online werken op je laptop thuis
// Één dag

Binnen één dag online

De oplevering van een nieuw internet, tv of telefonie abonnement kan afhankelijk van de levertijd enkele weken duren. Heeft u snel internet nodig of gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Dan biedt ‘Binnen één dag online’ een mooie uitkomst.

Tijdens de bestelling van uw internetabonnement kunt u ervoor kiezen om ook gelijk ‘Binnen één dag online’ direct mee te bestellen inclusief een databundel van 50GB. Ook kunt u ervoor kiezen voor het onbeperkte bundel tegen een kleine meerprijs. U zich dan geen zorgen te maken en op uw verbruik te letten.

Na de bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur een 4G Wifi apparaat. Hiermee heeft u tijdelijk internet tot de oplevering en aanlevering  van uw internet, tv of telefonie abonnement. U dan alvast internetten op uw laptop, smartphone en andere draadloze apparatuur.

Hulp nodig? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

// Éen dag

Het 4g WiFi apparaat

Dit apparaat is een compacte router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi verbinding. U zet het apparaat aan en maakt verbinding met het Wifi netwerk, verder is er geen installatie veriest, plug and play.

Het 4G Wifi apparaat ondersteunt een maximale snelheid van 150Mb. Voor het 4G signaal gebruiken wij een van de snelste mobiele netwerk van Nederland, namelijk het netwerk van T-Mobile.

Bestelt u op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heeft u het 4G Wifi apparaat de volgende dag al bij u in huis. Na afloop van de huurperiode kunt u het 4G Wifi apparaat kosteloos retour sturen met het bijgevoegde retourlabel.

 

// Één dag

Inhoud binnen één dag online pakket

Inhoud Binnen één dag online pakket

 

4G Wifi-apparaat
Databundel50GB of Onbeperkt
Stroomadapter met USB-kabel
Gebruiksaanwijzing
Retourdoos

Databundels

U betaalt eenmalig voor de databundel. De huur van het 4G Wifi apparaat is  helemaal gratis en kan na afloop ook nog gratis geretourneerd worden.

50GB voor 30 dagen€ 69,95
Onbeperkt voor 30 dagen€ 119,95

De gekozen databundel is geldig voor een periode van 30 dagen. Heeft u de keuze gemaakt voor de databundel van 50GB en blijkt dit niet achteraf niet genoeg te zijn? Het is gewoon mogelijk de databundel op te waarderen. Ook kunt u er ook voor kiezen om de huurperiode van het apparaat te verlengen.

 

// Één dag

5. Installatie

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice of stuur ons een bericht in de chatfunctie(rechts onderin)