T-mobile logo webp

Wilt u snel en betrouwbaar internet voor thuis zonder televisie? Dan is het Internet Only abonnement van T-Mobile de beste keuze voor u. Met snelheden tot wel 1 Gbit/s download en upload, een betrouwbaar wifimodem en onze gratis Overstapservice bent u verzekerd van supersnel internet bij u thuis. Bij Vergelijkprovidersnel.nl vergelijken we alle beschikbare internetpakketten van Nederlandse internetproviders, zodat u de beste en meest betaalbare deals kunt vinden.

 

// T-mobile

T-Mobile alleen internet abonnementen vergelijken

Het Internet Only abonnement van T-Mobile is perfect als u alleen internet voor thuis nodig heeft. Afhankelijk van de mogelijkheden op uw adres, kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1 Gb/s download en upload. Ontdek hier wat u nog meer van Internet Only kunt verwachten en vergelijk de abonnementen bij Vergelijkprovidersnel.nl. Zo weet u zeker dat u de beste en meest betaalbare internet deal krijgt.

T-Mobile Alleen Internet abonnement afsluiten

Als u een T-Mobile Internet Only abonnement afsluit, krijgt u de eerste 8 maanden korting op uw abonnement. U betaalt dan slechts €30 per maand in plaats van €35. Na de eerste 8 maanden betaalt u minimaal €35 per maand. Het getoonde aanbod is in combinatie met een 1-jarig internetabonnement met een maximale internetsnelheid tot 100 Mbit/s. Met het Internet Only abonnement van T-Mobile geniet u van snelheden tot 1 Gbit/s download en upload, een betrouwbaar WiFi-modem. Daarbij komt ook nog onze gratis Overstapservice, Laagsteprijsgarantie en Extra cashback!

T-mobile 8 maaden korting per maand roze achtergrond

Met het Internet Only abonnement van T-Mobile heeft u alleen een los abonnement voor internet bij u thuis. U hoeft alleen de snelheid en uw gewenste aansluitdatum te kiezen en wij doen de rest. Zo kunt u snel en zonder zorgen genieten van supersnel internet bij u thuis. Doe de postcode check en zie de mogelijkheden op uw adres!

Welke internetsnelheid heeft u nodig?

Welke internetsnelheid u nodig heeft, is afhankelijk van uw verbruik en met hoeveel personen u thuis online bent. Wanneer u regelmatig thuiswerkt, heeft u een hogere snelheid nodig dan wanneer u alleen films op Netflix wil kijken. Ook heeft uw adres invloed op de internetsnelheden die beschikbaar zijn voor u. Wanneer er glasvezel beschikbaar is bij u, heeft u bij het afsluiten van alleen internet de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op uw adres tot maximaal 100 Mbit/s. Benieuwd naar uw huidige internetsnelheid? Doe dan onze speedtest voor internet providers.

Glasvezel van T-Mobile

Met glasvezel van T-Mobile heeft u het snelste internet bij u thuis. Met snelheden tot wel 1 Gbit/s download en upload, kunt u moeiteloos tegelijk online en Interactieve TV kijken zonder kwaliteitsverlies. Films en series kijkt u in 4K en u heeft altijd stabiel en snel internet. Benieuwd of glasvezel al mogelijk is op uw adres? Doe nu de glasvezelcheck en ontdek of u al kunt overstappen op glasvezel van T-Mobile. Met onze handige Overstapservice is het zo geregeld.

t-mobile glasvezel nederland roze achtergrond met map

Nog sneller internet? Kies voor Wifi Plus

Als u een woning heeft met een groot oppervlak, kan het verstandig zijn om voor draadloos internet uw modem iets te helpen. Dit doet u door de Wifi Plus-dienst aan te vragen voor slechts €2,50 extra per maand, waardoor u recht krijgt op een wifi-versterker. Deze wifi-versterker krijgt u in bruikleen en is maandelijks opzegbaar. Het voordeel van een wifi-versterker is dat u in delen van uw woning waar het bereik slecht is, beter signaal krijgt. Bijvoorbeeld op de zolder waar het bereik regelmatig wegvalt. In totaal kunt u maximaal 3 wifi-versterkers in bruikleen krijgen, elk voor een extra €2,50 per maand.

T-mobile internet overstappen welkomst bericht

Levertijd van T-Mobile alleen internet pakketten

Als u uw huidige abonnement zelf opzegt, kan T-Mobile binnen 2 tot 3 weken het internet leveren. Als u wilt dat T-Mobile de overstap regelt, kunt u rekenen op 3 tot 4 weken wachttijd. Maar wees gerust, onze gratis Overstapservice zorgt ervoor dat de overstap zo soepel mogelijk verloopt. In onze internet vergelijker vindt u ook alle extra informatie terug waaronder levertijden.

Conclusie over T-Mobile alleen internet

Bent u op zoek naar snel en betrouwbaar internet voor thuis zonder televisie? Dan is het alleen internet abonnement van T-Mobile de beste keuze voor u. Met snelheden tot wel 1 Gbit/s download en upload, een betrouwbaar wifimodem en onze gratis Overstapservice bent u verzekerd van supersnel internet bij u thuis. En als u nog sneller internet nodig heeft, kunt u kiezen voor Wifi Plus van T-Mobile. Bij Vergelijkprovidersnel.nl vergelijken we alle beschikbare internetpakketten van Nederlandse internetproviders, zodat u de beste en meest betaalbare deals kunt vinden. Doe de postcode check vandaag nog nu T-Mobile de korting voor 8 maanden aanbiedt!

 
 

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over T-Mobile Alleen Internet

Wat zijn de kosten van een T-Mobile Alleen Internet abonnement?

 

Is een T-Mobile Alleen Internet abonnement voordelig?

Ja, een T-Mobile Internet Only abonnement kan voordelig zijn. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Als u alleen internet nodig heeft en geen behoefte heeft aan een televisie- of telefoniepakket, dan kan een Internet Only abonnement een voordelige keuze zijn.

 

Is een T-Mobile Alleen Internet abonnement mogelijk op mijn adres?

Om te kijken of een T-Mobile Internet Only abonnement op uw adres mogelijk is, kunt u de postcodecheck op onze website invullen. Hiermee krijgt u een overzicht van de beschikbare abonnementen op uw adres.

 

Kan ik kiezen voor alleen internet met glasvezel bij T-Mobile?

Ja, bij T-Mobile kunt u kiezen voor alleen internet met glasvezel. Op onze website kunt u alle beschikbare pakketten bekijken en vergelijken.

 

Welk modem krijg ik bij een T-Mobile Alleen Internet abonnement?

Bij een T-Mobile Internet Only abonnement krijgt u een modem in bruikleen. Dit modem is afhankelijk van het pakket dat u kiest. T-Mobile zorgt ervoor dat het modem bij u thuis wordt geïnstalleerd en geconfigureerd.

 

Wanneer kan ik overstappen naar een T-Mobile Alleen Internet abonnement?

U kunt op elk moment overstappen naar een T-Mobile Internet Only abonnement, ook als u momenteel nog een abonnement heeft bij een andere provider. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het voortijdig beëindigen van uw huidige contract.

 

Hoe kan ik gebruikmaken van de Overstapservice van T-Mobile?

U kunt gebruikmaken van de Overstapservice van T-Mobile als u overstapt van uw huidige internetprovider naar een T-Mobile Internet Only abonnement. T-Mobile zorgt er dan voor dat uw oude abonnement wordt opgezegd en dat uw nieuwe abonnement bij T-Mobile op tijd wordt geactiveerd.

 

Welke internetsnelheid heb ik nodig bij een T-Mobile Alleen Internet abonnement?

Welke internetsnelheid u nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Als u alleen af en toe surft op het internet en e-mails verstuurt, is een lage snelheid voldoende. Als u echter veel online bent, bijvoorbeeld om te gamen of te streamen, heeft u waarschijnlijk behoefte aan een hogere snelheid.

 

Hoe kan ik mijn internetsnelheid testen bij T-Mobile?

U kunt uw internetsnelheid testen via de Speedtest op onze website. Hiermee kunt u controleren of u de snelheid krijgt waarvoor u betaalt. Houd er wel rekening mee dat de snelheid kan variëren afhankelijk van uw locatie en andere factoren.

Kan ik mijn T-Mobile Internet Only abonnement tussentijds aanpassen?

Ja, u kunt uw T-Mobile Internet Only abonnement tussentijds aanpassen. U kunt bijvoorbeeld uw internetsnelheid verhogen of extra opties toevoegen. Houd er wel rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor uw maandelijkse kosten.