installaren internet op laptop
// Installatie

Installatiegarantie

Bij de meeste providers van internet, tv en telefonie abonnementen komt er een monteur het door u uitgekozen internet abonnement bij u thuis installeren.

Wanneer dit niet het geval is en u niet een monteur besteld of krijgt bij uw abonnement aanvraag, dan ontvangt u altijd een compleet doe het zelf pakket met een duidelijke handleiding.
U kunt met behulp van deze handleiding stap voor stap de installatie en activatie van uw abonnement zelf regelen. Bij veel providers zijn er ook instructievideo’s beschikbaar die u op een duidelijke en simpele manier uitleggen wat u moet doen voor de juiste installatie.

Bij Vergelijk provider snel heeft u de garantie dat uw pakket altijd juist wordt geïnstalleerd: door uzelf, met hulp van de klantenservice van de provider en mocht u er niet uit komen dan schakelen wij een monteur in op onze kosten.

Hulp nodig? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

 

// Installatie

1. Zelf installeren

Wanneer u niet zelf kiest voor een monteurinstallatie, dan ontvangt u het doe-het-zelf pakket van de betreffende provider. In dit pakket zit al het benodigde materiaal en een duidelijke handleiding met een stap-voor-stap handleiding. Ook kunt u de website van de door u uitgekozen provider bezoeken, hier zijn ook vaak duidelijke instructievideo’s te vinden.

 

// Installatie

2: Telefonische ondersteuning

Lukt het u niet om met de handleiding het doe het zelf pakket te succesvol te installeren? Neem dan contact op met de telefonische klantenservice van uw nieuwe provider. Zij helpen u al te graag om samen stap voor stap met u de installatie te doorlopen, en kunnen direct controleren of ook alles goed en naar behoren werkt.

 

// Installatie

3. Afspraak maken met monteur

Lukt het u niet om zelfstandig of met behulp van de klantenservice  het doe het zelf pakket te installeren? Dan kunt u altijd via de provider ook een afspraak inplannen met een monteur. Om zodoende de installatie succesvol af te laten ronden.

 

// Installatie

4. Installatiegarantie

Wanneer uw nieuwe internet, tv of telefonie abonnement is geïnstalleerd door de monteur, kunt u ons de kopie van de factuur sturen. Wij zullen dan de kosten voor de monteur aan u binnen 4 weken vergoeden. Extra werkzaamheden zoals het weg werken van kabels of het boren van gaten valt niet binnen de installatiegarantie en zijn voor uw eigen rekening.