altijd veranderen.

T-mobile 8 maaden korting per maand roze achtergrond

Heeft u al glasvezel op uw adres?

Misschien heeft u al een glasvezelaansluiting op uw adres zonder dat u dit weet. Bij de nieuwere huizen is vaak een rechthoekig wit kastje in de meterkast gemonteerd waar de glasvezelkabel het huis binnenkomt(zie foto). Dit is dan een teken dat er op uw postcode glasvezel internet beschikbaar is. Weet u niet zeker of u de mogelijkheid heeft om glasvezel internet te nemen? Doe dan de glasvezel postcodecheck en ontdek het antwoord. En als er op uw adres geen glasvezel beschikbaar is, bekijk dan de internetmogelijkheden van T-Mobile.

wit glasvezel aansluiting kastje


Welke internetsnelheid heeft u nodig?

Misschien vraagt u zich af welke internetsnelheid u nodig heeft. Dit hangt af van uw gezinssamenstelling, wensen en behoeften en uw adres. Bij T-Mobile kunt u kiezen uit diverse snelheden: tot 100 Mbit/s, tot 400 Mbit/s en 1 Gbit/s. Voor al deze snelheden betaalt u de eerste 6 maanden dezelfde prijs. Op die manier kunt u uitproberen welke snelheid bij u past. Mocht het alsnog te veel zijn, dan kunt u de snelheid achteraf gemakkelijk aanpassen.

Conclusie

Kortom, met T-Mobile glasvezel internet bent u verzekerd van een snelle en stabiele internetverbinding. Met de T-Mobile Glasvezel check weet u bovendien snel en gemakkelijk of glasvezel beschikbaar is op uw adres. En met de geweldige aanbieding van tijdelijk de eerste 8 maanden voor € 30 per maand, betaalt u ook nog eens een voordelige prijs voor uw internetabonnement.

Heeft u nog vragen over glasvezel internet of wilt u graag meer informatie over de internetpakketten van T-Mobile? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze website. Wij helpen u graag bij het vinden van het beste internetpakket dat past bij uw wensen en internet behoeften.

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over T-Mobile Glasvezel Check

Wat is de levertijd van een T-Mobile Glasvezel abonnement?
 

 

Is T-Mobile glasvezel duur vergeleken met andere providers?

De prijzen van T-Mobile glasvezel zijn vergelijkbaar met die van andere aanbieders op de markt. T-Mobile biedt echter wel een aantal voordelen, zoals gratis installatie en apparatuur, evenals een contractperiode van slechts 1 jaar.

 

Hoe kan ik een T-Mobile Glasvezel abonnement afsluiten?

U kunt een T-Mobile Glasvezel abonnement afsluiten via onze internet & provider vergelijker.

Biedt T-Mobile Glasvezel ook TV- en telefoondiensten aan?

Ja, T-Mobile Glasvezel biedt ook TV- en telefoondiensten aan. U kunt kiezen uit verschillende pakketten met verschillende aantallen zenders en functionaliteiten, en de mogelijkheid om internationaal te bellen.