Sinds het begin van 2023 maken wij volledig gebruik van Cloud86 voor onze webhosting doeleinden. En moeten wij bekennen dat wij tot nu toe, erg tevreden en zeer verrast zijn door de hoge kwaliteit die wordt aangeboden. Cloud86 denkt echt mee met u als de klant en is daarom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en snelle litespeed webhosting.

Benieuwd wat Cloud86 allemaal aan te bieden heeft? Bekijk hier al hun webhosting diensten.

Cloud 86 review logo

 

// Cloud86 webhosting review

Cloud86 Webhosting: Is het de snelste, goedkoopste en beste webhosting in Nederland?

Wat is Cloud86 webhosting precies? Cloud86 is een Nederlandse webhosting provider die zich heeft gevestigd als één van de snelste in Nederland. Het bedrijf biedt meerdere hostpakketten aan voor meerdere prijsklasses en hoeveelheid website bezoekers. Ondanks dat Cloud86 een vrije nieuwe speler is op de webshosting markt, hebben zij op januari 2023 mogen proosten op 15.000 actieve klanten, chapeau!

Cloud86 webhosting

Wij vinden het fijn dat Cloud86 een Nederlands bedrijf is, gevestigd in Heerenveen. In tegenstelling tot de grote providers, beheert Cloud86 ongeveer 50.000 websites. Dankzij de kleinschaligheid, is er voor klanten zoals ons meer ruimte en tijd voor service van kwaliteit.

Cloud86 wil de meest betrouwbare aanbieder van server, cloud en webhosting diensten worden in Europa. Dit willen ze bereiken door te investeren in de best beschikbare hardware. Maar niet te vergeten waar wij echt van houden en Cloud86 naar streeft: customer service.

Kan het nog beter? Ja, Cloud86 biedt hiernaast ook nog is mega scherpe prijzen aan. Beter ga jij ze bijna niet vinden.

Als u gelijk voor 3 jaar een webhosting pakket afsluit, ga jij mega-veel besparen met hoge kortingen

// Cloud86 litespeed servers

De snelste LiteSpeed webhosting van Nederland

LiteSpeed hosting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, bij veel webshops en website-eigenaren. Cloud86 is een van de beste LiteSpeed hostingproviders in Nederland en biedt de perfecte balans tussen functies, snelheid en ondersteuning tegen een betaalbare prijs. In dit artikel gaan we dieper in op waarom Cloud86 de beste keuze is voor iedereen die op zoek is naar een snelle en betrouwbare LiteSpeed hostingoplossing in Nederland.

 

litespeed logo svg review

 

Kies voor Cloud86 als u LiteSpeed servers wil gebruiken

De snelste, voordeligste en service gerichte litespeed webhosting van 2023: Cloud86. Ze laten veel grote internationale providers zoals SiteGround, Kinsta en het Nederlandse strato in het stof zitten. Cloud 86 zijn webhosting pakketten zijn gemiddeld 36% sneller dan de genoemde concurrenten. 

Zeer betaalbaar: hoewel Cloud86 eersteklas functies en snelheid biedt, is Cloud86 zeer betaalbaar, waardoor het toegankelijk is voor het ZZP’ers, MKB, Corperates en zelfs een hobbyist die graag een website wilt.

Telefonische ondersteuning beschikbaar: Cloud86 biedt een telefonische ondersteuningsservice aan. Deze is van maandam t/m vrijdag beschikbaar zonder enige wachttijd, waardoor het gemakkelijk wordt om de hulp te krijgen die u nodig heeft.

Ontvang grote kortingen: Op dit moment kunt u genieten van hoge korting op de webhostingpakketten van Cloud86, waardoor het een nog aantrekkelijkere optie wordt.

Zelfs met goedkoopste webhosting “Start” van €1,95 p/m maakt u al gebruik van de litespeed servers van Cloud86!

Litespeed snelheden webhosting

 

// Cloud86 review

Cloud86 Hosting: de Snelste en Meest Betrouwbare hosting provider in Nederland!

In 2020 werd Cloud86 uitgeroepen tot de beste hosting provider van Nederland tijdens een snelheidstest gehouden door webhosters.nl. Hierbij was Cloud86 in een race met Kinsta, echter bleek Kinsta uiteindelijk iets sneller te zijn. Maar hier betaalt u wel voor; voor bijna dezelfde snelheid betaalt u bij Kinsta maandelijks $30.00 voor het goedkoopste pakket, terwijl u bij Cloud86 iets meer dan €2,- betaalt.

In 2022 werd Cloud86 opnieuw beoordeeld als de snelste hosting provider van Nederland door start24.nl. Tijdens deze test versloeg Cloud86 grote namen zoals Kinsta, Antagonist, Hostnet enz. Naast de snelste, bleek Cloud86 ook nog eens de goedkoopste te zijn. Een bijzondere prestatie volgens ons!

cloud86 review webhosting snelheid

Webhosters*

Waarom is snelheid zo belangrijk voor hosting?

Snelheid is een belangrijk aspect voor hosting, omdat dit invloed heeft op de ervaring van de bezoeker van uw website. Als uw website traag is, is de kans groter dat bezoekers afhaken en naar een concurrent gaan. Daarnaast kan een traag ladende website ook slechte gevolgen hebben voor uw zoekmachine-rangschikking.

Wat zijn de voordelen van snelle hosting?

Verbeterde gebruikerservaring: snelle webhosting zorgt voor een snellere laadtijd van uw website, wat leidt tot een verbeterde gebruikerservaring.

Hoger rendement: De snelste webhosting kan leiden tot een hogere conversie en meer verkoop, aangezien bezoekers langer op uw website blijven en eerder geneigd zijn om te converteren.

Beter voor zoekmachine-rangschikking: een website met snelle laadtijden krijgt een betere zoekmachine-rangschikking, aangezien zoekmachines snellere websites natuurlijk hoger waarderen.

Bekijk zelf alle webhosting pakketen met de scherpste prijzen €,- van Cloud 86!

Maak snelle hosting betaalbaar WordPress cloud86 review

 

// Cloud86 review

De Cloud86 webhosting voordelen:

Door onze ervaringen met andere hostingproviders zoals Strato, weten wij dat elke provider zijn voor- en nadelen heeft. Cloud86 is hier een uitzondering op. Hieronder bespreken we de beste van deze voordelen over deze Cloud86 webhosting review in detail met u.

Snelle en Stabiele Servers

Vele hostingproviders houden niet voldoende rekening met de capaciteitsbeperkingen van hun servers, wat kan resulteren in traagheid tijdens drukte. Bij Cloud86 wordt er juist extra aandacht besteed aan snelle servers. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waarbij duidelijk wordt aangegeven welk pakket geschikt is voor bepaalde verwachte bezoekersaantallen per maand.

Meerdere Websites op één Pakket

Cloud86 biedt u de mogelijkheid om meerdere websites op één websitehosting pakket te managen. Zo kunt u bij het goedkoopste pakket “Webhosting Start” al twee websites hosten. Bij “Webhosting Medium” kun je zelfs tien websites hosten en bij het meest uitgebreide pakket “Webhosting Unlimited” kun je zelfs onbeperkt websites hosten. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op hostingkosten.

Zelf hebben wij het scherp geprijzde webhosting unlimited pakket, en ondervinden maandelijks de voordelen hiervan.

Hoge Uptime gegarandeerd

Tijdens drukte op een website kan de website vertragen of zelfs offline gaan. Hierdoor kan er omzet verloren gaan, wat u als ondernemer natuurlijk niet wil zien gebeuren of zich druk over hoeven te maken.

In het begin van vorig jaar en 2023 hebben wij bij de webhosting van Cloud86, slechts één keer een melding ontvangen over een offline website. Dit was wel al binnen een bestek van minuten opgelost door de behendige en vriendelijke klantenservice van Cloud86.

Support your locals: Nederlandse Webhosting

Cloud86 is een Nederlands bedrijf met Nederlandse service, wat resulteert in prettige communicatie zonder taalbarrières.

Gratis SSL Certificaten is ook een van de voordelen, een beveiligde verbinding (HTTPS) is noodzakelijk voor een goede ranking in zoekmachines, zoals Google. Hiervoor is een SSL-certificaat vereist.

Bij Cloud86 is een SSL certificaat volledig gratis voor elke website in uw hosting pakket.

Gratis Verhuizing van Websites en E-mail

Een verhuizing van websites en e-mails is een bezigheid die veel tijd en aandacht vergt, en het is fijn om te weten dat bij Cloud86 deze service gratis is inbegrepen bij het Medium pakket en hoger.

De verhuizing gaat heel simpel in zijn werking, het enige wat u hoeft door te geven aan Cloud86 is de verhuiscode die u kan opvragen bij uw huidige webhosting providers. Zodra u deze verhuis code heeft doorgegeven doet de klantenservice van Cloud86 de rest!

cloud 86 overstapservice review

Cloud86 biedt uitstekende telefonische klantenservice en ondersteuning aan

Cloud86 is een bedrijf dat begrijpt hoe belangrijk snelle en efficiënte klantenservice is. Wanneer u hen belt met een vraag of probleem, wordt het vaak direct voor u opgelost, zelfs terwijl u wacht. Voor ons maakt dit het werken met Cloud86 een hele prettige ervaring.

Eenvoudige systemen voor iedereen

Cloud86 heeft systemen die voor iedereen begrijpelijk zijn, dankzij de gerichte klantvriendelijke service. Mocht u toch vastlopen, dan kunt u naast bellen ook een mail sturen. Ook bieden ze twee soorten ondersteuning aan aan hun klanten.

Basisondersteuning

Met de basisondersteuning, die beschikbaar is voor de Webhosting Start, kunt u rekenen op uitleg over de software die beschikbaar is bij uw hostingpakket, zoals Mijn Cloud86 en het Plesk control panel. Bovendien kunt u ondersteuning verwachten bij administratieve vragen en bestellingen.

Uitgebreide ondersteuning

Met de uitgebreide ondersteuning, die beschikbaar is vanaf Webhosting Medium, kunt u naast de basisondersteuning ook terecht voor bijvoorbeeld het instellen van uw e-mail of foutmeldingen op uw website. Cloud86 zal met u meekijken en proberen een oplossing aan te dragen waarmee u aan de slag kunt. Dit is echter beperkt tot maximaal een half uur ondersteuning per maand.

Toelichting op ondersteuning

Let op dat ondersteuning altijd op basis is van “best-effort” en dat Cloud86 geen gegarandeerde oplossing garandeert. Het bedrijf heeft geen programmeurs in dienst en bouwt en onderhoudt geen websites voor klanten, wat een andere expertise vereist. Ondersteuning bij uw hostingpakket is echter volledig gratis en Cloud86 zal zijn uiterste best doen om u te helpen in elk scenario dat zich kan voordoen betreffend webhosting.

 

// Cloud86 website domeinen

Domeinnaamregistratie bij Cloud86

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare aanbieder voor uw domeinnaamregistratie? Zoek niet verder dan Cloud86! Met een vanafprijs van slechts € 9,95 per jaar kunt u uw eigen unieke domeinnaam beveiligen en vandaag nog beginnen met het opbouwen van uw online aanwezigheid.

Ontvang een professioneel e-mailadres met uw eigen domeinnaam

Een aangepaste domeinnaam zorgt er niet alleen voor dat uw website er professioneler uitziet, maar hij kan ook als uw e-mailadres worden gebruikt. Wanneer u met klanten communiceert, voegt een gepersonaliseerd e-mailadres met uw domeinnaam een extra niveau van geloofwaardigheid en vertrouwen toe.

Kies uit honderden domeinnaamextensies met Cloud86

Met Cloud86 heeft u toegang tot honderden verschillende domeinnaamextensies om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een .com, .nl, .org of een andere extensie, Cloud86 heeft het voor je. En met duidelijke prijsinformatie beschikbaar op hun website, kunt u eenvoudig de kosten van verschillende extensies vergelijken en de perfecte voor u vinden.

Eenvoudige en handige domeinnaamregistratie met Cloud86

Het registreren van uw domeinnaam bij Cloud86 is snel en eenvoudig. Zoek gewoon naar de gewenste domeinnaam op hun website, selecteer de gewenste extensie en voltooi het afrekenproces. Het is zo simpel! En met 24/7 beschikbare klantenondersteuning, kunt u er zeker van zijn dat u hulp krijgt als u die nodig heeft.

cloud86 domein naam kopen menu

Stap 1: Zoek naar uw gewenste domeinnaam

Begin met het gebruik van de zoekbalk op de website van Cloud86 om de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam te controleren. Als het beschikbaar is, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Stap 2: Selecteer uw gewenste toestel

Nadat u de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam heeft bevestigd, kunt u kiezen uit de beschikbare extensies, zoals .com, .nl, .org en vele anderen.

Stap 3: voltooi het afrekenproces

Nadat u uw extensie heeft geselecteerd, voltooit u eenvoudig het afrekenproces door uw contactgegevens en betalingsgegevens op te geven. Zodra het proces is voltooid, is uw domeinnaam geregistreerd en klaar voor gebruik!

Betaalbare prijzen voor kwaliteitsservice met Cloud86

Met slechts € 9,95 per jaar zijn de prijzen van Cloud86 voor domeinnaamregistratie zeer betaalbaar, vooral gezien de kwaliteit van de service die u krijgt. En met transparante prijsinformatie die beschikbaar is op hun website, kunt u eenvoudig de kosten van verschillende extensies vergelijken en de perfecte voor u vinden.

 

// Cloud86 managed wordpress

De voordelen van Cloud86 Managed WordPress webhosting

Wilt u uw WordPress website(s) naar een hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat het onderhoud wordt uitgevoerd door experts? Dan is managed WordPress hosting met Cloud86 de perfecte oplossing voor u.

Terwijl standaard webhostingpakketten ideaal zijn voor gebruikers die ervaring hebben met het bouwen en onderhouden van een website. Beheerde WordPress webhosting is een betere optie voor degenen die minder kennis hebben van hosting, website optimalisatie en control panels zoals plesk. Met de Managed WordPress service van Cloud86 heeft u altijd betrouwbare expert om op terug te vallen in het geval van websiteproblemen.

Managed WordPress webhosting zorgt ervoor dat u de juiste ondersteuning bij de hand heeft waar & wanneer u die nodig heeft.

Managed wordpress prijzen van Cloud86 review

De kosten van beheerde WordPress-hosting variëren afhankelijk van het aantal bezoekers dat uw website elke maand ontvangt.

– Voor een website tot 5.000 bezoekers zijn de maandelijkse kosten €7,95 na verlenging 17,55.

– Een website tot 20.000 bezoekers zullen de maandelijkse kosten €15,95 zijn en na verlenging 35,15

– En voor een website met 50.000 bezoekers zijn de maandelijkse kosten €25,94 na verlenging 57,15.

Wanneer u kiest voor beheerde WordPress-hosting van Cloud86, heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor een maandelijks, 1-jarig of 3-jarig contract. Kiest u voor de optie 3 jaar, dan krijgt u maarlieft een korting van 55%! over de volledige 3 jaren. Wat ons betreft, is dit een no-brainer.

Kies nu de kortingen nog lopen voor de Cloud86 beheerde WordPress webhosting. Til uw website naar een hoger niveau zodat u de juiste ervaring kan aanbieden aan de klanten van uw website of webshop! 

 

// Cloud86 review

Cloud86 Webhosting Review: een uitgebreide recensie op basis van klanten feedback

Als het gaat om het vinden van de beste hostingprovider, zijn gebruikersrecensies een van de meest betrouwbare informatiebronnen. Dit artikel gaat dieper in op de feedback voor Cloud86, een van de snelst groeiende hostingproviders van Nederland.

Trustpilot-gebruikersrecensies

Trustpilot is een van de meest populaire platforms voor klanten om hun ervaringen over bedrijven te delen. Volgens Trustpilot heeft Cloud86 zo goed als alleen maar positieve recensies ontvangen, er zijn maar twee 1 sterren recensies. Dit is een ongeëvenaarde prestatie in vergelijking met andere hostingproviders.

trustpilot recensies voor cloud 86 webhosting review

Professionele beoordelingen door Hostingwijzer.nl en Webhosters.nl

Hostingwijzer.nl en Webhosters.nl zijn onafhankelijke organisaties die al jaren de webhostingdiensten van meer dan 30 aanbieders in Nederland met elkaar vergelijken. Beide organisaties hebben Cloud86 beoordeeld als de beste provider, daarbij verwijzend naar de positieve gebruikersrecensies en de unieke hardware die wordt gebruikt om websites te hosten en te versnellen.

Technologisch geavanceerde hardware en software

Cloud86 gebruikt de nieuwste technologie in zowel hardware als software om snellere webhosting aan te bieden in vergelijking met andere providers. Met functies zoals ultrasnelle SSD-opslag, de LiteSpeed-webserver, HTTPv2 en caching, biedt Cloud86 hosting die tot 200% sneller kan zijn dan concurrenten.

Persoonlijke ervaring met Cloud86

Na meerdere providers te hebben gebruikt, ontdekten wij dat onze WordPress website sinds de overstap naar Cloud86 het beste is geworden. De resultaten van Google Pagespeed en GT Metrics waren ook uitstekend, en het updaten van plug-ins en thema’s verliep veel soepeler. Ook merkten wij een stijging in de keywords rankings van Vergelijkprovidersnel.nl.

Google pagespeed litespeed cloud86 review

Bekroonde aanbieder

Cloud86 werd uitgeroepen tot de snelste hostingprovider in 2020 en 2022. Hoewel Kinsta ook een zeer gewaardeerde provider is, rekent het $30 per maand aan vergeleken met slechts $1,95 per maand voor Cloud86. Voor dit geld kun je zelfs Managed WordPress webhosting afsluiten en nogsteeds minder betalen dan bij Kinsta.

Ervaren Personeel

Cloud86 heeft personeel in dienst met ruime ervaring, niet alleen in techniek maar ook in communicatie. Dit onderscheidt hen van veel andere hostingproviders die worstelen met communicatie en customer succes.

Conclusie

Concluderend maken de positieve gebruikersrecensies en professionele beoordelingen Cloud86 tot een topkeuze voor hostingdiensten in Nederland. Met technologisch geavanceerde hardware en software, een focus op communicatie en betaalbare prijzen, is Cloud86 een aanbieder die het overwegen waard is.

Wij van Vergelijkprovidersnel.nl kunnen je de webhosting van Cloud86 sterk aanbevelen! Bekijk hier alle pakketten die ze aanbieden met korting.

 

// Cloud86 kies het juiste hosting pakket

Hoe u het juiste Cloud86 webhostingpakket kiest

Ze hebben drie verschillende webhostingpakketten gemaakt om tegemoet te komen in uw behoeften. Heeft u meerdere grote websites of misschien maar één plus een test omgeving?

Voor beide scenario’s zijn er opties voor u. Onthou zoals eerder besproken, dat als u minder ervaren bent met webhosting. Dat het geen gek idee is om i.p.v. de normale webhosting, voor Managed WordPress webhosting te kiezen.

Heeft u meer hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? U kunt ons ook altijd een bericht sturen.

Webhosting Start:

Voor slechts € 1,95 per maand kunt u met dit pakket 2 websites hosten, inclusief 10 e-mailadressen en een gratis SSL-certificaat. Na het eerste jaar lopen de kosten op tot € 3,25. Helaas bevat dit pakket geen gratis migratieservice.

Webhosting Medium:

Dit pakket kost het eerste jaar € 2,95 en daarna € 6,55. Het wordt geleverd met een gratis migratieservice en biedt hogere websitesnelheden. Je kunt met dit pakket tot 10 websites hosten en 50 e-mailadressen gebruiken, vijf keer meer dan het Startpakket Webhosting. Het omvat ook onbeperkt dataverkeer, gratis SSL-certificaat en gratis back-ups.

Web Hosting Unlimited:

Dit is het meest geavanceerde pakket, geprijsd op € 5,95 voor het eerste jaar en € 13,15 daarna. Het biedt onbeperkt dataverkeer, onbeperkt aantal websites en e-mailadressen, gratis migratieservice en gratis SSL-certificaat. Dit pakket is perfect voor diegenen die onbeperkte opties willen tegen lagere kosten in vergelijking met andere providers. En website’s willen hosten voor klanten, vrienden of familie.

cloud86 webhosting pakketten prijzen

 

Het is het melden waard dat u direct hosting voor 1 of 3 jaar kunt afnemen. Zo profiteert u de eerste drie jaar van bijzonder lage webhosting kosten. Voor het pakket “Webhosting Medium” betekent dit 3 jaar voor € 2,95 en voor het pakket “Webhosting Unlimited” 3 jaar voor € 5,95.

Tip: Als u van plan bent om lang bij Cloud86 te blijven, is het aan te raden om voor de optie van 3 jaar te kiezen.

 

// Cloud86 conclusie

De conclusie van deze Cloud86 webhosting review

Dankzij eerdere negatieve ervaringen met hosting bedrijven hebben wij zelf Cloud86 ontdekt. Na 4 maanden volledige tevreden klant te zijn geweest, dachten wij dat het tijd was voor een review.

Lage Cloud86 webhosting prijzen

Een van de meest opvallende aspecten van Cloud86 zijn hun lage prijzen. Voor een paar euro per maand profiteert u van de geweldige services die volgens veel gebruikers, vergelijkers en testers een van beste in Nederland is.

WordPress-hosting

Veel website-eigenaren gebruiken WordPress, dus het is belangrijk voor hosting bedrijven om een goede WordPress Hosting service aan te bieden, en dat doet Cloud86. Cloud86 ondersteunt WordPress, waardoor het een ideale optie is voor website-eigenaren die op zoek zijn naar een geschikte provider.

Snelste WordPress-hosting

Vanwege zijn bewezen snelheid wordt Cloud86 beschouwd als de snelste WordPress webhosting provider. Voor veel website-eigenaren is dit een belangrijke overweging bij het zoeken naar een hostingprovider, daarom is Cloud86 voor velen een geschikte optie. Naast de snelste WordPress hosting provider, wordt Cloud86 ook beoordeeld als de snelste hosting provider van Nederland.

Belangrijke factoren voor een goede Cloud86-ervaring

Naast een snelle website en goede hosting zijn er nog veel meer belangrijke factoren voor een goede Cloud86 ervaring. De positieve Cloud86 ervaring is deels te danken aan de Cloud86 ondersteuning. Omdat dit een Nederlands bedrijf is, heeft u natuurlijk ook gemakkelijk contact in het Nederlands, dit is uniek en bespaart u veel gedoe door taal barrières.

De Cloud86 verhuis service

De Cloud86 verhuis service is een ander positief punt voor veel gebruikers. Steeds meer website-eigenaren zien de voordelen van Cloud86, waardoor overstappen erg verleidelijk wordt. Niemand wil extra kosten maken, dus deze service wordt gewaardeerd door overstappers. De meeste pakketten bevatten een gratis Cloud86 verhuis service, met uitzondering van het goedkoopste pakket. Bij een verhuizing kunt u ook uw domeinnaam meenemen. Het is ook mogelijk om via Cloud86 nieuwe domeinnamen te kopen. Een Cloud86 domeinnaam is mogelijk in verschillende extensies.

Cloud86 Plesk-paneel

Plesk maakt het mogelijk om gemakkleijk extra domeinnamen toe te voegen. Dit paneel is ook zeer gebruiksvriendelijk en biedt echte meerwaarde qua overzicht en gebruik! Dit paneel past perfect bij Cloud86 en onze mening van de aanbieder. De snelheid, prijs en mogelijkheden van Cloud86 zijn een aanbeveling voor elke website-eigenaar.

Cloud86 Managed WordPress webhosting

Last but not least, de geweldige Managed WordPress webhosting die Cloud86 aanbiedt. Vooral voor de mensen onder ons die weinig tot geen ervaring hebben met het hosten, optimaliseren en onderhouden van websites is deze opties elke euro meer dan waard. Tijd is het meest waardevolle wat er bestaat, en tijd zal u gaan besparen met de extra diensten die u ontvangt met een Managed WordPress webhosting pakket.

Wij zijn overtuigd over Cloud86, jij ook? Krijg 55% korting op alle pakketten zolang de actie geldig is!