Kpn nieuwe logo zwart

Benieuwd naar een KPN Glasvezel Abonnement? Bij Vergelijkprovidersnel.nl vergelijken wij alle beschikbare pakketten van internetproviders in Nederland, en vandaag praten we specifiek over KPN en hun populaire glasvezel abonnementen. Wist u dat glasvezel energiezuiniger is dan andere verbindingen? Niet voor niets kiezen consumenten KPN als het meest duurzame, modernste en snelste telecommerk.

 

// KPN

KPN Glasvezel Netwerk

Met KPN Glasvezel geniet u van snel internet en haarscherpe televisiebeelden. Maar wat houdt glasvezel precies in en wat zijn de voordelen? Glasvezel is een haardunne vezel gemaakt van glas. In tegenstelling tot koperen kabels die veelal worden gebruikt voor breedbandinternet, is glasvezel een veel betere geleider van lichtsignalen. Dit resulteert in veel hogere snelheden en minder storingen.

Wat Kost een Glasvezel abonnement bij KPN?

KPN biedt drie verschillende abonnementen aan voor glasvezel: Snel Internet (100 Mbit/s), Supersnel Internet (200 Mbit/s) en Ultrasnel Internet (1 Gbit/s). De prijzen variëren van € 42,50 per maand voor het Snel Internet-abonnement tot € 52,50 per maand voor het Ultrasnel Internet-abonnement. Daarnaast betaalt u eenmalige aansluitkosten van € 25,- en kunt u een draadloos modem ter waarde van € 150,- in bruikleen krijgen.

Hieronder vindt u een handige tabel met een overzicht van de kosten en specificaties:

InternetabonnementSnel Internet 100 Mb/sSupersnel Internet 200 Mb/sUltrasnel Internet 1000 Mb/s
Prijs (per maand)*€42,50€50,00€52,50
Aansluitkosten (eenmalig)€25,00€25,00€25,00
Draadloos modem t.w.v. € 150,- in bruikleenJaJaJa
KPN TV+ met tv-zenders€12,50 p/m€ 12,50 p/m€12,50 p/m
KPN TV+ alleen streamen€3,50 p/m€3,50 p/m€3,50 p/m
Extra tv-ontvanger (per stuk)€5,00 p/m€5,00 p/m€5,00 p/m
HD naar 4K upgrade€ 2,50 p/m€ 2,50 p/m€ 2,50 p/m
Opnemen Pakket€ 4,99 p/m€ 4,99 p/m€ 4,99 p/m
KPN Veilig2 apparaten5 apparaten5 apparaten
KPN Service Plus€5,00 p/m€5,00 p/m€5,00 p/m
Vast Bellen€2,00 p/m€ 2,00 p/m€ 2,00 p/m
Internet abonnement maandelijks opzegbaar€ 3,00 p/m€ 3,00 p/m€ 3,00 p/m
KPN SuperWifi€ 199,- (eenmalig)€ 199,- (eenmalig)€ 199,- (eenmalig)
// KPN

Kabel vs Glasvezel

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen glasvezel en kabel? We hebben het niet over glasvezel-kabel of glasvezel-coax, maar over een 100% glasvezelverbinding. Het verschil zit hem vooral in de snelheid en betrouwbaarheid van de verbinding. Bij een kabelverbindingen is de internetsnelheid vaak afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en kan de kwaliteit van het signaal worden aangetast door storingen of de hoeveelheid gebruikers op hetzelfde moment gebruik maken van het internet. Met een KPN Glasvezel abonnement zult u geen last hebben van deze factoren en genieten van een snelle en betrouwbare internet verbinding.

Snel Up- en Downloaden

Een ander groot voordeel van KPN Glasvezel is de mogelijkheid om snel te up- en downloaden. Met snelheden tot wel 1 Gbit per seconde zult u geen last hebben van langzame downloads of buffering tijdens het streamen. U kunt zonder onderbreking genieten van uw favoriete films, muziek en games.

Welk Modem bij KPN Glasvezel

Bij een KPN Glasvezel abonnement krijgt u het Experia Box V10A modem. Deze modem heeft een ingebouwde wifi-router en biedt de nieuwste wifi-technologieën voor een optimale wifi ervaring. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Levertijden van KPN Glasvezel Abonnementen

Wanneer u een KPN Glasvezel abonnement afsluit, wilt u natuurlijk weten wanneer u kunt genieten van de snelle verbinding. De levertijd van KPN Glasvezel is afhankelijk van uw locatie en de beschikbaarheid van de service in uw gebied. Over het algemeen duurt het ongeveer 4 tot 12 voordat de verbinding actief is.

Gebruik de Provider Vergelijker om KPN Glasvezel Abonnementen te Vergelijken

Het vergelijken van internetproviders kan lastig zijn, vooral als u op zoek bent naar de juiste balans tussen snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Daarom hebben wij bij Vergelijkprovidersnel.nl een handige provider vergelijker ontwikkeld. Met onze vergelijker kunt u eenvoudig KPN Glasvezel abonnementen vergelijken met andere providers en hun pakketten.

We hebben alle belangrijke informatie over KPN Glasvezel abonnementen verzameld, inclusief de prijzen, snelheden, contractduur en extra voordelen zoals gratis monteursbezoeken en gratis televisiepakketten. Met onze vergelijker kunt u uw zoekopdracht verfijnen op basis van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Op deze manier kunt u de beste deal vinden voor uw specifieke situatie.

Conclusie

KPN Glasvezel is een energiezuinige, snelle en betrouwbare internetverbinding die u zeker wilt overwegen bij het kiezen van een internetprovider. Met snelheden tot wel 1 Gbit per seconde en een modem dat de nieuwste wifi-technologieën biedt, zult u genieten van een geweldige internetervaring. Gebruik onze provider vergelijker om KPN Glasvezel abonnementen te vergelijken en de beste deal voor u te vinden.

Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het vergelijken van KPN met andere providers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over KPN Glasvezel Abonnementen

Wat is KPN Glasvezel?

 

Wat kost KPN glasvezel?

KPN biedt glasvezel aan zonder extra kosten. Dit betekent dat een internetabonnement via glasvezel hetzelfde kost als standaard internet. In sommige gevallen kan er echter een maandelijkse of eenmalige bijdrage nodig zijn voor het gebruik van de glasvezelaansluiting, afhankelijk van de lokale situatie.

 

Welke utp kabel heb ik nodig voor glasvezel van KPN?

Voor glasvezel internet van KPN is geen specifieke UTP kabel vereist. In principe werken alle categorieën van UTP kabels met glasvezel internet. Wel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de kabel, vooral als je hogere internetsnelheden wilt halen. Het wordt aanbevolen om minimaal CAT5e UTP kabels te gebruiken voor de beste prestaties.