delta logo web p

Het snel uitbreidende DELTA netwerk heeft al netwerk aangelegd voor meer dan 1.000.000+ adressen. Deze hebben dus allemaal toegang tot het meest snelle netwerk van DELTA. En ondertussen stoppen ze daar niet, op dit moment zijn ze bezig met het uitrollen van de nieuwste generatie glasvezel. Deze behaalt snelheden tot maar liefst 8000 Mbps.

Caiway internet, tv of telefonie abonnement:

Geef in de vergelijker zelf uw voorkeuren aan door te selecteren en filteren. Wilt u alleen gebruik maken van internet? Of een combinatie maken van internet, tv en/of bellen, dit kan allemaal aangegeven worden. Ook zijn bij DELTA de internetsnelheden maandelijks aanpasbaar. Vul uw postcode in de vergelijker en wij laten u de mogelijkheden zien voor internet, tv en telefonie van DELTA op uw adres.

Bij DELTA komen bestellingen standaard met installatie door een monteur die ook direct een wifi check voor u uitvoert. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van welke en wat voor DELTA abonnementen er beschikbaar zijn betreffend Internet, tv en vaste telefonie.

 

// Delta

Delta Alles-in-1

Met DELTA alles in 1 internet, tv en telefonie abonnementen krijgt u de mogelijkheid om te profiteren van hun geweldige glasvezel netwerk. Kiest u er dus voor om internet, tv en/of telefonie allemaal in 1 pakket te nemen? Sluit deze dan af bij ons en ontvang altijd een extra cashback bovenop lopende aanbiedingen.

Met Alles in 1 heeft u het gemak van één overzicht op al uw lopende internet, tv en/of telefonie abonnementen. Voer uw postcode in onze vergelijker, zo ziet u direct of DELTA alles in 1 levert op uw adres en krijgt u ook direct een duidelijk overzicht van alle andere mogelijkheden qua aansluitingen op uw adres. Misschien lopen er zelfs op dit moment aanbiedingen voor DELTA alles in 1. Mocht dat zo zijn dan vindt u deze altijd in onze vergelijker terug.

 

// delta

Delta internet en tv

Gaat uw voorkeur uit naar alleen internet en tv van DELTA? In onze vergelijker kunt u ook filteren op alleen internet en tv. Wij laten u vervolgens dan zien welk aanbod DELTA voor u heeft aan internet en tv.

Internetten en tv kijken heeft DELTA ook gemakkelijk gemaakt met zijn Flexpakket. U heeft de keuze voor meerdere tv-pakketten met ieder zijn specifieke programma’s en zenders. Deze zijn natuurlijk ook nog aan te vullen met losse zenders zoals ESPN Compleet en Viaplay om Formule 1 te kijken. DELTA heeft ook interactie tv. In combinatie met de DELTA app voor uw tablet en telefoon, kijkt u wanneer en waar u maar wilt naar uw favoriete series, films en zenders. Ook krijgt u de opties voor uitzendingen live pauzeren, opnemen en terugkijken.

 

// delta

Delta interactieve tv

Bij DELTA interactieve tv krijgt u toegang tot meer dan 70 tv-zenders, waarvan de meesten zenders HD zijn. Ook heeft DELTA een app waarmee u online tv via de Delta APP kan kijken. Meer informatie over wat u nou precies krijgt bij het DELTA abonnement zoals: TV programma’s, beeld kwaliteit, DELTA zenderpakketten, soort modem en ontvanger en het aantal tv’s dat u kan aansluiten vindt u allemaal terug in onze vergelijker bij het tab meer informatie.

Met DELTA interactieve tv kunt u met maar liefst 4 tv’s op een abonnement gebruikmaken van interactieve tv. Ook kunt u natuurlijk, live pauzeren opnemen en terugkijken.

 

// Delta

Delta vaste telefonie

Wilt u alleen vast bellen via DELTA? Dit zijn de drie mogelijkheden voor vaste telefonie pakketten:

Basis bellen:

Met basis bellen bent u altijd bereikbaar en kunt u altijd bellen met de vaste telefoonlijn. Uw krijgt een nieuw nummer van DELTA, of u verhuist uw oude mee.

Onbeperkt Nederland:

Met Onbeperkt Nederland bel je zonder extra kosten naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Heb je vrienden of familie door het hele land en wil je daar vaak mee bellen? Dan is dit pakket wellicht voordelig voor jou.

Onbeperkt Europa:

Met Onbeperkt Europa vervagen de landsgrenzen. Zitten je vrienden of je familie aan de andere kant van Europa? Dan wil je contact onderhouden.

Met dit pakket kun je zonder extra kosten, onbeperkt bellen naar bijna alle vaste en mobiele nummers in Europa.

 

// Delta

Delta internet

Met DELTA Flexpakket kunt u kiezen uit verschillende internet abonnementen. De internetsnelheid die DELTA aanbiedt in zijn pakketten, zijn nergens anders zo hoog. De beste snelheden en stabiliteit vindt u altijd bij Glasvezel internet verbindingen, DELTA staat bekend om zijn moderne netwerk met geweldige snelheden. Weet u niet welke internet snelheid u nodig bent, lees dat dan hier.

Elk aangeboden abonnement komt inclusief met een modem en installatie garantie. Vaak lopen er bij DELTA en andere aanbieders ook kortingen, met wat geluk ontvangt u dan DELTA cadeau en acties. Doe de internetcheck in onze internetvergelijker om te kijken hoe voordelig het aanbod van DELTA is voor u, vergeleken met de aanbiedingen van andere providers.

Kabel internet verbinding

U heeft bij DELTA de keuze voor twee internet verbindingen, een daarvan is bekabeld internet.  De snelheid hiervan ligt over het algemeen een stuk lager vergeleken met dat van glasvezelinternet, met name qua uploadsnelheid. Doe de postcodecheck om te zien welke verbinding beschikbaar is op uw adres. 

Bij DELTA kunt u kiezen uit de onderstaande kabelnetwerk internetsnelheden:

  • 150 Mb/s down en 15 Mb/s uploadsnelheid
  • 400 Mb/s down en 100 Mb/s uploadsnelheid
  • 1000 Mb/s down en 100 Mb/s uploadsnelheid

Glasvezel internet verbinding

Met glasvezel heeft u stabiel en super snel internet, zo bent u klaargestoomd voor alles wat de toekomst te bieden heeft. Kiest u voor glasvezel van DELTA, dan heeft u de keuze uit verschillende internet snelheden. Waarvan de download en uploadsnelheid van 8 Gb/s het hoogste is wat er verkrijgbaar is.

Bij DELTA kunt u kiezen uit de onderstaande glasvezelnetwerk internetsnelheden:

  • 150 Mb/s down en uploadsnelheid
  • 1 Gb/s (1000 Mb/s) down en uploadsnelheid
  • 8 Gb/s (8000 Mb/s) down en uploadsnelheid

Zakelijke glasvezel internet verbinding

Voor de zakelijke internet gebruikers zijn het internet, tv en telefonie abonnementen van DELTA een geweldige keuze. De 8Gb/s glasvezel verbinding is de internetverbinding voor professionals op de werkvloer, deze biedt genoeg breed band voor zoveel mensen als u zich kan bedenken.

Gebruik onze postcode checker om te controleren of een verbinding van DELTA mogelijk is op uw adres. 

 

Speedtest

Mocht u zich afvragen waarom uw internet op dit moment traag is, dan kunt u hier een Speedtest uitvoeren. zo ziet u direct of uw Internetsnelheid wel snel genoeg is op dit moment.  

 

DELTA Flexpakket

Bij DELTA kan u kiezen tussen verschillende pakketten voor internet, internet, tv  of alles-in-1. Met Flexpakket stelt u eenvoudig uw eigen pakket samen. Zo kiest u zelf uit waar u wel en niet gebruik van wil maken. De pakketten zijn ook elke maand aanpasbaar en zijn dus niet vast voor het gehele contract.

DELTA Flexpakket voordelen

Met Flexpakket kunt u uw pakketen iedere maand aanpassen, afhankelijk van uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een internetsnelheid die het beste bij uw huidige situatie past mochten er omstandigheden veranderen.

DELTA Flexpakket zorgt voor een duidelijk overzicht van alle pakketten, flexibiliteit om maandelijks aan te passen.

 • Zelf je pakket samenstellen
 • Maandelijks aanpasbaar
 • Gratis overstapservice en installatie

 

// Delta

DELTA Interactieve TV zenderpakketten en extra losse kanalen voor

Bij DELTA TV kunt u nog veel meer zenders kijken dan alleen de zenders uit uw basispakket. Van Viaplay tot ESPN Compleet. Alle pakketen zijn maandelijks opzegbaar. Altijd fijn mocht u toch van gedachte veranderen over een zenderpakket. Bij DELTA kunt u kiezen uit drie vaste zenderpakketten die u kunt aanvullen met extra losse zenders. In de vergelijker vindt u alle extra informatie over de verschillende zenderpakketten en programma’s.

 

DELTA Verhuizen

Als u binnenkort gaat verhuizen en heeft DELTA momenteel als uw internet, tv, telefoon of vaste telefonie provider heeft. Dan zijn er een aantal zaken waar u nog rekening mee moet houden om niet zonder de diensten van KPN te komen zitten.

Als u binnenkort gaat verhuizen en heeft DELTA momenteel als uw internet, tv, telefoon of vaste telefonie provider heeft. Dan zijn er een aantal zaken waar u nog rekening mee moet houden om niet zonder de diensten van KPN te komen zitten.

1. Controleer of u al vrij bent om over te stappen

Bekijk of u op dit moment al kunt overstappen van uw huidige DELTA internet, tv, telefoon of telefonie abonnement. In uw afgesloten contract met DELTA kunt u deze datum terug vinden.

Kiest u om uw DELTA abonnement mee te nemen naar uw nieuwe adres? Dan kunt u uw huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen gewoon meeverhuizen. Bekijk wel eerst met onze vergelijker of DELTA’s internet en andere abonnementen wel leverbaar zijn op uw nieuwe adres.

Kiest u voor een nieuwe aansluiting bij een andere provider? Hier vindt u de levertijd van alle aanbieder in Nederland. Leveringen kunnen bij sommige providers wat langer duren, dus bestel uw internet en tv altijd op tijd. U kunt de startdatum doorgeven aan onze klanten service na het bestellen van uw nieuwe abonnement.  Als u nog niet contract vrij bent en u verhuist naar een adres waar de huidige provider niet kan leveren. Dan kan het contract ontbonden worden, en kunt u een andere provider uitzoeken.

Voer uw postcode in de vergelijker en ontdek de verschillende keuze van aanbieders die wij op uw (nieuwe)adres kunnen aanbieden.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan uw contract? Helaas kunt u dan meestal niet zomaar dit abonnement opzeggen. U heeft de volgende opties:

 • Het huidige internet, tv, telefoon of telefonie abonnementen met DELTA afkopen en overstappen naar een andere provider.
 • Verhuis het huidige internet en andere abonnementen van DELTA mee naar uw nieuwe adres. Mocht u ervoor kiezen om uw abonnementen mee te verhuizen, neem dan contact op met de klantenservice van DELTA zelf via deze pagina.

3. Denk nog is na over uw huidige gebruik en wensen

Kan en gaat u overstappen? Denk dan nog is na over u huidige gebruik internet, tv en telefoon gebruik. Misschien is het tijd sneller internet. Of meer TV programma’s voor extra vermaak op de zondag. Zoals Viaplay wat de Formule 1 en Premier League voetbal uitzend.

Lees hier welke internetsnelheid u nodig bent voor uw huishouden.

 

Hoe snel levert DELTA zijn internet en abonnementen?

De levering vas DELTA internet, tv, telefoon en vaste telefonie abonnementen hebben een levertijd van gemiddeld 10 dagen. Na het maken van uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor het doorgeven van de start tijd voor uw nieuwe DELTA abonnementen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice met vragen over het afsluiten van een abonnement. Wij helpen u graag verder.

 

// FAQ

Veelgestelde vragen over DELTA

Delta klantenservice en contact gegevens

DELTA contactgegevens

Wilt u contact opnemen met DELTA over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw DELTA bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 

 • Telefonische klantenservice

  0118-225500 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

 

 

Delta reviews en recensies

https://www.trustpilot.com/review/www.delta.nl
DELTA is een populaire provider voor internet, televisie en telefonie in Nederland. Veel gebruikers zijn tevreden over de snelle en betrouwbare verbindingen van DELTA. U kunt ook gebruik maken van diverse extra opties, zoals interactieve televisie en opnamefuncties.

Op diverse websites kunt u reviews en recensies vinden van DELTA-gebruikers. Deze kunnen u helpen om een beeld te krijgen van de ervaringen van andere gebruikers met DELTA. U kunt bijvoorbeeld zoeken op termen zoals "DELTA recensies" of "DELTA ervaringen" in zoekmachines zoals Google om relevante resultaten te vinden.

Houd er wel rekening mee dat niet alle recensies op het internet objectief zijn en dat sommige mensen sneller geneigd zijn om negatieve ervaringen te delen dan positieve. U kunt daarom het beste een aantal verschillende recensies lezen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de diensten van DELTA.

Als u zelf ook ervaringen heeft met DELTA, aarzel dan niet om uw eigen recensie te delen. Hiermee helpt u andere consumenten bij hun keuze voor een provider.

 

Is er een caiway storing

DELTA storingen kunt u terug vinden op deze pagina:  https://www.delta.nl/klantenservice/storing/

 

Wat is de dekking van Delta?

Delta is een nationale internetprovider, dus u kunt overal in Nederland gebruik maken van hun diensten. De provider geeft aan dat 99% van de huishoudens in Nederland toegang heeft tot hun breedbandinternet. Als u twijfelt of uw adres geschikt is voor een abonnement, kunt u een postcodecheck uitvoeren op onze website.

 

Welke abonnementen biedt Delta aan?

Delta biedt verschillende abonnementen aan, afhankelijk van uw wensen en budget. Hieronder een overzicht van de beschikbare abonnementen:

 • Starter: Dit abonnement is geschikt voor wie alleen gebruik maakt van internet. Met deze optie krijgt u toegang tot internet met een snelheid van 100 Mbps.

 • Alles-in-1: Met dit abonnement krijgt u toegang tot internet, televisie en telefonie. De internet snelheid is 100 Mbps.

 • Premium: Dit abonnement is voor wie de hoogste snelheid wenst. U krijgt toegang tot internet met een snelheid van 500 Mbps.

 • Extra: Dit abonnement biedt naast internet, televisie en telefonie ook nog extra's zoals een snelheid van 500 Mbps, een extra tv-ontvanger en de mogelijkheid om op te nemen.

 

Kan ik internet, televisie en telefonie los van elkaar afsluiten bij Delta?

Ja, bij Delta kunt u kiezen voor een internetabonnement, een televisieabonnement of een combinatie van beide. Zo heeft u alles in één keer geregeld en hoeft u zich geen zorgen te maken over losse facturen of abonnementen. Bovendien kunt u profiteren van interessante kortingen en aanbiedingen als u kiest voor een combinatiepakket.

 

// review

Trustpilot

TrustScore 4 uit 5

Klanten geven Vergelijkprovidersnel.nl een
gemiddelde score van 4,4/5!