T-mobile logo webp

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile een van de grootste aanbieders van internet, tv, telefoon en mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten. T-Mobile levert DSL en glasvezel internet met interactieve tv en vast bellen

T-mobile internet, tv of telefonie abonnement:

Er is een keuze voor een los T-mobile internetabonnement, maar combinaties met tv, telefoon en telefonie zijn ook zeker mogelijk. Bij de T-mobile combi pakketten heeft u altijd toegang tot 59 tv-zenders in hd-kwaliteit. En krijgt u toegang to de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u waar u ook maar bent gebruik maken van uw tv abonnement via smartphone of tablet, wel zo handig als je op reis bent. Vindt de exacte details van alle abonnementen zoals een T-mobile Alles in 1 pakket allemaal terug in onze vergelijker.

// t-mobile

T-mobile alles in 1

Als u op zoek bent naar een alles-in-1 thuispakket, dan is T-Mobile een uitstekende keuze. Deze provider biedt een grote rij aan opties aan voor internet, televisie en telefonie. In de vergelijker vindt u alles terug over T-mobile.

Internet

T-Mobile biedt verschillende internetpakketten aan, afhankelijk van uw wensen en eisen. Zo kunt u kiezen voor een pakket met een snelheid van 50 Mbps, 100 Mbps of zelfs 1000 Mbps. Hiermee kunt u snel en stabiel internetten, streamen en gamen. Daarnaast biedt T-Mobile ook een pakket met internet en televisie aan. Hiermee kunt u genieten van extra zenders, on-demand content en interactieve tv.

Televisie

Als u kiest voor een pakket met internet en televisie, dan krijgt u toegang tot een ruim aanbod aan zenders. Zo kunt u kiezen uit verschillende themakanalen, zoals sport, films, nieuws en entertainment. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van on-demand content, zoals series en films. Hiermee kunt u op elk moment kijken wanneer het u uitkomt.

Telefonie

Tot slot biedt T-Mobile ook een optie voor telefonie aan. Hiermee kunt u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van voicemail en call divert. Hiermee kunt u bijvoorbeeld oproepen doorsturen naar een ander nummer als u niet bereikbaar bent.

Samenstellen van uw pakket

Als u kiest voor T-Mobile als uw alles-in-1 optie voor internet thuis, dan kunt u zelf uw pakket samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een pakket met alleen internet, of juist voor een pakket met internet, televisie en telefonie. Hierdoor kunt u het pakket samenstellen dat het beste aansluit bij uw wensen en eisen. T-mobile biedt ook het moderne glasvezel internet aan, waarmee u snel kunt downloaden en uploaden. Bovendien is glasvezel toekomstbestendig en kan de snelheid nog verder worden verhoogd met werkzaamheden aan het glasvezelnetwerk.

 

// T-mobile

T-mobile Interactieve tv

T-mobile biedt haar klanten diverse interactieve tv-opties, waaronder de mogelijkheid om opnames te maken, live tv te pauzeren en programma’s terug te kijken. In deze gids zullen we deze opties nader bespreken en uitleggen hoe u ze kunt gebruiken.

Opnemen van programma’s

Met T-mobile’s interactieve tv-opties kunt u eenvoudig programma’s opnemen. Dit kan op twee manieren: door een opname in te plannen of door een opname te starten terwijl u een programma aan het kijken bent.

Om een opname in te plannen, gaat u naar het tv-programma waarvoor u een opname wilt maken en selecteert u de optie “Opname plannen”. Hier kunt u de start- en eindtijd van de opname instellen. U kunt ook een opname plannen vanuit de tv-gids door het programma te selecteren en vervolgens op “Opname plannen” te klikken.

Als u een programma aan het kijken bent en besluit dat u het wilt opnemen, kunt u simpelweg op de rode knop op uw afstandsbediening drukken. De opname zal automatisch starten en zal de gehele uitzending opnemen.

Live tv pauzeren

Met T-mobile’s interactieve tv-opties kunt u ook live tv pauzeren. Dit betekent dat u tijdelijk kunt onderbreken wat u aan het kijken bent, zodat u bijvoorbeeld een korte pauze kunt nemen of iets kunt ophalen.

Om live tv te pauzeren, drukt u simpelweg op de knop “Pause” op uw afstandsbediening. U kunt vervolgens op “Play” drukken om verder te kijken waar u gebleven was.

Terugkijken van programma’s

Met T-mobile’s interactieve tv-opties kunt u ook eerder uitgezonden programma’s terugkijken. Dit kan via de optie “Terugkijken” in het hoofdmenu van uw tv. Hier vindt u een overzicht van recent uitgezonden programma’s waaruit u kunt kiezen.

Daarnaast kunt u ook programma’s terugkijken die u eerder heeft opgenomen. Deze opnamen kunt u vinden in de opname-library in het hoofdmenu van uw tv.

 

// t-mobile

Klantvoordeel internet, tv en bellen
bij T-Mobile

Heeft u al mobiele telefonie van T-mobile? Dan komt u in aanmerking voor voordelen en kortingen. Heeft u bijvoorbeeld een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van T-Mobile nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel abonnement krijgt u 2,50 euro korting per maand en tot 2GB extra data per maand. Bekijk de mogelijkheden voor T-mobile in onze vergelijker, zodat u de verschillende abonnementen en voordelen duidelijk kunt vergelijken.

 

// t-mobile

T-mobile Zakelijk Glasvezel

Voor zakelijke gebruikers zijn de internet, tv, telefoon en telefonie abonnementen van T-mobile heel lucratief. Mede door de snelle en stabiele verbinding van T-mobile en het hebben van bijna geen down-time. Ook geven zijn een uitmuntende customer support aan zakelijke bedrijven, als er een T-mobile storing is dan staat de klanten service gelijk voor u klaar met een speciaal nummer.

Doe de postcode check in onze provider vergelijker om te controleren of een verbinding van T-mobile mogelijk is op uw adres.

 

// t-mobile

Formule 1 kijken met T-mobile Viaplay

Met een Viaplay abonnement krijgt u live sport en volop entertainment. Zo kijkt u het complete Formule 1 seizoen, waar en wanneer u maar wilt. Mis geen moment van hoe Max Verstappen elke pole position pakt en de F1 wereldtitel wint. Daarnaast zijn er ook nog voetbal wedstrijden uit onder andere de Bundesliga en de Premier League waar u van kunt genieten.

Waar staan ze bekend om

Een van de meeste uitgebreide en grote netwerk provider voor internet, tv, telefoon en telefonie over de hele wereld. Hier staat T-mobile al tientallen jaren bekend om.

  • Glasvezel internet – T-mobile glasvezel internet is betrouwbaar, bij een T-mobile storing worden problemen ook altijd snel opgelost.
  • Grote keuze TV pakketen –  Een mooi aanbod van tv programma’s en pakketen. Geniet van Viaplay dat onder andere Formule 1, Bundesliga en Premier League voetbal aanbiedt.
  • Veel gekozen zakelijk internet – Bij T-mobile vindt u vaak de beste zakelijk internet abonnementen. Doe de postcode checker om te kijken of T-mobile zakelijk of particulier internet, tv, telefoon en telefonie aanbiedt op uw adres.

Vraagt u zich af welke T-mobile diensten het beste bij u passen bij uw specifieke situatie? Raadpleeg dan onze chatfunctie, wij staan klaar om u te helpen.

 

// t-mobile

Verhuizen en T-mobile

Als u binnenkort gaat verhuizen en T-mobile is momenteel uw internet, tv, telefoon of vaste telefonie provider. Dan zijn er een aantal zaken waar u nog rekening mee moet houden om niet zonder de service of diensten van T-mobile komt te zitten.

1. Controleer of u al vrij bent om over te stappen

Bekijk of u op dit moment al kunt overstappen van uw huidige T-mobile internet, tv, telefoon of telefonie abonnement dat u afneemt bij T-mobile. In uw afgesloten contract met T-mobile kunt u deze datum terug vinden.

Kiest om T-mobile abonnement mee te nemen naar uw nieuwe adres? Dan kunt u uw huidige T-mobile internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen gewoon meeverhuizen. Bekijk wel eerst met onze postcode checker of T-mobile wel internet en andere abonnementen kan leveren op uw nieuwe adres.

Kiest u voor een nieuwe aansluiting bij een andere provider? Hier vindt u de levertijd. Leveringen kunnen bij sommige providers wat langer duren, dus bestel uw internet en tv altijd zo ver mogelijk van tevoren. Als u nog niet contract vrij bent en u verhuist naar een adres waar de huidige provider niet kan leveren. Dan kan het contract ontbonden worden, en kunt u wel een andere provider uitzoeken. 

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op uw (nieuwe adres) kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan uw contract met T-mobile? Helaas kunt u dan meestal niet zomaar dit abonnement opzeggen. U heeft de volgende opties:

  • Het huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen met T-mobile afkopen en overstappen naar een andere provider.
  • Of u kunt het internet of abonnementen van T-mobile mee verhuizen naar uw nieuwe adres. Mocht u ervoor kiezen om het T-mobile Internet en abonnement mee te verhuizen, neem dan contact op met de klantenservice van T-mobile zelf via deze pagina.

3. Denk nog is na over uw huidige gebruik en wensen

Kan en gaat u overstappen? Denk dan nog is na over u huidige gebruik internet, tv en telefoon gebruik. Misschien is het tijd sneller internet. Of meer TV programma’s voor extra vermaak op de zondag. Zoals Viaplay wat de Formule 1 en Premier League voetbal uitzend.

Niet zeker over welke internetsnelheid u nodig heeft? Lees welke internetsnelheid u nodig heeft.

Hoe snel wordt T-mobile internet en abonnementen geleverd?

De levering was T-mobile internet, tv, telefoon en telefonie abonnementen hebben een levertijd van gemiddeld 14 dagen. Na het bestellen kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor het doorgeven van de start tijd voor uw nieuwe T-mobile internet, tv, telefoon en telefonie abonnementen. 

Extra hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over T-mobile

T-mobile klantenservice en contact gegevens

Contact opnemen met T-Mobile over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw T-Mobile bestelling? Gebruik de onderstaande gegevens:

Telefonische klantenservice

0900-8044 (€0,10 per minuut) Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Klantenservice pagina van T-Mobile

Telefoon nummer van T-mobile

via 0900-8044 (€0,10 per minuut)

Postadres T-mobile

T-Mobile Netherlands B.V Postbus 86001 5600 RP Eindhoven

Algemene voorwaarden van T-Mobile

 

T-mobile reviews en recensies

T-Mobile is een populaire provider voor internet, televisie en telefonie in Nederland. Veel gebruikers zijn tevreden over de snelle en betrouwbare verbindingen van T-Mobile. U kunt ook gebruik maken van diverse extra opties, zoals interactieve televisie en opnamefuncties.

Op diverse websites kunt u reviews en recensies vinden van T-Mobile-gebruikers. Deze kunnen u helpen om een beeld te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers met T-Mobile. U kunt bijvoorbeeld zoeken op termen als "T-Mobile recensies" of "T-Mobile ervaringen" in zoekmachines zoals Google of op reviewsites zoals Trustpilot (https://nl.trustpilot.com/review/www.t-mobile.nl) om relevante resultaten te vinden.

Houd er wel rekening mee dat niet alle recensies op het internet objectief zijn en dat sommige mensen sneller geneigd zijn om negatieve ervaringen te delen dan positieve. U kunt daarom het beste een aantal verschillende recensies lezen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de diensten van T-Mobile.

Als u zelf ook ervaringen heeft met T-Mobile, aarzel dan niet om uw eigen review te schrijven en te delen. Hiermee helpt u andere consumenten bij hun keuze voor een provider.

 

Is er een T-mobile storing

Het is helaas mogelijk dat er een storing optreedt bij T-mobile. Dit kan invloed hebben op uw internetverbinding, televisieontvangst of telefonie. Als u denkt dat er een storing is bij T-mobile, kunt u eerst controleren of de storing al bekend is bij de provider. T-mobile biedt een online storingsoverzicht op hun website aan waar u kunt zien of er momenteel een algemene storing plaatsvindt en wat de oorzaak hiervan is. 

Als er geen algemene storing bekend is, kunt u proberen uw modem of router opnieuw op te starten of contact opnemen met de T-mobile klantenservice. Zij kunnen u helpen om de oorzaak van de storing te achterhalen en deze op te lossen. Houd er rekening mee dat er tijden kunnen zijn waar het T-mobile netwerk onderhouden wordt, dit kan ook een storing veroorzaken. 

 

Wat is het verschil tussen T-Mobile Thuis en T-Mobile Internet & Bellen?

T-Mobile Thuis is gericht op consumenten die op zoek zijn naar internet, televisie en telefonie in één pakket. T-Mobile Internet & Bellen is gericht op consumenten die alleen op zoek zijn naar internet en telefonie.

 

Is het mogelijk om extra zenders te kiezen bij mijn TV-abonnement?

Ja, dat is mogelijk. Bij T-Mobile kunt u extra zenders kiezen voor uw TV-abonnement. Hierdoor kunt u nog meer televisiezenders kijken die aansluiten bij uw interesses.

 

Welke snelheid krijg ik met T-Mobile internet?

De snelheid van T-Mobile internet varieert per abonnement en locatie. In de meeste gevallen kunt u echter een snelheid verwachten van minimaal 100 Mbps.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!