laagtse prijsgarantie keurmerk internet providers
// alles in 1

Alles-in-1 abonnementen vergelijken

Bent u op zoek naar een goedkoop en beter alles-in-1-pakket voor internet, televisie en bellen? Dan bent u bij Vergelijkprovidersnel aan het juiste web-adres. Wij bieden een overzichtelijke vergelijker aan waarmee u gemakkelijk en snel de beste alles-in-1-pakketten voor u kunt vinden.

Alles-in-1 vergelijken: waar moet je op letten?

Bij het vergelijken van alles-in-1-pakketten is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Zo zijn internetsnelheid, extra services en prijzen van belang. Ook is het belangrijk om te checken of een provider zijn diensten wel aanbiedt op. uw adres door middel van een postcode check. Onze vergelijker neemt deze zaken automatisch mee in de vergelijking, zodat u alleen alles-in-1 pakketten ziet die echt beschikbaar zijn.

 

// Alles in 1

Goedkoopste alles-in-1-pakket vergelijken

Bij Vergelijkprovidersnel tonen wij altijd de goedkoopste alles-in-1-pakketten bovenaan in onze vergelijker. Dit maakt het makkelijk om direct het voordeligste alles-in-1-pakket te vinden. Daarnaast zijn de prijzen die we tonen altijd actueel en afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo ziet u snel welk alles-in-1-pakket voor het meest voordelig is voor u.

 

// alles in 1

Alles-in-1-glasvezel

Een alles-in-1-pakket met glasvezel is vaak de goedkopere optie als u ook een abonnement voor bellen en televisie wilt. Glasvezel heeft namelijk een snellere en betere internetverbinding dan bijvoorbeeld kabel of ADSL. Hierdoor kunt u vaak profijt hebben van hogere internetsnelheden en betere beeldkwaliteit. Bovendien is glasvezel vaak stabieler dan andere verbindingen, waardoor u minder snel last heeft van storingen. Let wel op: er moet wel een glasvezelverbinding aanwezig zijn op uw adres.

 

// Alles in 1

Zakelijk alles-in-1 vergelijken

Als ondernemer wit u natuurlijk een betrouwbare en snelle internetverbinding, en een alles-in-1 pakket voor uw bedrijf kan hierbij van van groot belang zijn. Voordat u begint met het vergelijken van pakketten, is het belangrijk om een speedtest uit te voeren, zodat u weet welke internetsnelheid u momenteel heeft op uw bedrijfsadres.

Daarnaast kan het ook handig zijn om te onderzoeken of u zakelijk wilt bellen. Veel alles-in-1 pakketten bieden de optie voor telefonie, maar soms kan het voordeliger en betrouwbaarder zijn om te bellen via een cloud-oplossing zoals Voice over Internet Protocol (VOIP). Hierdoor heeft u geen extra kosten voor bekabeling en kunt u gemakkelijk overal ter wereld bellen via het internet. Dit kan erg handig zijn voor ondernemers die vaak op reis zijn, een mobiele werkgevers groep hebben of veel klanten verspreid over de hele wereld.

 

 

// alles in 1

Alles in 1 vergelijken

Steeds meer consumenten stappen over op een alles-in-1-abonnement. U neemt dan zowel internet, tv en telefonie af bij dezelfde provider. Hiervoor betaalt u een vaste prijs per maand die lager is dan bij 3 losse abonnementen. Soms is alles in 1 zelfs nog goedkoper dan een combinatie van alleen internet en tv, omdat providers hoge kortingen geven op alles in 1. Er zijn alles in 1 pakketten in alle soorten en maten: van razendsnel glasvezelinternet, met heel veel televisiezenders en uitgebreide telefonie mogelijkheden, tot een goedkoop VDSL-pakket met een beperkt zenderaanbod en basis telefonie. Met onze postcodecheck kunt u eenvoudig alles in 1 vergelijken, zodat maakt u de voordeligste keuze.

 
// alles in 1

Hoe overstappen naar een ander alles-in-1-pakket?

Als u besluit om over te stappen naar een ander alles-in-1-pakket, zullen wij uw aanvraag doorsturen naar de gekozen provider. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een welkomstbericht. Na de bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd voor het nieuwe alles-in-1 provider pakket. Wilt u meer weten over het vergelijken van alles-in-1-pakketten, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.

 

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over Alles in 1.

Wat is alles in 1

Met alles in een wordt een abonnement bedoeld waarbij breedband internet, digitale tv en vaste bellen gecombineerd wordt. Alles in 1 werd lange tijd ook wel 3-in-1, allesin1 of Alles in één genoemd, maar alles in 1 is inmiddels de meer gebruikte term. Naast het financiële voordeel, is het ook een voordeel dat alles op één overzichtelijke factuur staat, u al uw diensten afneemt bij dezelfde internet provider en er in het geval van problemen hoeft er maar met één klantenservice contact opgenomen te worden.

 

Welke providers bieden alles in 1 aan

Alles in 1 is ontzettend populair, dus zijn er veel providers die zo’n pakket aanbieden. Het voordeel voor u is dat er dus veel te kiezen valt en er vaak hoge kortingen en aanbiedingen worden aangeboden op Alles in 1. Vergelijk bij ons alle providers van internet, tv en bellen zoals Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Online, T-Mobile, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk. Samen zijn deze providers goed voor meer dan 600 verschillende abonnementen. Er valt dus genoeg te kiezen.  Gaat u internet vergelijken, profiteer dan ook bij ons van een: Laagste prijsgarantiecashbacksinstallatie garantie en overstapservice.

 

Welke diensten zijn inbegrepen in een Alles-in-1 abonnement

Dit kan variëren per provider, maar de meeste Alles-in-1 abonnementen bieden internet, televisie en bellen aan. Sommige providers bieden ook extra diensten zoals on-demand video, online opslag en premium zenders.

 

Is een Alles-in-1 abonnement voordeliger dan afzonderlijke abonnementen

Veel providers bieden kortingen aan als u kiest voor een Alles-in-1 abonnement in plaats van afzonderlijke abonnementen voor internet, televisie en bellen. Dit kan leiden tot een lagere maandelijkse kosten.

 

Kan ik mijn Alles-in-1 abonnement aanpassen als mijn wensen veranderen

Ja, veel providers bieden de mogelijkheid om je Alles-in-1 abonnement aan te passen als uw wensen veranderen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat u extra zenders toevoegt of dat u uw snelheid verhoogt.