laagtse prijsgarantie keurmerk internet providers
// Laagste prijs

Laagste prijsgarantie: gegarandeerd.

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite en we bieden een laagste prijsgarantie aan. Dit betekent dat u bij ons altijd de beste deal kunt vinden voor uw product of dienst.

Vindt u iets goedkopers? Laat het ons weten dan krijgt u dubbel het verschil van ons terug.

 

// Laagste prijs

Voorwaarden

Mocht u het bestelde abonnement achteraf ergens anders goedkoper zien, dan betalen wij u zelfs het verschil dubbel terug. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Het moet om exact hetzelfde abonnement van dezelfde provider gaan inclusief eventuele randapparatuur (modem, ontvanger, etc.)
  • Beide abonnementen moeten dezelfde actieperiode betreffen
  • Het prijsverschil moet controleerbaar zijn door een officiële, duidelijke en openbare prijslijst of advertenties

Als u een aanvraag wil indienen voor een vergoeding. Dan kunt u, per mail contact opnemen met ons.

 

// Laagste prijs

Wat is een laagste prijsgarantie?

Een laagste prijsgarantie betekent dat een aanbieder belooft dat hij de laagste prijs aanbiedt voor een bepaald product of dienst. Als u bijvoorbeeld een hotel boekt via een website met een laagste prijsgarantie en u vindt hetzelfde hotel elders voor een lagere prijs, dan krijgt u het verschil terug. Zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs.

 

// Laagste prijs

Waarom is een laagste prijsgarantie belangrijk?

Een laagste prijsgarantie geeft u zekerheid dat u niet teveel betaalt voor een product of dienst. Hierdoor kunt u gerust vergelijken en de beste deal vinden. Bovendien geeft een laagste prijsgarantie aan dat een aanbieder vertrouwen heeft in zijn prijzen en dat hij er alles aan doet om de beste deal aan te bieden.

 

// Laagste prijs

Hoe kunt u de beste deal vinden met een laagste prijsgarantie?

Om de beste deal te vinden met een laagste prijsgarantie, kunt u het beste verschillende aanbieders vergelijken. Let hierbij wel op de voorwaarden van de garantie. Sommige aanbieders hebben bijvoorbeeld een beperkte tijd waarbinnen u een vergelijking kunt maken of er zijn beperkingen voor de vergelijkingswebsites. Ook is het verstandig om de reviews te lezen van andere gebruikers. Zo krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van het product of de dienst.