Ziggo logo svg

Als u op zoek bent naar een betrouwbare internetprovider die tv, internet en thuis telefoonopties biedt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vergelijkprovidersnel.nl bieden we de beste pakketten van verschillende aanbieders, waaronder Ziggo. Hier bij Ziggo bieden we verschillende pakketten aan die perfect passen bij uw wensen. In deze column gaan we dieper in op de Ziggo pakketten tv internet en bellen en waarom u voor Ziggo zou moeten kiezen.

 

// Ziggo

Ziggo Pakketten tv internet en bellen

Bent u op zoek naar een alles-in-1 pakket voor uw tv, internet en bellen? Bij Ziggo hebben ze diverse opties waar u uit kunt kiezen. Van Alles-in-1 Start tot Alles-in-1 Giga en alles daartussenin. Of heeft u liever alleen internet en tv? Dan hebben wij ook verschillende pakketten voor u beschikbaar. Bekijk onze opties en kies het pakket dat het beste bij uw wensen past.

Gratis overstapservice

Wilt u overstappen naar Ziggo, maar ziet u op tegen alle rompslomp die daarbij komt kijken? Dat is nergens voor nodig! Bij Vergelijkprovidersnel.nl bieden wij namelijk een gratis overstapservice aan. Zo zorgen wij ervoor dat uw huidige abonnement naadloos wordt omgezet naar uw nieuwe Ziggo-abonnement. Dat scheelt u een hoop gedoe en tijd.

Snelle levering

Wilt u graag zo snel mogelijk gebruikmaken van uw nieuwe Ziggo-pakket? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom levert Ziggo meestal al zijn pakketten binnen 3 tot 12 werkdagen. En als u het liever later wilt ontvangen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt uw wensen doorgeven in de vergelijker bij het maken van uw bestelling. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe tv, internet en/of bellen!

Installatie garantie

Bent u niet zo handig met het installeren van uw nieuwe Ziggo-pakket? Geen zorgen, want bij Vergelijkprovidersnel.nl maken wij het u zo makkelijk mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om uw pakket zelf te installeren met behulp van onze duidelijke instructies. Mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen wij u graag online, via chat of telefoon. En als dat nog niet genoeg is, dan komt een van onze monteurs gewoon bij u thuis om u te helpen. Zo bent u altijd verzekerd van een probleemloze installatie met onze installatie garantie.

Ziggo Internet Opties

Laten we beginnen met de Ziggo internetopties. Ziggo heeft vier verschillende alles-in-1-pakketten en vier tv- en internetpakketten om uit te kiezen. Het alles-in-1 Start-pakket biedt u snel internet met een downloadsnelheid van 50 Mb/s, terwijl het alles-in-1 Giga-pakket u verbinding geeft met een downloadsnelheid van 1 Gb/s. Alle pakketten zijn inclusief modem en wifi-router, zodat u direct van start kunt gaan.

Ziggo TV Opties

Als u van tv kijken houdt, dan heeft Ziggo vier verschillende alles-in-1-pakketten om uit te kiezen. Het alles-in-1 Start-pakket biedt u 70 tv-zenders en Ziggo Go, zodat u onderweg tv kunt kijken. Het alles-in-1 Giga-pakket biedt u meer dan 150 tv-zenders en Ziggo Sport Totaal, zodat u geen enkele sportwedstrijd hoeft te missen. Maar dat is nog niet alles. U kunt ook kiezen voor de tv en internetpakketten van Ziggo. Het Internet & TV Start-pakket biedt u 70 tv-zenders en snel internet met een downloadsnelheid van 50 Mbps.

Ziggo Telefonie Opties

Tot slot biedt Ziggo ook telefoonopties. Als u het Alles-in-1 Start-pakket kiest, krijgt u standaard thuis telefoon. Met het Alles-in-1 Giga-pakket kunt u zelfs onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Als u internet- en tv-pakketten verkiest, dan kunt u het Internet & TV Start-pakket kiezen. Hiermee krijgt u thuis telefoon met onbeperkt bellen naar vaste nummers.

Tarieven Ziggo pakketten TV Internet en bellen

Hieronder vindt u de tarieven van de Ziggo pakketten voor TV, Internet en Bellen.

Alles-in-1 pakketten

AbonnementPrijs per maand
Alles-in-1 Start€ 59,00
Alles-in-1 Complete€ 74,00
Alles-in-1 Max€ 93,50
Alles-in-1 Giga€ 95,00

TV + Internet pakketten

AbonnementPrijs per maand
Internet & TV Start€ 55,50
Internet & TV Complete€ 70,50
Internet & TV Max€ 90,00
Internet & TV Giga€ 91,50

Het kiezen van een geschikt internetpakket kan soms lastig zijn. Bij Vergelijkprovidersnel.nl maken wij het u graag gemakkelijker. In onze provider vergelijker vindt u ook al deze Ziggo pakketten terug en kunt u ze met elkaar vergelijken.

Zoals u hierboven kunt zien, biedt Ziggo een breed scala aan pakketten aan. Van Alles-in-1 pakketten tot TV + Internet pakketten, er is voor elk wat wils. De prijzen variëren van €55,50 per maand tot €95,00 per maand, afhankelijk van het pakket dat u kiest.

Kies vandaag nog het Ziggo pakketten tv internet en bellen dat het beste bij uw behoeften past, en laat ons u helpen met de overstap.

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over Ziggo pakketten TV Internet en Bellen

Waarom is Ziggo zo duur?